B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-11-08

Samtidig användning av privat Unvallv & period; och den färdiga genom att arbetsgivaren

Advertisement

Jag har dragit mig en knäskada i permanenta skador kommer att finnas kvar. Jag har en privat olycksfallsförsäkring.
Min arbetsgivare har för sina anställda också dei avslutad men mycket mindre. Kan du säkert ta både försäkringsskada eller bör välja bättre? Om både försäkring separat av relevant försäkring behandlas?

Tack för hjälpen!

answers

En fråga först: utbetalning av UV din arbetsgivare att du skulle bara vara skattefria om du har AG har beskattas stolparna för det.
Det gjorde han inte, under förutsättning att utförandet av UV av skatteskuld.

Vetskap om detta faktum, inte skulle vara oviktigt. Om fördelarna med två olycksfallsförsäkring kan krävas för att säga här du mig112 eller andra försäkringsexperter.

Related questions

tillgångar fri gräns vid privat inzolvenz & period;

hej jag beställt privata inzolvenz gäller sedan Jan.2010 Jag har en inzollvenzberater. Nu min fråga, kommer jag att ärva om 3-4000 euro inom en snar framtid, kan jag hålla det hela eller delar kommer i inzollvenzmasse. för välmenande råd jag skulle v

MBO - Private Equity & period; Hur fungerar det och quest;

i samband med private equity ofta talat om buyouts eller MBO. Vad händer i ett sådant fall? ett företag, låt oss ta ett konkret exempel, företaget Aston Martin hörde u en grupp (Ford). Företaget driver nciht riktigt, eftersom du kan arbeta som en lyx

Min man är ute efter en privat sjukförsäkring & period; E r är hemma och får 70 & percnt; subvention

Om det finns en försäkring som försäkrar min make (56 år) privat med 30%? Detta talar volymer om framgången av frågan: "att din man är frisk.". Detta kan vara en mycket dyr händelse med 56 år, även om det är bara för 30%! På något sätt ologiskt,

Privat Insolvens & period; Släpp ännu inte kommit Bank & comma; Vad nu och quest;

En vän har ansökt om konkurs. Hans advokat säger att frisläppandet måste vara hans bank hävdar motsatsen. Faktum är att det inte kommer till sina pengar. Vad kan du göra nu? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revi

Barnet är far privat försäkrade & period; Föräldrarna bor period i skilsmässa &; Barnet bor med mamman och period; Vem betalar denna investering för ortodonti och strävan;

Vem betalar föräldrarna som en del av tandreglering, det egna bidraget till ett belopp av 20% med en privat sjukförsäkring? Dotterbolaget normalt skulle försäkrad hos mamman eftersom de tjänat under tröskel inkomster. Här skulle du få tillbaka 20% eg

Garantikapital och period; Silence & period; & deltagande period; Private Equity & period, och leverantör betalningsperiod;

Jag vill ge min GmbH med ytterligare ansvar kapital. Private Equity representerar garantikapital i form av en tyst deltagande tillgängliga. Bortsett från att förbättra skuld / soliditet och ökningen av skulden kapital, kan den nyligen levererade kapi

Bin tjänsteman & comma; få stöd & plus; privat hälsa & period; I långtidsvård av två 100 & percnt; & Quest;

Hej, jag är officiellt, få stöd och är till 50% i privata sjukförsäkringar. Nu har vi kollegor tvisten som gör i omvårdnaden. En sade att både (stöd + PHI) betala 100% av fördelarna när det gäller vård som skulle vara viktigt för mig, så jag kan rädd

Kan jag penning och LPAR, privat Dienstf & period; Villkor & rpar; deklareras till skattemyndigheten göra & quest;

Hej! Jag har en liten kontroll problem. Jag brukade slutet av oktober min tjänst färja grejer bara affärer, som jag fick starta från hemmet (som arbetar inom området). Jag versteuer dock en månatlig penningvärden fördel (KFZ GWV apt-ARB försäljning)

Privat u & period; TJÄNSTEN Phone & sol, Internet-anslutning och komma; som reparationskostnader optimalt skatteklass och tid; använda & quest;

Har en reparationsräkning här för telefon / Internetanschluß.Kann Jag anger yrkes andel i kontrollen och den privata och hushåll DL? Gör jag dementspr. separata räkningar? Till exempel: 80 officiell / privat 20 (procent)? Snabb och billig hjälp för d

Privat Hälsa & period; Ökar bidrag ålder drastiskt & quest;

Om jag vid en ung ålder privat vollversichere och som en ung frisk person kommer att betala mig en låg post, märker jag med mycket högre avgifter med åldern? Eller bidragen justeras mitt hälsotillstånd? Bidraget kommer att stiga mycket åldern. Vi har