B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

avdrag inkomstskatt Självständighet affärskostnader kostnader för fordons avdrag & plus; oberoende 2012-08-10

Rörelsens kostnader carport & quest;

Advertisement

Hej, jag är egenföretagare och har i min affärstillgångar, en bil som jag tillämpar regeln 1%. Bilen Jag används främst för resor i min lägenhet till mitt arbete. Nu kan jag bygga mig på mitt hus en carport för 10.000. Om 100% privat, eftersom jag ställa bilen hemma med mig under carport? Eller för att jag kan lösa avskrivningar driftskostnader? då jag ta hela 10.000 med i ett företags kapital, och sedan skriva från (5%?) ??

hälsning

Santa Claus :-)

answers

Om carport på fastigheten av Wohnauses är (hem?), Då en del av de första privata tillgångar.

Man kan überlgen nu om carport arbetar tillgångar, eftersom användningen av ja är för en bil, de rörelsetillgångar.

men jag vet inte om det skulle vara så bra.

Det skulle överväga huruvida även den elementära och nedre delen då skulle aktiveras, med motsvarande effekter på försäljningen av företaget, eller i huset.

Lasse du en gång av din skatterådgivare förklara alla varianter.

Separata gånger bil från carport.

Eftersom du äger (så förhoppningsvis kommersiellt skodda och / eller skatterådgivning) återanvändning, du vet, som carport är som skall behandlas.

Related questions

Är skattebetalningar för 2012 och komma; Rörelsens kostnader under 2013 & quest;

Jag är frilansare och var tvungen att göra 2013 2012 till 2011 För större utestående inkomstskatt. Kan jag åtgärda detta i mitt uttalande i 2013 som ett företag bekostnad? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade reviso

Rörelsens kostnader för tjänsteresor med 19 & sol; 7 & percnt; Ingår separat & quest;

Hej. Jag är egenföretagare (småföretag, men utan moms undantag) och gå iväg ibland för företag, till exempel, från utbildning grunder. Seminariekostnader är undantagna från moms, de hotellkostnader belasetet med 7% moms och resekostnader med 19% moms

Kostnader för blodgivning som extraordinära kostnader avdragsgilla & quest;

Jag var förra veckan i donerat blod och kunde inte ens ta bilen hem då, eftersom mitt blodtryck var för lågt. Hur fan vill jag kunde inte nå någon som kunde ta mig upp. Således, jag var tvungen att ringa en taxi. Kan de relaterade kostnader görs som

Rörelse antal bemanningsföretag för företag - kostnads ​​avgifter & quest;

Någon som vet om operationen antalet arbetsförmedlingen kostnader för Betrieibe avgifter eller inte? Om så är fallet, hur mycket? Nej, du begära UDN få det. Bara sådär. Du måste bara skicka in en ansökan i arbetsförmedlingen. Operationen nummer är en

Utbildning kostnader för befälhavaren som särskilda kostnader förtjänst & quest;

Ne fråga: Är pedagogiska kostnader (t.ex. kursavgifter, materialkostnader för böcker, etc.) i master - som i min, så vitt jag vet, utbildning - som särskilda kostnader debiterbar? Hur hög är den totala mängden? När jag komma över detta belopp resten

Kan min flygbolaget för att avbryta flygningen Ytterligare & period; Kostnader belastar & quest;

Mir, 25, - Euro avgift för att avbryta en flygning. Jag har det betalas endast en gång, men jag är osäker på om det inte redan finns en motsatt rättspraxis på detta. Är ytterligare avgifter någonsin tillåtet här? Nej, det är inte lagligt avgiften, se

Om vid uppsägning av fyndigheten eventuella kostnader betalas & quest;

Anta att jag vill ha min insättning lösa eftersom jag vill sälja mina värdepapper och avgifter inte vill betala, så jag behöver för att lösa depån eller avgifter (t.ex. avslutande avgifter, etc.) betala? Får jag det fulla värdet av mina insättningar

specificera saneringskostnader som extraordinära kostnader och quest - svamp i väggarna;

Älskar guider, Jag har en fråga för skatteområdet: Våra grannar hade att renovera sin källare, eftersom väggarna av svampen var inne. Nu har jag hört att det kan finnas omständigheter som skattemyndigheterna den känner av när angbibt sådana sanerings

Hur kan du bästa skilsmässa kostnader beräknas & quest;

Vilka faktorer är viktiga i kostnaden för en skilsmässa? Kan du räkna ut hur dyr en skilsmässa är att kräva att varje make tar en advokat? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.d

Är kostnader för en "och halv, företagsänglar" och halv, och komma; den fria arbets & comma; Rörelsens kostnader och strävan;

Ett företag har en erfaren företagsänglar, som står som Rageber tillgängliga på grund av den goda relationen gratis till entreprenören (han är varken företagare eller anställd / entreprenörer). Företaget kommer att ge ett företag mobiltelefon kontrak