B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-07

Sedan 5 år självständigt med utvisning av moms på mina räkningar aldrig vad jag har ans Finanzamt avgivna Vad nu & quest;

Advertisement

Sedan 5 eller 6 år jag Egenföretagare inom IT-branschen och väl. Jag gjorde en skattedeklaration hittills ingen förskottsbetalning eller någonting alls. Jag är också inte varit försäkrade under 5 år! Jag skulle vilja ha kanske gå tillbaka ett normalt liv inte leder med ständig rädsla fängelse om jag måste. Jag är inte längre fri på grund av min egen misstag (eller på grund av att deklarationen görs också så svåra krankenkasssen extremt dyra).

Hur ska jag komma ut?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Förmodligen vet du storleken på dina problem är inte korrekt. Av erfarenheterna från dessa kandidater, kan jag bara säga att storleken på skatteskulder inte korrekt bedöma situationen.

Mycket snabbt imitera Konton (tomma), så att storleken på problemet vet exakt.

Sjukförsäkring förmodligen också ställa in en ytterligare betalning. Experiment som de för en del.

För samtal med skattemyndigheten när du skickar de deklarationer som frivilligt utlämnande, bör du se en expert (skattekonsult / advokat) lyft.

Gör ett möte med revisorn och låta honom göra skattedeklarationer. Han kan berätta mer om konsekvenserna. Även du bör så snart som möjligt kontakt med en patientjournalen.

Hej, ok åtminstone har du nu insikt. Jag skulle snabbt rapportera nu med en frivillig skattebyrån. Vad kommer att hända, kan jag inte säga tyvärr. Det bästa är du vända dig till frågan om en skatterådgivare.

Vad exakt är svårt på en momsdeklaration?

Related questions

Moms förmån gäller inte slutna fonder påverkar mig som en privat investerare och quest;

BFH har förmodligen detta gett judgment've läsa här: (Citat) "Ansvars ersättningar, betala slutna fonder till sina aktieägare, inte är undantagna från moms" Angående den varje privat investerare som har en sådan fond? Snabb och billig hjälp för

Måste vi betala moms & comma; om du köper guld och faller platt skatt på försäljning till & quest;

Någon som vet hur mycket skatt du ska betala när man köper guld? Måste man betala moms om du köper guld och faller platt skatt på försäljningen? §25c mervärdesskattelagen reglerar detta: samlare mynt är upptagna med moms, annars är guldmynt och tacko

Jag vill moms av skattemyndigheterna för osäkra fordringar återta & comma; vad jag har att lämna & quest;

Är det fortfarande gäller för Tyskland och vilka handlingar du måste lämna in det? Klar dock av bokföring och bokslut. Du bokar: skriva-offs och skatt fordringar och redan kräver ansträngning är borta, registreras och korrigeras omsättning. http: //w

Moms och komma; Moms och komma; Inkomstskatt: - && semi;

Hej! har här durchgescnuppert, men på något sätt jag förstår allt det här är inte så verkligen :-) Också jag arbetar frilans, alltid fick betalt nät och har inte överskrids 17.500! Nu har jag fått ett erbjudande om ett företag och skulle vilja öppna

Hur är det 17 & perioden, 500 € beräknas & comma; quest med en personal förhållande med ett litet företag vägen &;

Hej allihopa, jag hoppas att ni kan hjälpa mig. Först fakta för att förstå min fråga ;-): -bin angestellt, 40 Std/Woche als Zahnmed.Fachangestellte. -brutto ca 1.600 €/Monat - netto 1.100 €/Monat -brutto ca 20.500 €/Jahr - netto ca 15.500 €/Jahr -Gew

Trolöshet mot & quest; Eller är vanligt & quest;

Jag är intresserad i ett år gammal bil. Annonstext: "Mycket väl underhållna fordon. 1 handen, förra årets bil "priset var mycket bra. En vän påpekade för mig att det kan vara en hyrbil. Jag kräver ett konkret och det var faktiskt en hyrd bil. In

betala extra skatt när du handlar inom EU till skatteverket

Hej! Jag ska underteckna ett litet företag. Jag kommer att visa ingen moms på mina räkningar, men jag kommer att be om ett momsregistreringsnummer, så jag kan köpa utomlands utan utländsk moms i EU. På Internet läser jag nu. Jag momsen från 19% så hä

Är i Kleinunternehmerregelung en övergång till standardbeskattning - långvarig själv - utanför de grundande år möjliga & quest;

Hej, jag är ett litet företag sedan 2008. I år (2016) jag kommer definitivt att överträffa den första gången 17.500-EUR-gränsen, men är fortfarande lägre än 50.000. Tillämpar regeln att året inte ens kan finnas kvar endast under de första åren, eller

Student & comma; Översättare & comma; Frilansare & quest; & quest;

Hej alla, Jag är en medicinare. Jag har nyligen en order från ett sjukhus din webbplats från tyska att översätta till arabiska. Jag är redan klar med jobbet, men det krävdes av mig en faktura. Frågan är, jag kan skicka en faktura utan moms.? eller sk

Beskattning av hjälpverksamhet & quest;

God dag, vill jag bredvid min fast anställning för att ansöka om ett litet företag. Jag frågade i förväg lite, och vet att jag här valet mellan "fakturering med moms" och "faktura utan moms." har. Jag valde fakturering utan moms mig en

0
Views
0
Ccomments