B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-30

Sälja aktier efter 6 månader - spekulation perioden & sol; Spekulation skatt & quest;

Advertisement

Hej alla,
Jag köpte genom min arbetsgivare aktier. Det är ett internt aktieprogram, där 15% rabatt erhålles på lager som anställd.

Månads € 100 kommer att dras från din lön och lager som köps vid kvartalets slut.

Eftersom detta är ett amerikanskt företag, jag erhålla aktier från USA och naturligtvis i USD.

Den månatliga 100 € kommer att samlas på en personal konto och den sista dagen av kvartalet, det vill säga dagen 2016/03/31 + 2016/06/30, vare sig det köpte aktier.

Jag gick med i år, att jag har fått på 2016/03/31 och 30.06.2016 aktier.

Jag äger för närvarande 5,6 aktier och på 2016/06/30 och återigen identiska nummer kan tänkas komma, är att jag då ca 11 lager.

Stora vinster Jag har inte ens gjort. Jag köpte till ett pris av cirka 67 dollar och det uppgår för närvarande till 73 USD per aktie.

Eftersom jag kommer att byta arbetsgivare, skulle jag vilja sälja aktier i juli, när priset är bra och särskilt om dollarn är tveksam, jag måste sälja i USD ja och därför växelkurser måste ha i åtanke.

Min fråga är, jag måste spekulation skatt eller betala böter, eftersom jag igen inom ett år sälja aktier (innehavsperiod) eller jag faller in i "skattefria" område, som jag inte behöver betala ytterligare skatt ??

Vad skulle du råda mig?

Tack på förhand för din hjälp.

Lyckönskningar,

answers

Det finns i lager sedan 2009, inget år spekulation period mer. Alla reavinst upptas av källskatt 25% (plus. Solon och kyrkoskatt). Emellertid avdraget gäller även för sådana inkomster.

11 aktier till cirka 73, - USD och en vinst på kanske 60, - USD. Och du tror du om skatt på spekulation och dollar. Behovet av att muntra oss ??

För övrigt är ersättning för inkomstrelaterade kostnader eller kapitalvinst 801, - euro per år.

Related questions

Om inre aktivitet och LPAR, reparation av lägenheter "& halv; beaktas i spekulation skatt & quest;

Lägenhet köptes av min bror i katastrofala tillstånd. Han reingesteckt mycket tid och pengar och renoverade lägenheten och sedan hyras. Planen var att han så jämn matningstider. Nu är han och hans fru hade tvillingar och de vill sälja lägenheten. Vad

sälja aktier med förlust - Om tidigare betalats på vinstskatt återbetalas & quest;

Jag har sålt ett certifikat med 2000 Euro vinst för en tid sedan och betalade denna skatt. I uppgörelsen banken är nu i potten "grund för beräkning av betald skatt - Andra" 2000 euro. Vad händer om jag säljer en aktieposition med 2000 € förlust?

Ärvt hus salu - spekulation skatt & quest;

Hej! Vi vill sälja vårt hus och vi är nu inte säker på om vi måste betala oväntade skatt eller inte. Följande kurs: Byggnadskonstruktion 1990 (mor och far) Föräldrars separation 2002 (House på fader skrivas) Från och med 2005 för att leva min bror oc

ETW för eget bruk och komma; dog Eingetümerin efter två år - spekulation skatt & quest;

En äldre kvinna som sålde sitt hus för två år sedan och köpte en liten lägenhet. Nu är hon död, hur är det Spekualtionssteuer i uppskattning som de levde bara två år där. Gör arvingarna betala då? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompeten

Hur säljer jag min egendom fann Privat och sol, offentliga och quest; & quest; & quest;

Jag har funnit detta .... även få alltid trevligt Zinsen.aber nu min bil skulle kaputtund avträda penetrera det eller sälja. Så ibland jag köpa fonder, men inte "hitta". Och med tidigare data du har varken här eller någon annanstans hitta någon

Uppkomsten av en cons & comma; Om du säljer aktier i ett sluten fond på en andrahandsmarknad och quest;

Uppkomsten av en nackdel när de säljer sina aktier i en sluten fond på en andrahandsmarknaden? vanligtvis, är nackdelen att försäljningen till en rabatt, inträffar det vill säga förlust. Att förlusten är inte alltid sant. Många investerare glömmer at

Jag vill sälja min livförsäkring efter 8 år och sol, avsluta och quest; & quest;

Jag har sedan 01.12.2000 ett LVM livförsäkring i I insättning månatliga 47 € eftersom jag är i stort behov av pengar just nu, jag vill denna försäkring lösa, men vet inte om jag helt enkelt skulle avgå, eller om jag ska sälja dem, eller som hela körs

Spekulationsvinster och sol, förluster på aktier efter HEV & comma; optioner och sol; Terminer inte & quest;

finanskrisen har förmodligen många av oss gjorde en lite sämre. I 2008 års skatt det först kom före mig att jag hade inte bara vinster / förluster på aktieplaceringar, men också den där djävulen som optioner eller knock-outs. På det intyg om bankens

2 & period; Barn inom betalning av 24 månader och perioden; Hur räknar ni & quest föräldrapenning;

Om ett andra barn är 16 månader efter första draget, är de månader då användes före ett barn för beräkning av föräldrapenning, eller är det då bara basbeloppet plus syskon bonus på 24 månader utbetalningsperioden för det första barnet. Det enklaste ä

Konto olycka täckning för 2 & comma, -, tid och månad, euro och sol Skulle ha & quest; Vad är din åsikt om det & quest;

Ta dina pengar säkert! Snabb det hände. En tjuv stjäl ditt kreditkort och köper på din bekostnad. Eller en brottsling upphandlar Online-konto tillgång till data och överförs pengar från ditt konto. Fördelar med konto Schutzbrief CosmosDirekt. Skydd u