B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt Bank Lag kommersiella bank & plus; Legal kontoegenföretagande fritid ockupation 2012-10-23

Separat bokföring gewerbl & period; Enskilda företag och frilansare och strävan;

Advertisement

Jag arbetar självständigt med en del kommersiella och en del professionella tjänster. Detta är inte att blanda (problemet med "färgöverföring" i kommersiell verksamhet på frilans), bör inrättas två separata konton. Fråga: Skulle det vara tillräckligt separation när du öppnade ett huvudkonto med ett underkonto, som också kan fås med olika kontonummer?

answers

så länge kontoutdrag (varje konto har sina egna extrakt) separation av 1: 1 och det finns egentligen två olika igenkännbar kontonummer: ja! det måste (skattekontoret till exempel) för varje separation uppskattas!

DA skulle vara helt tillräckligt.

Related questions

Beskattning Ltd & period; && Semi; Co KG mot enskilda företag förmånliga & quest;

Hej! känner någon med beskattning av KGs i jämförelse med beskattningen av enskilda företag? Konkret kommer det, att jag som individ företagare jobbar som civilingenjör (försäljning vacklande, ca 60-80.000 €). Här har jag nu läst en intressant artike

Företagsnamn inte lokal när den inte registrerade enskilda företag &; & quest;

Hej! i icke-registrerade enmansföretag efternamn och förnamn mindestenz en anbuds måste ingå i företagsnamnet ja. Om det här formatet är nu acceptabelt om jag så specificeras och få i formatet Post: Spedition & Transport Schmidt Wolfgang Schmidt Dros

Om det finns mikrokrediter för frilansare och strävan;

Jag har hört talas om möjligheten att du kan få som frilansare mikro att överbrygga en finansiell flaskhals. Var kan jag hitta sådana erbjudanden och att detta ger rekommenderas? Mikrokrediter för små företag och frilansare efterfrågas på senare tid

Om jag period med min enskilda företag Insolv &; måste registrera och annan GbR har & quest; Vad är då & quest;

Jag kör en restaurang som en enskild näringsidkare. Troligtvis jag måste registrera sig för denna operation obestånd. Nu är situationen sådan att jag har med ett företag som ägs av sin bolagsform GbR (50/50), därför personligen ansvariga. Vad händer

Är det nödvändigt för ett litet företag en separat telefonförbindelse o & period; är privat terminal också användbar & quest;

Är det för att vid drift ett litet företag hemifrån, använda den privata telefonförbindelse med? Eller gör skattemyndigheten som sedan inte. Tänkte på handskrivna anteckningar, i syfte att kontrollera samtal individuellt kan?! Eftersom du kommer att

Utgången av beskattnings enskilda företag U & period; företag

Skulle vilja veta exakt hur beskattningen sker i företag. Jag har läst igenom några inlägg, men tyvärr inte riktigt hittat något. Jag listar det här sättet på hur jag känner. Det är förvisso inte allt korrekt, så jag ber er att göra korrigeringar och

Enskilda företag - använd privat konto

Jag har ett enskilt företag och köra det på mitt eget namn och konto. Enskilt företag behöver enligt lag ingen affärsredovisning. För att hålla avståndet fortfarande tydliga, kan jag ha två privata konto på annan bank och som ett konto där jag bara k

två enskilda företag men samma kommersiella

kan det vara så att en skattskyldig med två identiska yrken (t ex. Bp. Internet-handel smycken), samma kontrollnummer och samma adress, två Gewinnermittlerungen och två kommersiella deklarationer göra? Det finns två registreringar. Den andra kommersi

Måste registrera ett företag och komma; Om du arbetar som frilansare och strävan;

Hej. Kan någon berätta för mig om du är skyldig att registrera ett företag, om du arbetar som frilansare vänligen någon? Jag måste erhaltenm motstridiga uppgifter och vill ha klarhet. Tack framåt för din hjälp! Vad är en frilansare. Det finns anställ

Enskilda företag i Österrike Affärslokaler i Tyskland

Hej Alla, Jag bor i Österrike och har här en handels registrerats som enskilda företagare inom reklam / reklambyrå. Bly från skatter därmed också i Österrike. Eftersom jag bor nära gränsen till Tyskland, jag också kunder (B2B) i Tyskland har. Skattes

0
Views
0
Ccomments