B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-10-29

Riesterrente trots personlig konkurs & quest;

Advertisement

Min vän är en tre år av personlig konkurs. I går talade vi om möjligt för ålderdom. Kan han också ingå ett Riester kontrakt trots pågående personlig konkurs?

answers

Om du inte kan pressa från dina fästersättning medel för en Riester pension, då kan du naturligtvis njuta av att göra. Men det är ekonomiskt naturligtvis ganska nära spara på din ersättning eller pengar.

Naturligtvis kan han UDN Riester balanser är säkra innan personlig konkurs, men det kommer att bli tight. Slutligen, de bidrag som måste tillämpas.

Genomförandet fas varar 6 år. Allt han köper från sin Pfandungsfreien pengar i tid eller anspart tillhör honom också.

Här är en länk till konkursen:

http://www.ra-franzke.de/

Related questions

Kan arv slås ut under en personlig konkurs & quest;

Vad om arv om någon är i en personlig konkurs? Antag att någon skulle ärva en stor mängd eller som skulle verkligen behöva omedelbart föreslagits till förvaltaren. Kan vi sedan vägra arv, så att det skulle bli den närmaste släkting eller det är inte

Kan jag har en vilande och sol, tilldelad LV betala till en bank kan strax före personlig konkurs & quest; & quest; & quest;

Hej, jag är ny här och behöver lite hjälp insolvens och LV: 2004, har mina föräldrar fick en € 20,00 kredit för mig, men jag har min abgetretten LV till dig / Bank. Den första delbetalning och månatliga avbetalningar (75 €) gick till banken. Lån som

Underhåll Titel tecken trots personlig konkurs & quest;

Hej! du måste underteckna ett underhållsbeslut JA under personlig konkurs (Näringsfrihet)? Normalt bör du verkligen skriva avtal. Tack Underhållsbidrag fortsätta, dvs. konkursford nedgraderas, så att säga. Men skulle jag definitivt vända förvaltaren

Vad händer med tillgångarna i en make under en personlig konkurs & quest;

Har maken automatiskt "med" i personlig konkurs? Eller det finns också fall där en make är insolvent, den andra men ändå behåller sin fulla kapacitet? Jag vet inte om mig och ser fram emot ditt svar! Tack. "Egentligen" konkurs en make

Skatteklass make utbyte personlig konkurs & quest;

Hej! Följande fall. Min fru och jag har varit gifta sedan 2014 sommar. Har lämnat men ingen deklaration. Så alla har sin skattenummer. Min fru är nu med dina GmbH i konkurs. Dessutom har vi också programmet för dig till personlig konkurs, delvis på g

När en handling fasen börjar med personlig konkurs & quest;

Hej! Jag är sedan januari 2012. personlig konkurs och har också fått ett meddelande om öppnandet av domstol. I detta meddelande, men ingenting sägs att genomförandet av fas har påbörjats. Nu har jag länge tittat på Internet och skriva de som bedriver

Finns det små lån eller Darlehns för egenföretagare trots personlig konkurs & quest;

Hej Jag har en fråga om kredit. Jag vet det, men denna fråga är nästan hopplöst men det kan mycket väl vara det, men någon vad vit. Jag är ca 3 år i personlig konkurs och har nu gjort mig egenföretagare i april. Enligt mina Insolvensberaters kan jag

Skattebetalning trots personlig konkurs & quest;

Hej Alla, Slutet av 2009, min fru och jag har personlig konkurs arkiveras och är nu i genomförandet fasen. Min fru har sedan kommunikation få att deras process är klar. Jag har inte fått ett sådant intyg. Under de senaste åren har jag gått på deklara

Gibts agenter och komma; specifikt tillhandahålla bostäder för människor i personlig konkurs & quest;

På vanligt sätt så sitter alla medfött sedan-det finns platser som är en hjälp med att hitta boende, även om du har loggat in personlig konkurs? Jag tror inte det - om bara för att mäklaren fruktar för sin avgift. Diakonie Caritas eller, om nödvändig

Vilka åtaganden ökar kramptröskeln i personlig konkurs & quest;

Såvitt jag vet, till exempel, ökar underhållsskyldighet fäst gränsen, om du har loggat in personlig konkurs. Vilka laster påverkar även ökar? Jag ber särskilt eftersom en granne måste betala höga kostnader i samband med en allvarlig sjukdom. Finns de