B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-24

Second Home & comma; Problem med registrering och exkl; Var är och relevanta och tid, och tid;

Advertisement

Hej!

Jag var nu i personal i staden Bremen för registrering och det hade mer eller mindre en diskussion med tjänstemän.

bakgrund:

Från och med 03:09. Jag ska starta ett verk i Bremen. I Bremen tog jag för detta ändamål en möblerad lägenhet och har för avsikt att stanna kvar för prövotid. Min Hauptwohung är 400 km bort och där så jag kommer att hålla i 6 månader hela mitt hushåll. Förutom kläder och saker som jag använder för att yrkesutövningen jag inte kommer att ta något till Bremen. Jag nu därför live från 15:08. redan i Bremen och min fru i slutet av augusti kommer att möta och leva med mig där. Så vi är gifta.

Jag ville så registrera i Bremen och har dokumenten så fylld att min huvudsakliga bostad så det är där det kvarstår och i Bremen är min andra bostad. Jag gjorde det och förklarade egendom tjänstemän och sade att eftersom min fru följa efter och mitten av livet var då i Bremen och detta skulle vara att registrera sig som sin huvudsakliga bostad. Men detta var inte min mening eftersom mitt hushåll är inte i Bremen och naturligtvis jag kommer att tillbringa helgen som möjligt i det gamla hemmet och göra hemmet lyssnade. Tjänstemannen skall ha registreringskontoret Demand (!?) Och sade sedan vi båda var rätt. Kommer att passera på min begäran såvitt och dessutom måste jag fylla i en Erkllärung, beslutsamhet kallas för huvudsakliga bostad måste lämna och det har jag igen för att motivera något. Jag är rätt eller? Eftersom jag inte skulle stanna i onödan sitter på kostnaderna, eftersom jag betalar de närmaste månaderna 2 lägenhet och få en hjälp av arbetsgivaren och arbetskostnader etc. Jag var tvungen att fylla mitt arbete Insändare bland annat en deklaration för att två hushåll som förmodligen Finanzamt in senare kan vara.

Det skulle vara trevligt att veta att tjänstemän på fel spår är UDN I tvekan familjen rider etc. faktiskt betalats eftersom få tag Bremen min Nebenwohnung ...

Den andra frågan jag skulle vilja veta om Koste för ytterligare måltidskostnader från början av anställnings dvs från 03:09. Kostnaderna redovisas eller redan med flytten innan arbetet påbörjas så från 15:08. vidare.

Många tack på förhand.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

För 1: a smälter ber dig i Bremen med huvudsakliga bostad, och gå två veckor senare till ditt riktiga huvudsakliga bostad och smälter det redan huvudsakliga hemvist i (då du har förbi diskussionen och Deiunen syfte uppnås).

För Fråga 2 måltidsersättningar där (inte huvudsakliga bostad) endast för mer än 8 timmar (arbetsrelaterade) frånvaro från bostaden.

Måltidsersättningar där från början av berufl. Aktivitet i Bremen (3,9). För tre månader.

Skattekontoret inte bryr sig om första eller andra hem redovisas. Utöva handtaget dubbel. HH-guide, bara täcka sina egna hushåll på mat objekt plus en berufl. Villkorlig andra hem.

Staden / stad är inte likgiltig. Den plats som har det primära bostad får skatteintäkter.

Related questions

Second Home & comma; vilka fördelar och strävan;

Hej Alla, har sökt en hel del, men tyvärr hittade ingenting som lämpar sig för mig. Följande situation är i beredskap för mig: Primära bostad (NRW) 550km från ny arbetsgivare i Bayern. Plan andra hem i Bayern rapportera cirka 20-30 km bort från arbet

Primära bostad - Second Home & comma; vilka kriterier

Vad granskningen syftar som en första eller andra hem? Jag äger ett hem och bebor detta eftersom inrättades 1995 tillsammans med min fru. Det odlar vi trädgårdsarbete, husdjur och har hela vårt hushåll. Eftersom vi båda arbetar i en annan stat, har v

Flyttningar -> & semi; Huvudsakliga bostad och komma; Second Home & comma; skatt förmåner och strävan;

Hej! Jag är bara på resande fot och reflektioner på huvudsakliga bostad etc. Jag har studerat och börjar nu arbeta med. Därför föredrar jag att Fürth. Som jag redan har gelsen jag förmodligen min Hauptwohnistz där plats, eller hur? I helgen ska jag g

Internet logga in på Second Home & comma; så speciell rätt att använda är

Hej! Jag måste flytta snart till en ny WG, som vår gamla WG upplöses. Internet i sin nuvarande WG körs på mig och avtalet måste uppfyllas åtminstone en annan 20 månader. I den nya WG Internet redan finns (om än från en annan leverantör) och den gamla

Second Home & comma; dessa positioner ska ersättas av skatteverket, och i så fall hur och strävan;

Hej? Dessa kostnader kommer att ersättas av skattekontoret i andra hushåll för andra hem Jag får en hyra som uppgår till 400 euro av den nya arbetsgivaren i 6 månader. Lägenheten kostar 600 euro. Skillnaden på 200 euro jag kan inte göra skatteavdrag

Skatt & comma; Second Home Skatt & comma; Inkomstskatt och vad & quest;

Vilken skatt betalningar kommer till oss när vi köper ett hus i Tyskland, jag bor med barnen där under veckan, men min man bor utomlands och arbetar där och drar hans lön? Barnen och jag har dubbelt medborgarskap, så är också tyska. möjligen Spelar d

Studera utomlands i Danmark & ​​comma; Second Home & quest;

Min son studerar i 3 år i Sönderborg. Är det tillräckligt om det finns ummeldet sitt rum i lägenheten som ett andra hem eller han måste ändra sitt pris helt? Tack för info. På mitt kontor de trodde att han skulle vara tvungen att omregistrera. Detta

Hushållerska har redan 450Euro Jobb & comma; Men skulle de också registrera sig som & comma; problem & quest;

Hurra, har min man gett sitt okej för en pärla att Inschußhalten mitt hushåll. Synd, har städerskan som jag vill, redan en 450 Euro jobb. Kan jag registrera mig lätt på 450 euro, eller är det inte? Hon har väckt oro, för då ja månad på mer än 650 € k

Primära bostad i D & comma; Second Home & plus; Att arbeta i Österrike

Kära experter, Jag kommer inom kort att ta upp ett tillfälligt jobb i Österrike, därför hålla min primära bostad i lägenheten min flickvän (fästmö) i D och kommer att pendla varje helg. Självdeklaration Jag kommer förmodligen Därför föreslås i Österr

Second Home Skatt & exkl; Har jag gjort något fel och quest; & quest;

Hej! min fru och jag har fått igår andra hem självdeklaration för 2012 design. Som bakgrund: Jag har från mitten av augusti yrkes bodde i Bremen till slutet av 2012 design. Det jag sedan slutet av december förlorade mitt jobb och har återvänt till he

0
Views
0
Ccomments