B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-12

Särskilda driftskostnader GbR

Advertisement

Hej, vad som räknas allt avseende särskild driftsutgifter för GbR? Fordonskostnader, telefon, arbetskläder ... att fordonet kostnaden för enskilda aktieägare tilldelas och dras av från utdelningen eller alla kommer i en kruka?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Snap! Sonderbetriebsaugaben kan ha aktieägarna.

Related questions

Skapa GbR självdeklaration & period; och hur mycket skatt att betala

Jag är med två kamrater lite ljus musik och vi är registrerade som ett privat företag med små affärsjuridik. Nu skulle jag vilja för GbR Steuereklärung 2011 skapa en kassaöverskott konto. Kan jag slutföra denna deklaration separat bara för GbR, så at

Resekostnader på GbR & quest; Loggbok nödvändigt & quest;

Hej! som kommer att avgöras vid ett GbR resekostnader om båda parter använder sina privata bilar för tillfällig affärsresor? Om du skriver för en loggbok? Hur dokumenteras och registreras i skattehänseende? Vad måste beaktas? Tack. Det finns för läge

Som jag förväntar och resekostnader som ett litet företag och GbR från & quest;

Antag A och B tillsammans har bildat ett GbR. Detta GbR tillhandahåller en tjänst till företag C. Under tjänste uppstått resekostnader (30ct / km) 100 € samt sjunkande matkostnader 11,9 € Netto på. GBR är företaget C nu ett lagförslag i mängden 1110

Rörelse försäljning att äga GbR möjligt & quest;

Hej! Jag kör en detaljhandeln i småföretag, som jag inte har utnyttjat på grund av husbygge under de senaste månaderna. I detta har jag en förlustavdrag euro 11.000. Den befintliga lager täcker detta. För 1.1.2013 grundade jag med en vän en GbR. Kan

Kostnad för replokalen av kontrollen för att reglera och quest;

Och en efterföljande fråga: med tanke på att historien om bandet skulle köra längre svart, men officiellt. Kan vi då dra av kostnaden för replokalen för kontroll? Eftersom åtgärden skulle vara? Tack :) Bandet GbR måste göra en bestämning av vinsten,

Förfarande aktie förvärv & sol; återbetalning av lån

Hej finanzfrage.net gemenskap, Det finns en GbR från 3 ägare är i olika proportioner. Majoritetsaktieägaren att köpa från sina aktier, med kredit till en släkting kan ge. Samtidigt ett aktiebolag som skall fastställas från de två övriga aktieägare Gb

Olika driftskostnader för GbR-aktieägare

Hej alla, följande situation när jag behöver hjälp: Min kollega och jag är fotografer och vi har vad vi jobbar gemensamt GbR som fotograf. Intäkterna från samarbetet kan flexibelt delas på grundval av faktiskt arbetade jobb. År 2014 hade Person A 54%

Vad vinst sikt pensionen och komma; är vinsten tänkt att driftskostnader och komma; eller de särskilda frågor som skall beaktas & quest;

Moin. Som en oberoende lärare, jag skulle faktiskt vara obligatoriskt försäkrad i pensionsförsäkring. För mig är det bara en sidoverksamhet, hud professionellt Jag är en student. Jag har hört från mängden 450 €, till vilken ytterligare rentenverische

Kan jag insistera på en särskild tilldelning formel för driftskostnader och strävan som en hyresgäst,

Kan jag som hyresgäst insistera på mer gynnsamma för mig fördelnings för Betriebskostemn till människor? Jag är ensam i min lägenhet. Om kommer att debiteras enligt Qudratmetern, jag betalar mer. Vad BK du menar ändå? Jag märker ett ögonblick endast

Bränslekostnader som BA GBR eller KM-Pengar & quest; Sprikosten fakturering i ett band och quest;

Hallå Jag spelar i ett band som är registrerad som ett privat företag sedan förra året. Vi körde 2011 ganska långa sträckor för konserter och studio med vår egen bil. Bränsle räkningar vi betalat GbR konto. Syftet med skattedeklarationen, undrar jag

1
Views
0
Ccomments