B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Lag Hyresrätt insättning deposition civilrätt BGB insättningsgarantin BGB & plus; Hyresrätt Retur av deposition 2015-02-06

Retur av deposition strävan endast efter betalning av följande hyresgäst &;

Advertisement

Jag har ett problem i att betala min borgen.

I mitten av maj i år, flyttade jag från ett rum i en delad lägenhet. Min hyresgäst tog över leasing på samma hyresvillkor. Jag skrev också att jag får betalt min insättning, så snart min hyresgäst har betalat sin borgen.

Min hyresgäst har depositionen fortfarande inte betalats och min hyresvärd vägrar att betala deposition, eftersom det inte har fått insättning från mina hyresgäster. Han berättar att trycket så killen slutligen betalar.

Jag vet att jag har undertecknat denna not till återbetalning depositionen. Men jag undrar om det hela är juridiskt acceptabelt. Min kära hyresvärden gör nämligen ingen ansträngning för att få depositionen. Han sade på telefonen även att det inte var hans problem. Däremot min hyresgäst inte svara på samtal, sms eller på annat sätt. Hur kan jag få honom att betala? För insamling tid sa han att han hade problem med kontor, och så depositionen inte kunde betala omedelbart.

Kan någon hjälpa mig?

Tack på förhand.

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Jag skrev också att jag får betalt min insättning, så snart min hyresgäst har betalat sin borgen.

Detta är återigen ett fall där inte kommer när man vet varken hela innehållet i avtalet eller de allmänna omständigheter under vilka det kom omkring.

Låt oss börja med principen: Lagligt successiva leasing ska behandlas separat. Misslyckandet med att betala av hyresgästen inte rätt att behålla deposition av den tidigare hyresgästen.

Ett sådant avtal är att vara inte bara absurt, men rent dum, för om inte också tillåtlighet återhämtningen har kommit överens om, gör avdraget är inte det minsta känsla.

Avtalet bryter säkert mot gällande Villkor bestämmelser om de kommit överens om formen måttligt. Men även med individuellt avtal kommer sannolikt att ha kommit på en ineffektivitet. Jag tänker på moral.

Mitt råd: gå till ägaren med rekommenderat en lämplig tid för redovisning av fyndigheten och utbetalning av krediter och rättsliga åtgärder hotande om insättningen inte tas emot sedan på kontot. Man bör du dock notera: En hyresvärd har en faktureringsperiod och kan pågå upp till 6 månader. Om du går till domstol innan dess, riskerar du att programmet ännu inte motiverat, eftersom tillämpas under förfallna fordringar avslås. Låt dig vara bättre juridisk rådgivning och representation.

Hej.

Min hyresgäst har depositionen fortfarande inte betalats och min hyresvärd vägrar att betala deposition, eftersom det inte har fått insättning från mina hyresgäster. Han berättar att trycket så killen slutligen betalar.

Sen när en hyresgäst är ansvarig för att organisera deponering av följande hyresgäst? Depositionen ännu klart reglerat i sammandrag:

Vad händer med depositionen om uppsägning av hyresavtalet?

Ofta måste du vänta så länge som hyresgäster på depositionen om boendet avslutades. Om du avboka din hyra, har hyresvärden upp till sex, ibland till och med upp till 12 månader, betalade detta tillbaka till hyresgästen. Oftast är under förevändning att det fortfarande fanns kostnader öppna allmännyttiga eller gör dig förbehöll sig rätten att skada den leasade egendomen.

För hyresgäster, har detta bland annat en dubbel börda i ekonomiska termer, återigen en insättning är resultatet sedan flyttar till den nya lägenheten på grund av, du har ännu inte återhämtat sig gamla insättning från ditt tidigare hyresvärd.

Det finns också fall där deposition därför betalas endast fördröjda av chefer och hyresvärdar eftersom ränteintäkter som genereras med pengarna. Som hyresgäst har du här ofta i underläge och måste kraftfullt och upprepade gånger, möjligen också på det rätta sättet att återta insättning.

Med ett insättningsgaranti har du dessa problem, eftersom du har en daglig köpoption och säkerhets insättningsgarantin kommer att regleras dagligen. Så bättre använda nästa gång en deposition garanti fungerar som utgår till exempel reklam Support

Related questions

Kan debiteras från kontot också tips och strävan efter en betalning med betalkort;

Hur kan du lösa att tippa? Kan även spets debiteras från kontot vid betalning med betalkort? Är det så enkelt? Hur kan du som gäst, till exempel i en restaurang, gör det klart att mer än fakturabeloppet från det konto som ska debiteras? Räcker det nä

Kan undanhållit hyresvärd pengar för återbetalning av deposition för eventuella ytterligare betalning av NK & quest;

Min tidigare hyresvärd vill att jag bara att återbetala en del av fyndigheten och 50, - euro dras av för oförutsedda utgifter Tillägg. Är det tillåtet? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expe

Retur av lägenheten strävan endast till ägaren &;

Kan hyresgästen i lägenheten acceptera samma från föregående hyresgästen eller måste köra på hyresvärden att återlämna lägenheten i alla fall? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de

Kan prestandan effekt som en betalning mot co-hyresgäst utesluta & quest;

Ägaren samtal från min vän och hans ex-flickvän enastående hyran. Vännen kommer inte längre att tvista med henne och betalar därför hyresskulder i sin helhet, men kommit överens med ägaren att han inte skulle tillräknar betalning på skulden i Ex. Hyr

Hou & period; Tjänster & period; hur mycket strävan som en upplevelse värde - som hyresgäst;

Hej! ledsen att jag nerv du har en fråga om ämnet ;-) Nämligen: vad är den genomsnittliga så att absetzbarem dela tillsammans? Administrationen vill 20 € för utfärdande av intyg, så det är värt det säkert då endast om beloppet 20 / 0,2 / 0,3 = 300 €

Hyra deposition Passbook redan löst - period för återbetalning & quest; och andra utestående betalningar och tid, och tid, och tid;

Hej! Jag är till 30,4. detta år flyttade ut ur min lägenhet. Värdinnan informerade mig om upp till sex månader för återbetalning av fyndigheten. Eftersom lägenheten överlämnades utan brister, väntade jag en återbetalning inom 6 veckor, eftersom vi oc

Kan hyresvärdar behålla en del av fyndigheten när hyresgästen flyttar in och strävan senare än planerat;

Hej Alla, är lite förbryllad när jag kunde herbekommen hjälp som jag har råd. Jag hoppas att jag har rätt här. Följande problem: Jag har min gamla lägenhet avslutas utan att tidsfristen tre månader att uppfylla eftersom jag var tvungen att flytta ome

Ägare skulle möbler för att extrahera acceptera och komma; vilket pris & quest;

Hej, jag ska göra en större rörelse och kan inte ta mina möbler. My Home (som jag alltid klarat) erbjöd mig att ta över möbler eftersom han vill hyra möblerade hädanefter. Var kan jag hitta en policy för hur mycket kan jag be om möbler? Med åldern mö

Kvittning insättningen med hyresskulder i följande hyresgäst & quest;

Hej, kanske någon vet råd här. En vän avbröts hennes lägenhet i oktober 2011 och också för en ny hyresgäst från 15.12.2011, att de själva också till 14:12. förlängs. Hämtning av nycklar har vederbörligen skett, klagomål det fanns ingen. Hyresgästen h

Kan sätta in kommer att dras från hyror & quest;

Vi har vår lägenhet .. avslutas i enlighet med den period det möjligt tre månader att ladda deposition som ska göras av sig själv med den senaste hyra? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expe

0
Views
0
Ccomments