B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-22

Separation med barnet inte och exkl; & exkl; gift med vad som är och strävan mig;

Advertisement

Hej!

Jag bor i 5 1/2 år tillsammans med min partner. Vi är inte gifta, men har en dotter som är nu 3 år gammal.
Nu vill jag att skilja mig.
Vad är de små? Vilka platser kan jag gå? Jag jobbar inte, har länge varit sjuk (testar för närvarande på förtidspension) som betalar en lägenhet och vilken mängd är för mig? Vad kan jag ta allt och som måste betala kostnaden vomUmzug?

Tack för hjälpsamma svar.

michaela

answers

Snabbare och billigare rådet på din fråga. Kompetent, av certifierade psykologer.

Begär nu:
www.expermondo.de

hjälper bara ALG2 (= Hartz4), så kontakta din lokala Argen. När du är EU, då får du grundtrygghet (istället ALG2).

Ni två är sedan (förenklat):

  • Barn stöd från fadern + barnbidrag
  • ALG2 satts för er (ca 374 €) + ytterligare efterfrågan för ensamstående föräldrar
  • är messere lägenhet (för 2 personer för en 2-3 rum upp till 60sqm)
  • sjukförsäkring

Flyttkostnader omfattas endast om så införandet av arbetet är ansluten eller i samband med särskilt svåra. Så bäst organisera flytten på Friends, och relaterade själv.

Related questions

Gammal änkepension efter separation min andra hustru och exkl;

Jag är en änkling, och vill skilja mig från min andra fru ** ** min gamla änkepension är jag då igen? Fram till skilsmässa det kommer att ta dagen för separation redan räknas även för beviljande av begäran till den gamla änkepensionen Hämta till ? En

Vem barnbidrag beräknas om barnet drar och exkl;

situation: Min mamma får arbetslöshetsersättning 2 och får tiden enda barnet stöd för min bror (21) .Han bor i hushållet men annonserades från samhället behov således BAföG och bostadssubventioner begärt, min mamma inte kunde räknas som inkomst, anna

Separation & comma; Barnet bor i halv med sin far och mor som får barnbidrag & quest;

När ett par separerar och barnet i 14-dagligen. Ändra på Mama u. Papa bor, som sedan hävdar på underhållsbidrag? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Har du barnbidrag precis

Bin indianer 7 & komma, 5 & percnt; Payom bindning investerar ISIN DE000A1H3M96 & period; Priset är exkl rasar &; Vad man ska göra och strävan;

Pris som anges redan 33% Fabled 46% avkastning på förfallodagen. Mittlwerweile Jag är orolig för min användning av kapital. Vad ska du göra? Jag talade till PR departementet Payom. Även om de ger inga råd, men har lugnat ner. Det finns ingen övergång

överförs bostäder Riester på främmande man - nu kallar pension tillbaka och exkl bidrag och skatteförmåner i USA, och strävan;

Hello community! Jag är helt klar med nerverna och hoppas här för att hitta ett svar ... För att komma till separation av skulder vårt gemensamma hem ekonomi, jag har min man mitt uppehälle Riester i. H. v. 13.000 Euro inkl. 5000 Euro bidrag och skat

Shift skillnaderna är inte lika hållbar inkomst exkl &; Är detta vanligt i banker och strävan;

Vi hade ett samråd med vår bank om att köpa ett hus. Nu fick jag höra att mitt skift utsläppsrätter som inte räknas i resultatet. Även om jag har arbetat i flera år i skift. Är detta vanligt i utlåning. Enligt min uppfattning, samtalen för en respekt

Pension & exkl; Vilket utbetalning alternativ är bättre och strävan; I nio år omgångar eller livslång pension & quest;

Ålder försäkrade är 44 år! 1. Alternativ: Förlikning i 9 årsräntor. En hastighet: 19.000, - (alltid före skatt!) 2 hastighet 20,000, - Euro / 3 hastighet 21.000 euro, etc. (alltid runt 1000 € pa stigande!) eller 2 Alternativa: Dagliga livet pensioner

Inte riktigt eller & quest; & exkl; -Credit Kort som Parfym kort och strävan, och exkl;

Jag har bara lite om kredit bläddras. På Commerzbank Jag snubblade faktiskt även erbjudandet om ett kreditkort som doftkort !!! Har hört en av er? Låt ensam med ett sådant kort betalt? Hur fungerar det? Är inte ett skämt att det faktiskt! Titta här:

Jag måste betala underhåll även om hon är gift wierder för 2 år och strävan för min ex-fru;

Jag är frånskild sedan 2005 och gifte om sig sedan 2009. Jag betala för min son från sitt första äktenskap underhåll. Min ex-fru gift 2 år sedan. Måste jag fortsätta att betala för min omgift ex-fru bara för att du inte tillsammans med make jetztigem

Om föräldrarna överförs till barnet Property & comma; faller Immobiie i skilsmässa fall i vinst och strävan;

Om bli förflyttad fastigheten från sina föräldrar under ett äktenskap en partner, faller den här egenskapen inom vinsten? Fastigheten är inte omfattas av förstärkningen. Antag att någon får genom donerade egendom, en bit mark eller liknande, då de fö