B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-12

Reser ersättning på min son och period;

Advertisement

min son kan från september ett pedagogiskt byrå börjar som fordons köpman, men han måste 100km per dag Aoto går att han kommer i arbete och hem och att 5 gånger per woche.finanziell inte kan jag Jdgs stödja min son till honom återstår av hans undervisning lön inte mycket kvar som allt för bensin och försäkring bort geht.Kann du det kan ansöka om en drivande bidragsberättigande kostnaderna?

answers

Från offentliga medel verkligen inte - utbildningen verkligen belönas, och eftersom skatter betalas, i den mån kunde skall annonseringskostnader göras - i summa, det kunde köra det sig att en bibehållen inkomstskatt kommer att återbetalas. Mer är inte möjligt!

Inte mer än arbetsgivaren skulle vara ett bidrag möjlig - naturligtvis på en helt frivillig basis: Slutligen kan jag söka och arbete där du vill - så är ett personligt beslut.

Från regeringens sida kan vara så här, naturligtvis, gör som särskilda kostnader (Aubildungskosten) krav, men eftersom utbildningen normalt ändå ingen skatt betalas som ger ingenting

Så skulle helt enkelt hålla kostnaderna nere genom att:

  • kollektivtrafik
  • samåkning
  • särskilt ekonomisk bil
  • Sök eller 1rooms / WG / hyra ut lärlings

Alternativet skulle vara gånger arbetsgivaren antingen före eller efter Vertragsunterzteichnung gånger för att ta itu med prövotiden till reseersättning - men förvänta sig för mycket och akzepieren ett "nej"!

MfG

Related questions

Reser ersättning och tak på 4 period; 500 euro

Jag pendlar följande situation när det gäller förra året För 7 månader (120 km enkel resa) till arbetsplatsen För 5 månader 7 km (ett sätt) till arbetsplatsen Jag körde i 7 månader med kollektivtrafik och har tillbringat betydligt mindre än 4500 euro

Självdeklaration: Job Ticket & sol; reser ersättning

Hej! Jag skapar bara min deklaration för 2013. Jag får ett jobb biljett från min AG tillgänglig, som också visas på den elektroniska skattekortet under 18 paket Beskattat Fördelar för resor mellan hemmet och arbeta med ca 2700 €. Jobbet biljett själv

reser ersättning för retur make & period;

Hej Alla, Jag arbetar i ett passagerarflygplan. Eftersom ett flygplan är ingen fast arbete, men en mobil, kan man påstås också gälla för återresan, avståndet tillägg. Tyvärr kan jag hitta något specifikt till I-Net. Hat kanske någon här information o

Reser ersättning och begränsa period av fyra, 500 Euro & period; Vad som är sant och komma; om högre & quest;

Jag har här en liten geschmökert, men inget klart svar hittades - inte i nätverket. Om jag genom att beräkna komma till mer än 4500 euro, säger 8000 euro, men i själva verket kan visa sig vara en kostnad av 11.000 euro, vad gäller skatten? Den € 8000

Ersättning för funktionshindrade son

Jag har följande problem. Min frånskild kvinna har skrivit ett skatteavdrag i mängden 3700 € för våra funktionshindrade son på sin skattsedel. Vår son bor i en sovsal sedan 2005. Bidraget var 2005 - 2006 - redovisas i 2007, och han var registrerad 20

Pension ersättning vid TC arbete WG & period; handikappade barn & quest;

hello tillsammans, på grund av funktionshinder min son (50%, diabetes mell. 1) Jag jobbar bara TZ är att tjäna honom optimalt (ensamstående förälder) för år. Jag har präglat mycket mindre månadslön tillgängliga. Även om det finns skatteförmåner / fri

& Lbrack; självdeklaration & rsqb; Reser ersättning för omlokalisering

Moin moin, Jag har en fråga för att ange avståndet hänsyn i deklarationen. Jag har tagit x dag arbetsuppgifter på en ny arbetsplats, vilket är ungefär 150 kilometer från den senaste lägenheten. Efter 6 veckor jag har en ny lägenhet baserad på ny arbe

Inkomstskatt 2010 - reser ersättning för makar med en bil

Hej kära Foristen, Följande frågor. Min partner och jag arbetar i samma industriområde och därför reser tillsammans att arbeta. Bilen är registrerad för mig. Kan min partner lösa en skatt ersättning för arbete, och i så fall - i vilken utsträckning?

I en gemenskap av arvingar från 3 arvtagare dör en av arvingarna och lämnar efter sig en fru och son och period; Heritage gemenskapen bibehålls och inte isär & quest;

inställd. Efter flera år gått bort, en annan äldre i samhället av arvingar. Det är nu syster till den avlidne leva fru och son av de första avlidna arvingar på. Den andra avlidna har lämnat några arvingar. Hur arvet nu delas? Snabbare och billigare r

Reser ersättning för två hushåll och strävan;

Följande situation: Jag flyttade till ett nytt jobb i en ny stad A, är centrum i mitt liv, men fortfarande i staden B. Av denna anledning jag går varje fredag ​​efter jobbet direkt till B och måndag morgon igen direkt till arbetet efter A. Weekly res