B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

ATM kreditkort säkerhet Mastercard ATM & plus; säkerhet 2013-02-26

Sårbarhet & comma; om du sätter kreditkort i olämpliga maskiner & quest;

Advertisement

Jag har min Master Card in i en bankomat där endast VISA gick. Jag hade fortfarande min stift in i och först efter det att maskinen har sagt att han är oförmögen att ge service. Är detta en säkerhetsrisk, om jag har angett min PIN-kod?

answers

Jag tror inte, för alla typer gibts säkringar

Related questions

Varför Penalty applicerar & comma; om flygningar med kreditkort betalas på Internet & quest;

Varför avgifter som gäller om du betalar för flyg med kreditkort på Internet? Nyligen hade jag tre, - euro betalas utöver att jag inte vill betala via autogiro flygningen med kreditkort och ... Det är förmodligen en SG serviceavgift, som förs vidare

Kreditkort Barn & comma; när de uppstår inte lika hög avgifter & quest;

Min brorson har snart födelsedag. Han vill bara pengar, men jag skulle vilja ge honom istället ett kreditkort, med vilken han sedan kan lära sig att använda plast pengar. Jag har sett att du måste betala relativt höga avgifter för ett sådant kort. Om

Prepaid Mastercard Gold - rekommenderades av Bank & comma; matchar kreditkort för Little Reiser & quest;

Min bank har förbetalt Mastercard Gold rekommenderade mig. Vad tror du, är rätt kreditkort för mig? Men jag är lite Reiser. Det är ett förbetalt Mastercard Gold? Jag tänkte, det är bara ett förbetalt version, men det är ganska trivialt. Kontrollera k

Hur mycket inkomster brauchts & comma; en gyllene kreditkort för att få & quest;

där löne försäljning per månad som är förtöjd, om du får guld eller vanligt kreditkort från banken? Uppfyller också besparingar som säkerhet för det? Så vitt jag vet, den gyllene kortet är nu mer nciht en högre marginal (vilket nästan alltid begärs d

Kan en betalning med kreditkort avvisas & comma; eftersom du inte längre syns på bilden & quest;

Kan en betalning med kreditkort avvisas i en butik, eftersom man inte längre syns i bilden som är på kartan och du (tyvärr) inga andra identitetshandlingar detta har? Jag hoppas att företagen förkastar denna. Jag tycker att det är ibland skrämmande h

Hur kan människor som handlar med mitt kreditkort & comma; om jag hade hela tiden med mig & quest;

Jag var nyligen ett offer för kreditkortsbedrägerier och det var bara så handlat i New York, även om jag hade mitt kreditkort med mig och har aldrig varit i New York. Så hur kan någon shopping med mitt kreditkort i New York, när han fortfarande inte

I köp via Internet och komma; fel varor levereras och komma; Återgå & comma; Ersättning till ett kreditkort och quest;

Jag beställde på internet via Amazon.de varor, har det också kommit igår, men det var fel vara. Den ansvariga företaget sagt att de kommer att skicka mig rätt produkter omedelbart och jag vill att de ska returnera felaktigt levererade varorna. Efters

Kredit endast ränte & comma; Utdelning etc & period; - Kreditkort & quest;

Hej Alla, oroar mig en fråga. Detta är bara ett exempel - annars skulle jag be min konsult direkt;) Låt oss säga, vi har 60 miljoner euro vann på lotto spel och lägga den på att säkra 3-4%. Nu får vi bara den årliga ränte utdelning etc och leva på de

Förbetalt kreditkort för biluthyrning & comma; vad ett kort ska jag ta och quest; Känner mig inte exklusive &;

Behöver ett förbetalt kreditkort för Autovermieterung (för den planerade semester). Aldrig hade ett kreditkort (EG), som för er skulle rekommendera mig? Byrån visste inte heller rätt. Tack för ditt råd, med något jag har ingen erfarenhet. Varför vill

Finns det sårbarheter i kreditkort för online betalningar & quest;

Hej, jag har under de senaste dagarna någonsin hört två eller tre som köp med kreditkort ska göras säkrare. Jag är faktiskt alltid gått med förståelsen av ett sådant köp, är det redan säkert nu ... jag var där för godtrogna? Finns det ett stort behov