B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Höger Red Light vägtrafiklagen vägtransporter administrativa påföljder 2012-10-30

Rött ljus överkörd - som kostar något liknande & quest; u & period; vad kan jag göra & quest;

Advertisement

Hej!

fick idag vänlig post från polischefen ... har nyligen "glöms bort" rött ljus. Nu frågar jag mig om det finns ett sätt att undvika en straff. Hur kan hjälpa till i fallet med en advokat? Tack för all relevant information.

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om du har en trafik lag, råder jag dig att gå direkt till advokat. På grund av rättsliga åtgärder i när du inte avsikten påstås. Så snälla besehe din svarsformulär eller din straff varsel. Om det finns något uppsåt, är det svårt för dig. Du kan även i detta fall, eller försöka ta hem en försumlig Verkehrsübetretung så att i varje fall kommer att hoppa i din juridiska och du kommer in utan kostnad risk eller på sin höjd endast en minimal upp till din självrisk.

Jag kan inte föreställa mig hur man ska hantera straffet sollte.Wenn du körde genom rött till mig, då det är det här så brukar ett bevis i form av bilder. Enligt Bußgeldkatalog kostar 90 euro, vilket gör 3 poäng i Flensburg - förutsatt att ingen fara förelåg. Med risker vid exponering 200 euro beror, 4 poäng till endast en månad körförbud. http://www.bussgeldkataloge.de/

presidenten perönlich?! cool!

Jag antar att du inte vet mer, oavsett om du är självdriven! då skulle jag specificera enda gånger så!

Jag skulle - om nödvändigt via en advokat - inblick i filerna ringa och kontrollera kvaliteten på bilden. ofta är så dålig att du inte riktigt kan se vad som skulle bevisa att du inte, men en annan har gått!

är frågan om någonsin kommer körförbud: http://www.kfz.net/bussgeldkatalog/ampel/

så det kommer upp till en månad.

kan du nu kan observeras över en domare om bilden var riktigt dåligt nu. han är av åsikten, det är du, då det kommer att bli svårt. då kan du faktiskt förhandla endast om den dag då avgiften för illusion.

annars skulle du har några trafikförseelser, den genomskinliga behovet av arbete, då det finns säkert bedömer att avstå från att öka straffet kommer in i not. men detta är ett undantag och vissa beroende därav. oavsett om du är en ganska bråkig trafik annars!

oh ja, bör advokaten redan vara en bra!

Som Adac Medlem du kan råd du gratis.

Related questions

Rött ljus överkörd med ID prov

Hallå Har tyvärr på ett rött ljus. Jag har fortfarande kortet på prov. Vad kan jag förvänta nu? vad är ett kort på skyddstillsyn? Ett identitetskort? Och vad han har att göra med ett rött ljus? i Schweiz eller här i Tyskland? Den "trafikljus" ko

Vem betalar för skadorna på rött ljus & quest;

Min son har byggt en olycka, när han körde mot rött ljus. Han kunde inte se rött trafikljus, eftersom solen var låg och ogynnsam. Han drivs till antagandet av gröna, i korsningen. Det har sedan kraschat eftersom trafikljuset har bara inte visat grönt

Jag var två gånger blixtrade vid rött ljus och komma; Jag får nu den dubbla straff & quest;

Hej. Jag körde mot rött ljus i går. Lange var inte rött. Bin över ribban var fortfarande långsam men har blixtrade ändå. Eftersom jag stod i korsningen Jag drivs bakåt. Stupidly, har det sedan blixtrade igen. Måste jag betala två gånger? Tack för hjä

har rött trafikljus överkörd och komma, men inspelningen på kameran av officerarna var borta

polisen stoppade mig och som officeren ville visa mig bevis på sin digitalkamera, min bil var inte på det, sade han att jag hade tur och bara få en fin 90 euro. kan jag nu han fogas en högre brott i efterhand Fals inspelning tar fortfarande? Vilka är

Fine --- av rött ljus och LPAR, Fußgänge Gott & rpar;

Hallå Jag körde på Juli gånger av rött ljus (men Fußgänge Gott) och nu får jag 68,50 euro. Fin: 45, -Euro Metod för att bära: 20 euro Kostnader: 3.50, - Euro Jag har verkligen att betala så mycket? hur kan jag göra åt det? tack lan Detta är en bra. D

Böter för celltelefonanvändning vid rött ljus och quest;

Jag höll igår med bilen vid ett rödljus. Eftersom jag vet belysningen och vet att den röda fasen är relativt lång, vände jag av motorn och hade en kort telefonsamtal med telefonen. Detta såg en polis och ville samla böter. Jag vägrade att betala efte

Jag hyr en tom 6-familjen hus i Wuppertal hyra och period; till en hyresgäst i rött ljus och komma; Vad ska jag titta & quest;

Hej Jag har en tom 6 enfamiljshus i Wuppertal och var nu av en herrar från red light district riktat honom hela huset att hyra för 7000 € i månaden i hyra. En fråga: är detta möjligt på ett lagligt sätt? 2 Q. Jag kan en överenskommelse med hyresgäste

Bil utanför på rött ljus och komma; att spara bränsle och quest;

När stannar framför ett rött trafikljus gick ut bilen eftersom det hade alltför få tomgång. Jag märkte att jag tidigare tog hand bilen utanför på en längre livslängd även för att spara bränsle och energi. Är denna metod efterfrågan eller föråldrade i

Vad man ska göra med postväxel för Anschlußfinazierung och vad kostar det och quest;

Under sommaren 2015, de första 10 åren ränte sker och nu vi får erbjudanden, också från nuvarande finansiärer. Vi fick ca 150.000 € vardera ca en tredjedel av WfA, KfW och Sparkasse 2005. Erbjudandet om Spk är :. Varaktighet: 10 år (15 som begärts in

Home Office - som kostar kan dras & quest;

Hej! Jag är anställd på ett stort företag och kan nästa år från arbete i hemmet. Men jag har en extra uppsättning etc. ett kontor med ergonomiskt skrivbord, i den enda fungerande och några privata mappar ska finnas tillgängliga. En officiell bekräfte