B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-21

självdeklaration 2010: där frivillig försäkring är registrerade med frilansare och strävan;

Advertisement

"Hej, en vänligen.
där jag bär med inkomstdeklarationen 2010, när jag var bidrag frivilligt försäkrade enligt lag? Det var fallet från januari till augusti 2010, från september Jag var fast anställda och återgår till normal försäkringsförhållandet. många tack för info!

answers

Jag har länge studerat växt "pensionskostnader", och för de bidrag som du har utövas under din egenföretagande, hitta endast linje 18 (bidrag till sjukförsäkring).

Hej andrage1 --- din frivilligt medlemskap baserad på oberoende? Sedan har "Mandrake" helt rätt - linjen 18 i växtpensionskostnader är rätt ...
@ Chris --- farligt misstag !!! Om du gör det, du snabbare skatterevision kan stava huset som du ordet "självdeklaration" :-)
Bidragen från egenföretagare sjukförsäkring (om lagstadgade eller privata) har ingenting att göra med rörelseresultatet !!! Följaktligen har de inget i EUR, P & L etc. för att söka.
Hälsningar från tvärstycket

hmm, du gör ett nettoresultat metod? Då du lista bidragen som affärskostnader och dra dem på rörelseresultatet. Den slutliga resultatet är att veta min efter in i systemet G. För beroende arbete är registreringen utförs i systemet N.

hälsningar

Chris

Related questions

Självdeklaration & comma; Försäkring av egenföretagare kvinna med frivillig försäkring & quest;

Vi är osäkra vad som faller i linje 71 av anläggningen N enligt den frivilliga försäkringen. Klart är: försäkring mannen eftersom frivillig sjukförsäkring; vår kompletterande sjukförsäkring etc. Frågan är: hustru var fortfarande under 6 månader själv

frivillig försäkring i den rättsliga pension & quest; Växt N & quest; & quest;

Gör bara min första självdeklaration, och ganska många Fragen..Würde lyckliga vansinnigt svar !! :-) Vad vet de om mig, när ni talar om "frivillig försäkring i de lagstadgade pensionsfonder" i punkt särskilda kostnader? Har jag möjlighet AV (pen

AOK frivillig försäkring utan inkomst och komma; sparbank

Hej! Jag vill sluta nästa år eftersom jag har gjort mina 35 år i väntan på pensionen. Jag har 13 år att vänta tills min pension betalning börjar. Jag har för närvarande 420.000 € i banken. Det räcker för mig för 13 år för min försörjning. Jag har ing

Frivillig försäkring Kv

Har här i forumet funnit något exakt och nu hoppas att få hjälp. Fakta: För närvarande har ingen inkomst. Vid beräkning av KV inlägg inkomster min make har beaktats. Eftersom detta förtjänar mycket snyggt uppgå mina inlägg på ca 330 €. Således kommer

Eftersom pensionsförsäkring rekord kontroller och komma; 3 månader saknas & komma; Nu frivillig försäkring vergeigt & quest;

Hej, jag har kontrollerat min försäkring rekord på grund av pension, har märkt att tre månader saknas (2008), hade då sökt -efter slutet av arbetslöshetsersättning, ingen Hartz IV och nu saknar 3 månader. Och nu utökat frivillig försäkring i pensions

Är själv frivillig försäkring i den tyska pension tillrådligt & quest;

Jag är egenföretagare nyligen. Det har förmodligen en egenföretagare möjlighet att frivilligt weiterzuversichern i pensionssystemet. Frågan är om det är värt det eller om du bättre ska skydda privat? Om du inte fortsätter att vara försäkrad, kan det

i tilläggspensioner kombinera Frivillig försäkring med pension & quest; En bra idé & quest;

Vad säger du, en frivillig försäkring i det kompletterande pensionssystemet (från den offentliga sektorn - Zusatzversorgungskasse Bayer samhällen.) Att kombinera med tjänstepension? Det är då plus pension. Jag skulle kunna göra det, men är det en bra

oberoende av varandra, & komma; från när frivillig försäkring och styrning & quest;

Halli Hallo, Jag har några frågor och hoppas att ni kan hjälpa mig. Jag är egenföretagare, tjänar just nu, men bara 250 €, så en småindustri. Nu skulle jag vilja om möjligt att arbeta mer, eftersom vi vill bygga nu. Jag är familje försäkringsrätt om

Family Insurance per 1 & period, 4 & period; utgånget & comma; frivillig försäkring retroaktivt plikt & quest;

Någon som vet hur situationen är, om. Från familjen försäkring med 30,3 elimineras, och det krävs då frivillig försäkring tillämpas fram till mitten av april: Måste en April sedan betala även om du bara nu retouniert begäran undertecknas. Det är reda

Vilken sjukförsäkring ger minsta frivillig försäkring vid & quest;

Jag måste försäkra freiwilig eftersom jag inte längre en student. Detta kostar 150 euro i min släkt kommer till kassan. Är det värt att byta? Någon som vet en kassan, som är betydligt billigare? vissa privata sjukförsäkrings annonsera månadsvis med e