B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-04

Resebyrå i ett ärende pengar bort & quest;

Advertisement

Jag har en resa till Kamerun den 29 juli bokat via en resebyrå, fick räkningen och var tvungen att betala för vad jag gjorde. En vecka fick senare ett brev från resebyrå som ligger i ett ärende och har avboka. Krav på ersättning eller kompensation var tvungen att skicka per post.
Kommer det att få mina pengar igen chanser? Eller vad kan jag göra om mina pengar igen för att få BSP: en advokat?

Tack för svar

answers

Rätten till ersättning av priset är om byrån inte kan uppfylla kontraktet. Varför kör en flytande metod, inte nödvändigtvis betyda konkurs?

Varför inte ringa bara det eller titta förbi det till dig att ta reda på om det aktuella läget? Med din magra informationen inte är möjlig goda råd.

Hmmm ...

Var är säte för resebyrån ???

Vilken lag är tillämplig på reseavtalet ???

När resebyrån kan ansökt om konkurs?

Vad är denna påstådda ärende?

Så, har du redan vet att ge dig ett svar.

Related questions

Hur snabbt ett företag behöver mig tom pengar återbetalning & quest igen;

Jag har precis avslutat mina studier och har beslutat återigen en kort praktik med ett företag att göra tills jag hittar något fast. Jag har arbetat på detta företag under mina studier och kan nu arbeta tillbaka där (utomlands). Enligt kontraktet får

kräva pengar tillbaka & quest - Annonser bedrägeri;

Hej! Jag har på ebay klassificerade en mobiltelefon som köpts via banköverföring. Innan att jag har kontoinformationen som erhålls från säljaren + ID + Facebook-profil etc. När han fick pengar, stannar den svara. Vad ska jag göra nu? Är sannolikheten

Bokat flyg med Spanair - Jag ser mina pengar igen & quest;

Jag bokat ett flyg med Spanair. Men nu är i konkurs !! Så vad är mina pengar? Jag ser det igen ?? Eller är avstängd ??? Pengarna troligtvis borta. Även om du kan återbetala efterfrågan biljettpriset, men det är mycket troligt att Spanair har inga pen

är en euro jobb pengar pfändbar & quest; & quest; & quest;

hej jag har ett konto utmätning erhålls nu hänvisar jag till den tid Hartz IV och värk i förbigående en € 1 jobb. Nu till bänken weiget den gula auzuzahlen från en euro jobb. Detta är lagligt som tack ja vänligen Belgen med domare eller liknande Snab

Gratis pengar skatt & quest;

Hej! Skatten ska vara gratis pengar? (Föräldrar till barn) Ska vi gå in denna summa i deklarationen någonstans ???! Om skatten tekniskt betraktas som "inkomster"? Ersättningen är inte överskrids Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av

Vid vilken ålder kan jag med en server hosting pengar tar & quest;

Moin, jag ville bara veta vid vilken ålder jag ta med en värd exempelvis spelserver? Mfg Maximilian Från 18 kan du göra det i alla fall. Är du fortfarande under denna ålder bör dina föräldrar tillåta detta. Har ditt användarnamn som du är 13? Jag tro

I Transfer felaktig IBAN-nummer och använd tid; Hur får jag mina pengar tillbaka & quest;

Jag ville min dotter att överföra pengar och har valt att använda fel IBAN-nummer. Pengar men aldrig kom från mitt konto med dig eftersom jag hade ett antal Dreher inomhus. Vad ska jag göra? Einfach gå till banken? se om pengarna debiteras med dig al

USA kan pumpa igen pengar på marknaden och sol; ekonomiska och period; Var är alla pengar gå & quest;

USA - Bernanke i synnerhet - tänk om ett stödprogram för ekonomin och vill lossa de medel ytterligare. När jag tittar på de belopp som har betalats på verktyg eller QE-program, då undrar jag: Var är alla pengar tagit vägen? Bernanke & Co har pumpat e

spara medling i rättsskyddsförsäkring bara ett sätt att tjäna pengar och quest;

Medling är nu nästan alltid ingår i rättsskyddsförsäkring och många försäkringsbolag råda sina kunder ofta på en sådan lösning. Är det den försäkrade verkligen ofta den bästa lösningen, eller vill försäkringen här bara spara pengar? Först och främst

Kriger I som en pendlare kilometer mina pengar igen & quest;

Efter att ha läst i dag att avskaffandet av pendeltåg skatt förklarades okonstitutionellt, undrar jag nu om jag då få ersättning i efterhand pengar? Kan jag det någon här hjälpa? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade