B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter fastigheter försäljning utländsk Foreign & plus; egenskap 2012-11-01

Sälja hus i England - Skatter i Tyskland

Advertisement

Hej!

Min make (engelska) Jag köpte ett hus i England ungefär 6 år sedan och bodde där. Under sommaren 2010 flyttade vi till Tyskland och har sedan en hyresgäst i den, som täcker återbetalning av lånet.

Nu har vi nästan sålde huset och det finns cirka 60 tusen euro till vinst.
Vi vill ha pengarna så småningom över till Tyskland. Måste vi göra som skatte något, rapportera det osv?

Jag skulle bli mycket glad om ett svar.

Tack.

Med vänliga hälsningar.

L.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Vi vill ha pengarna så småningom över till Tyskland. Måste vi göra som skattemässigt något

Nej. En överföring av pengar från ett konto till ett annat utan skatte triggers. Låt oss vänta på FTT.

Related questions

Jag äger personal aktier ett franskt företag och LPAR, köpte 2004 och 2008 & rpar; och vill sälja och komma; vilka skatter i Tyskland beror & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ingen. Du har köpt före 01. 01. 2009, och sedan appliceras den gamla regimen pärla. § 23 EStG. Nej, eftersom beskattningen av kapitalvinste

Skatt i Tyskland

Hej, jag har en sådan fråga: ett belgiskt bolag (med säte i Belgien) som säljs via Internet till Tyskland. Var och hur ska skylten att betala skatt i Tyskland r? MfG marta Tydlig fråga - klart svar: det beror på. Vilken kontroll? Vad är det som säljs

Måste EU riksdagsledamöter skatter i Tyskland pay & quest;

Hur detta är faktiskt våra EU suppleanter som representerade Tyskland i Bryssel? Har de skatter i Tyskland betala på plats eller kanske inte alls? Ersättnings UDN skatter omdefinieras från 2009 och framåt. tidigare utstationeras av varje land betalad

När jag menar Landbesitzein utomlands & comma, ärvda och förvärvade & comma, sälja och komma, vilka skatter beror här

Jag äger land i Indien, ärvde u erworbene.Ich'm tyska Staatsbürger.Ich vill egen försäljning och intäkterna betalas einführen.Sind eventuella skatter i Tyskland till Tyskland på försäljningsintäkter När du har fått tyskt medborgarskap och har därefte

Skatt i Tyskland - studielån utländska räntor

Jag jobbar heltid och lever bara i Tyskland. Tidigare har jag studerat utomlands och har det tagit studielån (tas också i andra länder). Nu betalar jag den här studielån med ränta (till andra länder). Kan jag (jag i utlandet bara betala) dra av ränta

Arv utomlands - att betala skatt i Tyskland

Om du har utomlands (utanför EU) ärvt från sina föräldrar en hel del, har du skatt i Tyskland? Detta får skattekontoret i Tyskland men inte med, eller hur? Med "Nichtmitkriegen" Jag skulle inte ens tänka så säker. Kanske på grund av att ett utby

Hus ärvt - säljer hus - Jag måste betala skatter och strävan;

Har nyligen en förfallen hus från min far, jag vill sälja så snart som möjligt. Byggt 1930, min far hela sitt liv ensam bodde där och aldrig rehabiliteras. Jag bor i en annan stad. Emellertid är fastigheten förväntas ge 200.000 euro på grund av den s

I Polen säljer hus & comma; hur är det bästa sättet att få pengar till Tyskland & quest;

Hej! Vi kommer snart att vara i Polen ett hus värt ca € 100.000 försäljning. Nu måste vi fråga oss vad som är det bästa sättet att göra det till Tyskland. Överföra? upp till 50.000 € det kostar lite men vad är utanför? Och hur mycket av det till far

Att köpa och hyra hus i Frankrike - skatter

God dag, Jag äger en liten tomt i södra Frankrike och tänka på det, för att bygga ett litet hus. Jag vill att huset som hyra (mestadels till Tyskland. Kunder med överföring av pengar på en DT. Account) minus. En själv användning av ca 6 veckor om åre

Hus försäljning spekulation skatt

Jag lever för hyra (låg hyra) hus mina söner (byggd 2006), som nu ska säljas. Jag Räkna biologiska mor till frasen "self-användning), då spekulation skatten skulle försvinna ....... Enligt min mening handlar det om huruvida tidigare har barnen gjort