B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-09

Resecheckar stulna & exkl; Hur får jag ersättning & quest;

Advertisement

Fortfarande ingenting hände. Jag beställde semesterresecheckar för min USA. I annonsen står det alltid: ersättning inom 24 timmar. Hur fungerar det?

answers

Vid bolagsrapport som var (möjligen American Express) och detekteras genom mottagandet ditt köp.

Men du kan också bara gå till banken där du köpte.

Om det var Amexco, titta här:

https://www.americanexpress.com/germany/tc/lostandstolen.shtml?de de nu = leftnav & page = CM

Eftersom du har så ge andra signaturen innan kopplings människor när inlösta, är du säker på att ingenting hände. Komma i kontakt med det utgivande institutet, som kommer att säkerställa snabbt byte. Men jag vet fall där ägaren av resecheckar, har andra signatur gjort för bekvämlighet även hemma, eftersom det ser naturligt dåligt !!!

Related questions

Partiell pension: vad ska jag leta efter Riester Pension & comma; så jag får oavkortad ersättning & quest;

Hej! Jag har en fråga för Riesterrente och partiell pension. Kan någon berätta för mig hur mycket jag måste betala varje år, så jag kan gå in delpension och fortfarande full statliga bidrag får mig? Tack! Även i delpension tillämpar normala kontroll:

När du får personalbesparingar ersättning & quest;

Röstning är att du får den enda ANSpZ tillgångar som kontrakt resultat besparingar när du sparar i ett sparavtal eller i en fond sparavtal? Ja, och nivån av ersättning anställdas besparingar för fonder har som 1,4. förändrats. Läs den här: http: // w

Är Riesterrente också det bästa valet om du inte får tillstånd ersättning & quest;

Alla alltid talar från subventioner. Men hur är de människor som inte har rätt till ersättning? Värt det för en Riester pension eller finns det bättre alternativ? Då skulle man behöva ändra sig. På Rieser finns också "kontroll-alternativ", men s

Falska pengar i fickan - du får en ersättning & quest;

Jag ville i dag att betala en 50 € bill och sedan berättade kassan att räkningen var fel. Och hon hade rätt, det var verkligen av förfalskningar. Jag har räkningen nu åter tas och betalas av en annan. Men vad ska jag göra nu med blomman? Exchange och

Hur snabbt du får en ersättning för en förlorad kreditkort & quest; Erfarenhet & quest;

Vid rapportering av ett kreditkort som förlorade, hur snabbt du får en ersättning om du har t.ex. bokat en resa och avgång närmar sig? Det finns i princip inga problem. Om det händer dig, bör du omedelbart ringa hotline för att blockeras till de förl

Järnvägs strejk missade flyg till Dubai och period; Om du får ersättning & quest;

När tåget strejken och vi missade flyget till Dubai och Melbourne. Om du får någon ersättning, och i så fall av vem? Om tåget skulle slå eftersom z. B. städerna bidrag till lokaltrafiken inte betalar, kan du du nehrmen säkert. Men det är en mycket te

Hur snabbt får man ersättning & comma; om betalkort fungerar inte längre och quest;

Mitt betalkort fungerar inte längre, jag har funnit att i kväll, på ATM. Hur snabbt får man ersättning? De som redan var maj. Jag vill försvinna inom några dagar. Tack för informationen, kommer naturligtvis, samma morgon, den bankkontakt. Detta komme

Volunteering kostnader avdrags utan ersättning & quest;

Hej! Jag är en tjänsteman i delstaten NRW - och frivilliga i DRC (räddningstjänst). Jag får ingen ersättning för denna verksamhet. Nu jag får betalt för ett körkort för lastbilar vid lägre Federal Emergency Management Agency nyligen. För att utföra d

Vad gör det och komma; när du falska märkesvaror får via Internet & quest;

Ibland kan du hitta på internet köpet där märkesvaror säljs mycket billigare än i butiken. Jag har dock sedan rädd att du får förfalskade varor. Vad har du då? tar Åter ja funktion när du handlar på nätet. Men du måste rapportera butiken och polisen?

Förlust av BahnCard - du får från ersättningsskena & quest;

Min systerdotter sade att förlusten av järnvägskortet gör att du måste köpa ett nytt kort. Eftersom dessa kort ännu utrustade med foto, de har för andra, men inget värde. På sidorna av banan har jag funnit något. Någon som vet mer om detta? Du får fö

0
Views
0
Ccomments