B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-30

Särskilda uppsägningsrätt i prisökning på gasleverantör & quest;

Advertisement

Är jag till ett pris öka min gasleverantören också en särskild rätt, som jag har, till exempel, National Health Insurance?

answers

Han måste meddela prishöjning / minskning eller måste offentliggöra adekvat, skall vara klar. Han måste också ange särskilda uppsägningsrätt där men.

Ja, självklart. Dina gaspris verktyg måste meddela dig skriftligt och ökningen av det då Ergit vara för dig en särskild rätt. Så du kan sluta även om du kommer ihåg är i en Vertragsverhätnis med din leverantör.

Related questions

Särskilda uppsägningsrätt i prisökning & quest;

Hej alla, Jag en gång följande fråga: Om det fanns en prishöjning för teckning av tidningen en särskild rätt? Efter tillkännagivandet av prishöjningen, meddelade jag abonnemanget och flyttade min meddelande precis till särskild lag. Nu fick jag ett b

Om du har särskilda uppsägningsrätt vid strömförsörjning och komma; när priset WG & period; EEG avgiftsökningar & quest;

Idag fick jag ett brev som min elleverantör kWh prishöjningar till 2014/01/01, på grund av ökningen i EEG tilläggsavgift. Till följd av en särskild rätt för mig? Många elleverantörer nära den särskilda uppsägningsrätt i denna typ av prishöjningar, me

Hur lång tid tar efter en prishöjning, existerar och quest särskilda uppsägningsrätt;

Jag har länge velat ändra min nuvarande operatör. Nu har jag missat meddelandet och avtalet har förlängts med ett år. Som man skulle ännu bättre att titta på. Tre månader sedan, har strömmen på denna tull blir lite dyrare. Hade jag därför kan fortfar

Företag och kontor leasing: särskild uppsägningsrätt på grund av affärs stängning & quest;

Sällskap med en bekant har varit sjuk. Efter mycket fram och tillbaka, bestämde han sig för att överge företaget och avveckla det. Han har inte en anställd, kommer han att avsluta nu. Dessutom har han ett kontor leasing, som kommer att pågå i cirka t

Är jag på grund av övergången till SEPA och LPAR, ändra AVB & rpar; en särskild uppsägningsrätt & quest;

närvarande jag får från mitt försäkringsbolag, informationsbrev om den kommande omvandlingen till Sepa mandat. kan jag göra denna förändring som en möjlighet att ta ledigt från kontrakt med lång löptid mr komma överens? Sedan införandet av SEPA, inte

Särskilda uppsägningsrätt när det gäller försäkring om man köper Auto & quest;

Jag planerar zuzulegen en ny bil. När det kommer, skulle jag här vilja gå direkt även meien försäkring, eftersom jag var i en fläck av problem Vergangenhit hade med dem. Vanligtvis kan alltid bara till datumet i Novermber Inställning takt tror jag, m

Särskilda uppsägningsrätt i inteckning & quest;

God dag. I en guide rekommenderas att en Bauzins detta långsiktigt säkra för de kommande 15 åren. Nämligen bland annat på grund av att den har en särskild rätt till tio år om räntan motstå Ewarten skulle falla. Att veta om dessa särskilda uppsägnings

Särskilda uppsägningsrätt i mobiloperatörer att flytta utomlands och quest;

finns på mobiloperatörer en särskild uppsägningsrätt om man drar sig undan från D utomlands? I fall kan du inte längre använda kontraktet. Detta är fallet inom en snar framtid med mig. Jag har ett kontrakt, som skulle fortfarande köra cirka 18 månade

Finns det någon Rechtsschutsvers & period; en särskild uppsägningsrätt om de interna försäkrings förändringar och strävan;

Jag fick från min rättsskyddsförsäkring budskapet att till 01:08. alla rättigheter och skyldigheter enligt försäkringsavtalet A. (inte nämna någon försäkring namn) på försäkringen som sammanslagningar. Men detta är bara en försäkring Intern ändra för

Särskilda uppsägningsrätt i Telekom för att flytta utomlands

Hej! Jag Telkomkundin sedan 2007. När min uppmaning + Surf kontrakt 2009 jag slutade zunächt var att ingå ett nytt avtal. Jag är sydafrikanska hade Return föredra någon gång i mitt hem och ville inte lägga märke till problem. Men jag kallas fortfaran

0
Views
0
Ccomments