B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-01

Resturlaub från förra året & period; Om automatisk överföring & quest;

Advertisement

Jag har jobbet förändrats på November 12. Förra året jag tog bara en dag semester eftersom hela företaget att haft. Nu undrar jag, hur är det med resten av semester förra året. Om överföringen automatiskt?

I min förra arbetsgivare var alltid så att semestern antogs i slutet av mars. Endast: vilken är alltid så? Eller vad man ska göra?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Överförs automatiskt ingenting - den anställde måste gälla.

Eftersom anställningsförhållandet fortfarande finns i ditt fall inga 6 månader, har du ingen rätt att lämna, som i de flesta kollektivavtal.

Då kan du ansöka om din semester och naturligtvis proportionellt du fortfarande har rätt till semester av 2012 design.

Eftersom din nya arbetsgivare förmodligen hade stängt i 2012. dagar räknar vi dig det.

En ledighet enligt din gamla arbetsgivare inte dig, om du inte har låter dig betala oanvända ledighet. Förhoppningsvis har du fortfarande gjort, för nu är det för sent - anställningsförhållandet var så av någon anledning, stoppas.

bör överföras automatiskt, ja. Ändå skulle jag kolla med den nye arbetsgivaren som den utformats, hur reglerna är.

Med dig det bör finnas ett specialfall, eftersom det i de första 6 månaderna lämnar är ovanligt och därför måste du veta hur konflikten ses här: furloughs under prövotid på 6 månader och ta lämna förrän 31.03. Du kan inte uppfylla. Detta inkluderar off.

Höger genom 31.03. Du måste ha tagit din semester annars förfaller dagen

Be för arbetsgivaren.

Related questions

Kontrollprogram från förra året i år redan föråldrad & quest;

Hej! endast ne snabb fråga jag har. Jag fick mig förra året ett styrprogram för PC köpt. Kan jag använda det här programmet för detta år med gott samvete använda igen, eller är redan föråldrad? Tack på förhand och en trevlig Carnival måndag alla dåra

Valfri återbetalning alternativ förra året inte används och komma; Överföring efter 2014 möjligt & quest;

Om du inte har använt en återbetalning alternativ förra året för bostadslån, kan du betala extra för det nya året belopp som återstår till? Möjligheten att ledig är alltid i allmänhet begränsad till året. För information tillgänglig i låneavtalet. De

harts fyra får nu blygsam att jag har förra året fick alltför & period;

Jag får nu bescheit verkligen skulle ha sista bescheit också noteras att de får pengar eftersom jag hade intäkter förra året i maj och betribskosten uppgörelse med väl har gett både amt på. och hade väntat på bescheit i september få ett nytt bewillig

Gjorde förra året köpte ett hus och period; Är det en del av oss båda och komma; eller bara min make & quest;

Vi har varit gifta i 14 år och har köpt ett hus, tagit åt sig äran och renoverades förra året. Huset, mark och kredit är allt i namn av min make. Nu vårt äktenskap går fel. Har jag rätt till huset? (Det är samma situation med eftersom bilar -. Men de

Förra året pension efter 12 J & period; betalas nu får skriva om poss och period; Avgångs & quest;

Jag hade betalat en RV förra året fick -5 talet. Få betalt skattefritt till 12 år. Nu får jag till slutet av den information, eventuell Kapitalabf. är fortfarande 22.000 € Jag förstår inte, skulle vara bra, skulle jag få pengarna ännu. Är det vad den

med vilken ökning jämfört med förra året i företags konkurser i Dtschland & period; förväntade & quest;

du har denna information, med vilken förbättring väntas i företagens konkurser jämfört med förra året? Under första kvartalet var det ungefär 7712 ca 10% mer än förra året. http: //www.destatis.de/jetspeed/portal/cms/Sites/destatis/Internet/DE/Presse

Bilindustrin gör förmodligen underskott och period; Förra året skadekostnader förmodligen percnt på 106;

I följande artikel sägs att förlust bilindustrin gjordes förra året: www.handelsblatt.com/unternehmen/banken-versicherungen/versicherer-zurich-deutsc ... Med 1 Euro 1,06 Euro intäkter spenderades på kostnaderna (förlusterna, ledning, etc). Betyder de

Förra året, delvis & period; studerade & comma; hade resekostnader - kan jag ladda med skatter från lön & quest;

Jag har delvis studerat förra året, då jag har övergett sina studier och har återigen arbetat, betalda skatter. Nu undrar jag om jag kan göra kostnaden för resa till Studiumort dra skattemyndigheten? Det skulle vara bra. Snabb och billig hjälp för di

Ledighet från förra året

På var och en av mina lönespecifikationer i år (januari-oktober) är tidigare semester kvar 48,5 dagar, vilket är fallet. Om rätten att lämna i år för 30 dagar får jag varje år. I min återstående semester pan är (jag talar om uppgörelsen i oktober, ef

Har en känd augusti förra året lånade han pengar vägrar nu återbetala och exkl;

Som ett bra känt förra årets årliga löne på Stadtwerke inte kunde betala, jag har via banköverföring de belopp som han betalat från mitt bankkonto. Vi har inte skriftligt bevis utom min överföring kupong på kontoutdraget för lånet. Vi hade med oss ​​