B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-06

ROE viktigt i aktieurval & quest; Minsta & quest;

Advertisement

Det finns många indikatorer som kan observeras i aktieurvalet.

Vad om avkastningen på eget kapital? Om du går till den åttonde och i så fall vilket värde det bör ha?

answers

Jag ser en avkastning på eget kapital på över 10%, bättre om lite högre, annars ofta inte längre passar räkningen när tänd kassaflöden exakt.

Jag ser detta som en riskpremie för dem som köper aktier och eventuellt får ingenting.

Related questions

Företagskonto: Välja banken viktigt för Aussenwirkung & quest;

Vad tror du? Om banken, som jag har företag, viktigt för den externa presentation? Har det en betydelse för de företagskunder (B2B), den bank som det är? I princip betyder egentligen ingen roll ... Men jag undrar bara hur det ser ut när en kund från

Avskärmning viktigt eller inte & quest;

Hello första, varför bankerna faktiskt alltid veta på en finansiering, om en fastighet som skall finansieras är från en avskärmning? Är det verkligen någon roll, eller hur? Tack på förhand. LG, lazyjo ... Hello lazyjo08, när man köper en fastighet fr

Kund & sol; Klient insolvent - vad som är viktigt nu och quest; Var ställer jag in mina krav och strävan;

en av mina klienter (Corporation) har ansökt om konkurs. Jag har fortfarande obetalda räkningar. Jag har blivit kallad insolvensdomstolen, filnumret och likvidator. Vad man ska göra som en troende nu? Eller är pengarna borta nu? Hej! , så snart som m

Finns det någon anledning till uppsägning & comma; om du förlorar viktigt kriterium inställning & quest;

En vän till mig har följande problem. Han har ett halvt år för ett nytt jobb och vilket tillstånd att han har ett körkort. Nu var han blixtrade förra helgen och är rädd att han tillfälligt har föreslagit körkort. Skulle det vara en orsak till uppsägn

Bolagsbildning - Business-konto viktigt i Aussenwirkung & quest;

Jag har bekanta med wg. grunda ett företag diskuterade om det respekterar. utomhus åtgärder gör skillnad vilken bank att välja. Ska det vara en kapitalassociation en nationell bank som den tyska banken? Eller är också sparbanker / kreditföretag accep

Som EU: s pensionärer rum hyra - vad som är viktigt att notera & quest;

Hej Alla, Tyvärr måste jag mitt problem / min fråga är egentligen inte ett svar. Följande fall: Jag är sedan 2008 EU pensionärer - för att jag behöver hjälp i hushållet / trädgård skulle vara en WG verkligen optimal, eller hur? Hyresintäkter är inte

Sök jobb och tid; Hur viktigt är kriminalregistret & quest;

Tävlingar mig redan under året och aldrig har någon av mitt certifikat som krävs. Jo jag bad om en intervju att ansöka om ett certifikat och ta en rekryterare. Vilket jag gjorde. Kostnader 13, - Euro. Har medlaren mig 13, - Euro återbetalning? Arbets

Varumärke & comma; gång in alltid giltigt & comma; eller vad som är viktigt att notera & quest;

Om jag vill låta mig skydda ett varumärke, exakt hur det fungerar, vad kostar det u. Då min varumärket för evigt? Dina frågor kommer att svara på följande länk: www.markenbusiness.com/de/markenrecht_tipps.php#faq2 Hej, kan du låta din inloggnings mär

kassör stormarknad har foder egen ficka och komma; kom för att visa och komma; Vad som är viktigt att notera & quest;

En kompis till mig fångades när han har "lånat" pengar från kontanter. Han erkände då att ha så stärkte sin lön regelbundet under en längre period. Skulle han beloppen nu i skattedeklarationer visa upp, som är välkända för polisen är rapporten-s

I föräldra varsel på grund av nya Stelle- vad som är viktigt att notera & quest;

Vad man ska leta efter säker, om man tillkännager i föräldraledighet att acceptera ett nytt jobb? Jag vill ekonomiskt naturligtvis ta allt fortfarande går som bäst gå vidare? arbetsgivaren kan inte säga upp under föräldraledighet (undantagsfall) den