B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV en ensamstående förälder KDU omlokalisering kostnader en upplösning 2012-06-09

SINGLE MODERBOLAGET söker hjälp med frågor om Moving & comma; Framställningar och HARZT4 & exkl; & exkl; & exkl;

Advertisement

Hej alla,

Jag är 23 år gammal och en ensamstående förälder, har en ung son 10months och lever fortfarande med mina föräldrar, spela in 2months i sin egen lägenhet med min son.

Jag får till februari vanligtvis fortfarande 500 euro föräldrar pengar och lyssna till € 180 barnbidrag plus 133 € underhållande.

Jag kommer nu att gå dagar till arbetsförmedlingen och Hartz 4 tillämpas, är lägenheten låg som skulle behöva betala dem. Vad ska jag göra för att gå till handlingar?
Vad är för mig fortfarande?
Jag kan ge initial ansökan? Med vad eller hur mycket eftersom jag kan förvänta mig? Och vad om att flytta kostnader? Har jag något att betala tillbaka?
Har någon erfarenhet eller liknande vidtagits?
Skulle bli mycket glad om svar
hälsningar,
sabine

answers

Du vill, naturligtvis utan tvingande skäl att flytta in i ett eget hem och förväntar sig nu att vi inser alla som skattebetalare som vill ekonomiskt.

Riktigt så enkelt är det inte, eftersom det du är yngre än 25 år, "äger" Byrån betala en gång ingenting, oavsett hur låg platt.

Och samma sak gäller för en första eller försenade flyttkostnader.

Visst att general under 25-åriga (U25) Hartz är känd för dig, måste IV standard kvar hos sina föräldrar, där det finns undantag, som förklaras här:

http: //www.geldvomstaat24.de/2009/07/01/alleinerziehend-schwanger-u25-und-dennoc ...

Om du googelst med

Hartz IV enda under 25 J.

du får en hel del information.

Få definitivt också råd från en bra oberoende myndigheter (!!!) råd centrum som här Hamburger

Arbetslöshet telefonsupport

0800 111 0 444 - om du bor i Hamburg / eller miljö

040 22 75 74 73 - om du bor i en annan stat.

Eftersom du kan ställa alla dina frågor och be personliga telefonsamtal också valfritt.

,

Google även Sect gånger med

Hartz IV ansökan

och det

Hartz IV Calculator

,

Related questions

Så många frågor och komma; så många svar och exkl;

Finns det en fråga som användaren har inget svar wfwbinder? :) Om du har tid du visade sidan och titta på Star i profil skulle ta reda på med hjälp av grundläggande aritmetik, jag (en av den första användaren) hade endast ett svar i ca 50% av frågorn

Vilka jobbportaler kan komma in och komma; att man söker ett jobb och tid; Vad som också företag ser & exkl;

Istället ser upp endast jobberbjudande, skulle jag vilja ge mitt arbete också. Vilka portal jag kan göra det? På denna portal företag har zugrif? Titta här: http://www.jobpilot.de/ Eftersom du kan också aktivt ingripa. Företagen har tillgång till all

Frågor till pension & comma; Önskad Pension Calculator

Hej snälla kan någon hjälpa mig? Jag letar efter en bra pension miniräknare som är lätt att använda och där jag kan omedelbart se hur mycket pension jag får tid - någon gång. Jag förtjänar för närvarande 800 € brutto - Hur mycket pension kommer, jähl

Arv och frågor om sparkonto & comma; Bankkonto och ev & period; okänt

Hej och god kväll, Jag har några frågor och jag uppskattar även de mest användbara tips / tips! kallas ett bankkonto och ett sparkonto? när på samma bank och en "normal" bankkonto har? Det finns uppgifter om två bankkonton och vi nu vet inte om

Frågor för Est & comma; Realisationsvinster och Est Deklarationen

Hej! Jag hade några frågor om inkomstskatt och skattedeklaration, som jag inte har hittat några svar. ) Är jag någonsin skyldig att utfärda en inkomstdeklaration, om min inkomst är mycket lägre än 8000 euro, eller om ingen inkomstskatt uppkommer och

Advance självdeklaration - Frågor om Telephone & comma; Internet & comma; Buss & comma; Fakturor utan moms

Hej, jag hoppas att detta kan hjälpa mig en expert :-) Och även om jag har blivit ombedd av skattemyndigheten nu kvartalsvis momsdeklaration dispensering. Hittills har min skatterådgivare allt tas för mig, nu vill jag ta min ekonomi i sina egna hände

Professionell villkorlig Moving & comma; Moving gilla & quest;

Är en berufluich villkorligt drag, som inte betalas av det nya bolaget, avdragsgilla? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de kunna sälja ett verk skulle räcka om körtid på dagen

Frågor om barnbidrag & comma; Allowance och Riester

Hej! efter initial positioner: Par, inte gift 1 barn Han Riester, inte Hon förtjänar mer Så, nu är frågan: Gjorde Mehrverdienerin en skattemässig fördel om du får barnbidrag? Bakgrunden är att han bara barntillägg ersättas med delar när han får KG. m

Söker ett jobb som finansiell konsult & comma; am hane 19 J & period; Hur kan jag skatt att hålla dig uppdaterad & comma; tills jag får ett jobb och sökande;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Jag förstår inte den ursprungliga frågan: finansiell konsult är en akademisk titel tjänstemän i exklusiva finansiella tjänsten tilldelas ef

Vem betalar för vår Moving & comma, välbehövlig möbler & comma, Renovering & quest;

DH för Hoss i sin torra och mycket zutrffenden Art. Men en fråga @delantonio vad du bygger din förhoppning att någon annan kan betala. Måste du flytta din wil AG vilka av dina samtal (luxation), eller det annars finns en yttre påverkan? Flytt småning