B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV resekostnader ersättning återbetalning och plus; resekostnader tåg 2017-04-03

Resekostnader återbetalning & quest; där ska jag kontakta

Advertisement

Hej Jag började en utbildning sedan augusti 2010 och måste ta tåget varje dag. omkostnadsbeloppet för en vecka kort runt 40 euro och om jag för vuxenutbildning har cirka 55 euro. Om jag skulle betala det själv skulle jag ha någon mer av min lön skulle även göra minus. Min mamma får hartz4 (vi bor ensam). Vi har redan en begäran om resekostnader till Argentur för arbete som utförs men utan framgång. Jag har sparat alla biljett så jag kan bevisa det att jag kör tåget. ÄVEN VEM ansöker jag? Jag är tacksam för svar :)

answers

Nej, jag har inte. Om man tittar på da nich korrekt rent beror ingenting händer more.The är bara allt bara pinsamt. bara fråga vid byrån fo arbete om de skickar en begäran eller vad? och vad ska jag göra nu med den kostnad som jag nu har ansökt om mer än en månad?

Har du någonsin ansökt om BAB Berufsausbildungsbeihile.

att driva på arbetsförmedlingen.

Related questions

Om ett företag under en anställningsintervju, det resekostnader återbetalning & quest;

Kan jag ringa eller är en frivillig tjänst som tillhandahålls av vissa företag? Laddar arbetsgivaren kandidat för en intervju, citat: "... detta regelbundet skyldig att ersätta den vanliga trafiken och nödvändiga kostnader relaterade till anställning

Resekostnader återbetalning

Mitt barnbarn gäller för två år till Idrottsskolan i Frankfurt / Oder, arbetar i helgen med tåg till Oranienburg Wohnungnach och på söndagen tillbaka till Frankfurt / O. För att lära sig i skolan. Min fråga skulle jag få resekostnader återbetalning u

Kan AG på Minijob resekostnader för hela veckan skattefria återbetalning & quest;

Min fru arbetar på mini jobb baserat på Mo-Fr. 2 timmar vardera. Den € 400 kommer att utnyttjas till fullo. Kan deras arbetsgivare resekostnader, ersätts 8 km enkel borttagning för var och en av dessa dagar skattefria? Vi var nämligen sagt att det in

Har arbetsgivaren har retroaktivt resekostnader för utbildning återbetalning & quest;

Hej Alla, Sedan 2010 är jag i en arbetsträning för arbetande lärare. Här Jag har rest 23.000 kilometer från där jag bor undervisning plats (skola) med min privata - täckt bil. Nu är jag närmar min slutsats, och se att jag förtjänar en ersättning för

Resekostnader på bemanningsföretag återbetalning & quest;

Hej, jag tänker på den tid ALG I. Jag är utbildad kontorist och eingestzt sent som vidarekoppling köpman. Sedan februari 09 Jag är arbetslös igen och ville att jag fortbildning. Jag fick bemanningsföretag en utbildningskupong för 2 månader plus resek

Om pendeltåg skatt & comma; varför jag inte få full resekostnader ersätts & quest;

Hej Alla, Jag arbetade förra året från 01/01 till 31/07 som student och från 01.08 i en heltid kontor. De två jobb jag cyklade tåget till arbete: 7x 96,60 = 676,20 € 5x 246,80 = 1234 € Jag kan sedan skapa en Steuereklärung med två olika styrprogram o

Kan också på anställningsintervju för en praktik, är resekostnader regener & quest;

Jag tycker mig ha hört att du måste få en återbetalning av resekostnader för en intervju som arbetstagare i bolaget. Hur är det, men för en inbjudan till en intervju för en praktikplats? Måste också Inbjudande företaget återbetalar kostnaden? För för

Hyra deposition Passbook redan löst - period för återbetalning & quest; och andra utestående betalningar och tid, och tid, och tid;

Hej! Jag är till 30,4. detta år flyttade ut ur min lägenhet. Värdinnan informerade mig om upp till sex månader för återbetalning av fyndigheten. Eftersom lägenheten överlämnades utan brister, väntade jag en återbetalning inom 6 veckor, eftersom vi oc

Fråga Del 1 avser studielån och dess återbetalning & quest;

Hej alla. Studentenwerk Potsdam efterlyser en återbetalning av 4608.00 euro genom falska uttalanden min mor samt en återbetalning av 2.680,00 euro, eftersom jag sökt en Urlaubssemster i SoSe2011. Bemyndigandet sker under 2008. kåren krav mig överskju

Är det vettigt som en själv resekostnader faktureras & quest;

Så, om du använder kilometerersättning på 0,30 €, kan du dra av resekostnader senare, varför ska jag sätta den till kunden, moms och sedan återhämta sig? Tack på förhand för ett snabbt svar! Om du får det från kunder, är det bättre än att ha skattefö

0
Views
0
Ccomments