B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-09

Semester - Resa - Problem & komma; vad du tycker om avbeställningsskydd & comma; är den rekommenderade & quest;

Advertisement

Travel - Semester - bra tid, men det kan också orsaka problem, hörde nyligen från en resa-avbeställningsskydd som kommer att betala bra om du redan på semester, men plötztlich hem måste, vad gör du här? Det är inte den rekommenderade eller alltför mycket försäkring? Race i augusti till Dubai och vill skydda mig.

answers

En verklig anledning att stoppa en turné, skulle vara en allvarlig olycka eller en allvarlig sjukdom. Från denna chans skulle jag inte dra slutsatsen en sådan försäkring. Man kan nu försäkra sig mot nästan vad som helst, men är det verkligen nödvändigt?

Jag anser denna försäkring inte heller absolut nödvändigt. Hemresa vid olycka / sjukdom ska alltid shcon i en bra reseförsäkring och död / olycka av en nära släkting är du förmodligen villig att ta flyget tillbaka till sig själv. Argumentet "arbete" Jag tycker ganska löjligt.

Oavsett om du behöver ett avbeställningsskydd (väl inom resor uppstått) måste alla bestämma själv. Jag tycker att detta är onödigt.

http://www.pro-und-kontra.info/versicherungen/reiseabbruchversicherung/

Skrattar jag har på grund av förlusten jobb under helgerna, eller om du har varit tidigare arbetslösa och plötsligt får ett jobberbjudande. Visst, i 2-3 veckor, vad en tillfällighet.

Related questions

Semester utgår & comma; som betalar Avbokning & quest;

Min semester avbröts på grund av en större order .. Vem betalar mig nu avbokningsavgifter? När en resa för dig redan hade ansökt om och godkänt, då företaget kommer att betala alla kostnader i samband med uppsägning. Har du bokat men ännu inte godkän

Finansiera en semester fastighet på tyska Bank & comma; eller utländsk bank & quest;

God dag. Det handlar om finansiering av fastigheter i Spanien. Det fallande fastighetspriser, men jag har också läst att det är därmed svårt för banker att fastställa det verkliga värdet och därför är ovilliga att bevilja lån ofta. När det gäller fin

Semester i Sri Lanka: Är det värt det lönsamt ädelstenar för att köpa & quest;

Jag kommer snart att åka på semester i Sri Lanka och har licensierat att ädelstenar mycket god kvalitet säljs det på ibland mycket rimliga priser. Nu tänkte jag en eller två kopior att köpa och lönsamt som möjligt till salu i Tyskland till återförsäl

Tyskland har sjukförsäkring & comma; kryssa amerikanerna annorlunda & quest; Varför problem med Care & quest;

Hej, har Tyskland för år sjukförsäkringen och de flesta människor skyddas mot risken för sjukförsäkring, de flesta i SHI som är också bra. Tickande amerikanerna här annars? Varför det har några problem med den så Obamacare - Vad kallar du försäkrings

Behöver vi två resa avbeställningsskydd & comma; när flyg och hotell bokas separat & quest;

Kan du i händelse av att en flygning och hotell bokas separat men bara göra en reseförsäkring som täcker både? Eller om du behöver då var och en? Allt du behöver är en resa inställda och -abbruchversicherung, inte två. Om du vill ofta reser i, du stä

Alltid problem med kreditkort på internet - har du det kanske en idé & quest;

Jag har mycket ofta problem att betala med mitt kreditkort på Internet och när jag är på efterfrågan banken, kommer alltid svaret att jag kom till en säkerhetsfilter och är därför vägrar att betala. Eienrseits Jag tycker säkerhets bra, å andra sidan

Problem med distansbussresor du kan också vända sig till en skiljenämnd & quest;

Min granne var med fjärrbuss resa och det var så verkligen helt fel. Jag förstår att man kan söka en skiljenämnd för resor med flyg, men vad du gör med ilska efter Busreisen-står utan att gå till en advokat? Eftersom det är upp till varje företag sjä

När du kör från begränsning i rese defekter och komma; Hur länge kan jag förvänta sig med återbetalning & quest;

vad är varaktigheten under resor fel, hur länge kan kräva skador tills begränsning gör en käppar i hjulet? Snabbare och billigare rådet om straffrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Så begär jag rese defekter korrek

vad som händer med den semester du kunde inte acceptera på grund av sjukdom och komma; löper ut & quest;

Min bror har varit förra året över ett halvt år sjuk, och fortfarande är. Den ledighet från förra året, har han förmodligen inte om du lt semester. Company förrän sent. var tvungen att ta januari nästa år, eller hur? Vad händer om jag (nästan) är åre

Finns det ett problem med Schufa posten för att öppna ett nytt bankkonto och quest;

Jag vill ändra min bank eftersom jag inte är nöjd med den nuvarande. Men jag har en Schufa posten och nu är jag inte säker på om det är ett problem. Mina skulder har nu betalats tillbaka, men skivan är kvar så långt som jag ser det. Kan jag ändra for