B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-03

sedimentera yrkes studie

Advertisement

Hej!

Jag har en fråga. Jag gjorde tre år min yrkesutbildning för arbetsterapeut. Där jag kunde starta en deltid utöver utbildning i Nederländerna. Detta Jag stänger nu med början i mars. Jag har avslutat sedan 1 1/2 år Utbildning och arbetar sedan 30 timmar i veckan under studietiden. Vilka är de alternativ som lösa studie, även om det har förekommit i Nederländerna och jag var fortfarande i utbildning, de första 1 1/2 års arbete och de andra 1 1/2 år?
En vän berättade för mig att du förmodligen bara efter avslutade studier kan mycket väl lösa hela studien till € 5000 sedan 2011. Någon som vet något om det och det är också sant för mig?

Tack för svaren i förväg :)

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Det finns en förstudie kostnader avsätta, jag skulle nu men ljuga om jag säger att jag kan fortfarande komma ihåg det mycket och welcehn period. Jag har kan göra från mina revisorer och var tänkt det gick :)

Med tanke på komplexiteten i detta fall finns det bara ett råd: Revisorer !!!

Related questions

sedimentera yrke vårdare

Min mamma har en professionell vårdare från eftersom byrån fick via notarie, är min bror inte nöjd med sin vård (han bor hemma hos sin mor och inte är villig att arbeta för att betala sin hyra) Jag har, som avgör om de fortsätter att arbeta kan eller

När jag berättade master-studielån och sedan studera och komma representerar mig då student studielån till & quest;

Hej, jag är snart 26 och har arbetat i 5 år i mitt yrke som målare och varnisher. Jag har redan skrivit upp i mästarkurser och börjar exakt på min födelsedag, med kröning av mitt yrke. Jag tänker hela fonden med lån master-studenter och utföra heltid

Studie - vad tycker du om den föreslagna 960 Euro Paket & quest;

Baden-Württemberg tvungna att införa idén om ett förenklat förfarande för framtiden. Det handlar om skattelättnaden på arbets rum, varefter en schablonbelopp 960 euro kommer att dras från skatten på en lämplig tillstånd. Vad tror du att det skulle va

Att arbeta i Tyskland & comma; Studera i Österrike och exkl; Är avdragsgill & quest;

Hej Alla, Jag tänker snart deltid för mitt företag utbildning för att starta en kandidat i Österrike. Eftersom det inte finns någon sådan program i Tyskland eller i ditt område av mitt jobb, skulle jag vilja börja studier i Österrike ... Nu min fråga

Kväll studie av avdragsgilla & quest;

Jag gör en undersökning bredvid ockupationen, som kostar lite pengar. Kan jag dra av avgifterna från skatt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de En känd mach natt skola bredvid

Kan en studie tillämpas och komma; när den används för privat och quest;

Kan en studie tillämpas när det används för privat bruk? Är det rätt? Om du sätter på första avslag till skattekontoret opposition? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Finanzg

Studier och semi; Yrkes & semi; utbyte

Hej mitt namn är Florian, jag är 15 år gammal och är intresserad i flera månader för att utfärda aktiemarknaden, handel, investeringar, etc. Jag har inte bara framgångsrikt avslutat min disponeras kunskap med aktiemarknaden spel eller demos men jag i

Om du måste göra anspråk på bostadsbidrag genom att studera & quest;

Min dotter har nu börjat studera medicin i Hamburg. Din ansökan om studiestöd stöd avvisades eftersom vi är precis ovanför tröskeln inkomster. Har hon rätt till bostadsbidrag? Måste vi nu verkligen finansiera hela studien? Vi har redan finansierat si

Varför eget barn priser & comma; vilket yrke är framtidsinriktad U & period; inkomst underhåll och quest;

Vad rekommenderar ni att era barn, som nu kommer att besluta att ta upp ett yrke. Vilken väg är framåt? Vad tror du? Varje tekniskt yrke är att föredra. Eftersom vår ekonomi behöver människor med teknisk expertis. Vår alla välstånd är beroende. Ärlig

Min son är att studera i Hesse men kommer från NRW & comma; vad som är skattemässigt avdragsgill och strävan, han måste omregistrera & quest;

min son gjorde i Hessen en studie utrymme i inte NRW. Jag betalar ensam sina anhöriga - BAföG han inte får, eftersom jag är strax över gränsen förtjänar. Jag kan nu göra avdragsgilla? han har ett rum i en rumskamrat - kommer ungefär en gång i månaden