B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-16

Resekostnader står med en tagg hemmakontor

Advertisement

Hej. Jag har kommit överens med min tillbringade en dag arbetar hemmakontor per vecka. Min fråga är nu hur det ser ut när deklaration? Jag föredrar en dag från pendeltåg skatt från varje dag i ditt hemmakontor? Det är ofta varit så att jag var tvungen att köra i bolaget, trots den överenskomna Home Office. Och jag har fått lite förlorade räkna hur många gånger jag var effektivt nu i hemmakontoret.
Om värdet av hemmakontor dagar inte 100% korrekt, jag ange skattebyrån, kan detta ha en negativ effekt?
Tack för din hjälp.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Jag kan bara hålla med föregående talare. Oavsett om du var 8 timmar på kontoret eller har bara plockat upp dokument och drivs hem efter 5 minuter, är helt irrelevant.

Har du fått alla dagar noterade på vem du gick till jobbet? Jag har aldrig gjort det för min självdeklaration. Det finns gemensamma värderingar som du kan ange när deklarationen.
För fem dagar i veckan och sex dagar i veckan är som följer:

5 dagar i veckan: 230 arbetsdagar per kalenderår och

6 dagar i veckan: 280 arbetsdagar per kalenderår.

Om mer än 230/280 arbetsdagar anges detta ökar sannolikheten för att skattekontoret nachprüft.

På skattekontoret ingen kommer att sitta ner och kolla om du körde 190 eller 191 dagar för att arbeta. Så länge du orientierst upp till de vanliga värdena, du är på den säkra sidan.

  1. Det finns ingen pendling ersättning. Det finns en resa ersättning.
  2. Den reseersättning påstås för de dagar när du har besökt företaget. Huruvida Dessutom höll också arbetar i hemmakontoret eller i trädgården den dagen, spelar ingen roll.

§ 9 punkt 1 nr 4 EStG säger "[...] för varje dag som den anställde första aktivitetscenter besöker ett avstånd ersättning för varje hel kilometer mellan hemmet och första inflyttning platsen för 0,30 euro för att sätta [...] "det vill säga, det har ingenting att göra med ytterligare inrikesdepartementet.

Related questions

Hemmakontoret och pendling bidrag

Hej! behöver tid tillfredsställa din expertis. En liknande fråga ställdes medan endast, men för mig konstellationen är lite annorlunda. Jag är av hemmakontor 240km från bolaget. Faktiskt fungerar bara i hemmakontoret och gå hela 1-2Wochen för 2dagar

Bevis driven Jahreskilomter vid Schwbh & period; med "och halv, aG" och halv;

Som jag kan den drivna året km på Schwbh. "AG" lätta att bevisa. Efter mer än 10 år, kräver FA nu en loggbok eller lista med daglig km, med anledning av resan, föraren. Jag förkastar - jag är inte en revisor. Tja, du vissa spel har varit i en in

Om resekostnader för makar står för endast en person & quest;

Min fru och jag båda arbetar. Jag förra året 179 dagar 16km kvar för arbete och min fru 62 dagar 35km. I inkomstskatt meddelande men jag beaktas och inga spår av min fru. I inkomsttaxeringen 2006, var vi fortfarande båda övervägas. Nu till min fråga:

Trainee Reklam priser & sol; resekostnader

God dag! Jag är lärling i 1. Lj och har några frågor om annonseringskostnader / resekostnader etc. Tyvärr har jag ingen överblick. Om mig: - Lärarstudenter första året (september '13, sedan i 2: a) [min första utbildning] - Bruttolön: cirka 730,00 €

resekostnader från Home Office - självdeklaration

Var fyller jag kostnaden för följande punkter i bilaga N (Jag arbetar huvudsakligen i hemmakontoret)? Biljetter till kunder biljetter om Kostnad för arbetsmaterial (böcker etc.) Punkt 1 och 2 i linje 49 (bo med kunder är inte kontinuerlig, men totalt

till ersättning för resekostnader värde genom AG för pendling i stället höja & quest;

Jag bor 74km borta från arbetet och pendla till 130 dagar om året. Att reklamkostnader uppgående till 0,3 * 130 * 74 = 2886, - euro. Eftersom jag arbetar de återstående 90 dagar på hemmakontor, jag kan också kostnaden för hem studie som affärskostnad

Kostnader och LPAR, Telephone & comma; Resekostnader & comma; etc & rpar; brutto plus moms och netto plus moms bill & quest;

Jag har en fråga för behandling av kostnader. Bin som rådgivare självständigt och räkna mitt arbete timme från (netto plus 19% moms uttalad är till moms). Men nu kommer telefonkostnader och resekostnader (flyg, taxi DE) till. Här jag nu i proposition

Kan vägra AG Resekostnader & quest;

God dag, men jag fick till åkattraktioner och ersätts av våra kunder genom € 0,30 resekostnader. Nu föreslår jag min AG att använda en tjänstebil och en tågbiljett. Men om jag inte vill det, kan han vägra ytterligare återbetalningar av 0,30 € resekos

Jag är osäker och komma; måste om jag bosätta sig i inkomstdeklarationen i anläggningen N vissa resor som resekostnader och komma; har ditt råd & quest;

Halli Hallo, Jag behöver hjälp med inkomstdeklarationen 2014 (det är bara med min tid) i bilaga N på resekostnader och reser ersättning. För min arbetsgivare I 2014 gick till 5 olika platser, för mig närmast jag närmade 96x, 16x andra, 13x, 9x och 4x

Om ett hemmakontor endast kommer att redovisas när det inte finns någon kundtrafik & quest;

Eftersom hemmakontor, att det endast ett kontor står att finna - det kan tala anläuten Inga eller kundsamtal görs? Varför måste det finnas några kundbesök? För detta, jag ser ingen grund. Men om barn grannarna i samma rum under daghem, så är det anta