B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-05

Rekonstruktion & comma; lägre ränta genom vebesserte Boni & quest;

Advertisement

Jag fångade i en ekonomisk nödsituation på grund av olyckliga omständigheter tillvägagångssättet (Hälsoskäl) 2 år sedan. Det blev mer frekventa påminnelser, inkasso meddelanden osv ... Säg min kredit verschlechtete extremt. men jag var tvungen att ta ett lån för att i första hand lösa allt och behandling och omvandling för att finansiera lägenheten på grund av sjukdom min syster. På grund av de dåliga bonusar jag har fått en ränta på 13 procent. Utbetalning 30.000 plus ränta osv .. Då 40.000.
Jag tjänar ganska bra. 2350 net'm 13 år beschäfrigt i en DAX bolag och har en sichernen arbete, fick på hyra på 700 euro. Den månadskostnad på 490 euro inte skada mig. Efter att låna Jag har inga påminnelser, etc. fler ehalten. Mina bonusar har stabiliserats. Min fråga är, är en remortgage värd. Men jag har varit rädd för att be kredit undersökningar eftersom jag är rädd att dessa undersökningar har en negativ effekt på min rygg bonus. Men efter 2 år, men skulle ha mina bonusar har regener wier, så jag skulle få en mycket lägre ränta, eller jag fick detta fel.

answers

Upp med hakan, trots allt, Du verkar nu kunna använda de belopp som ganska bra.

Visst kan du prova "att schemalägga". Om alla krav definieras i schufa som "Klar", är det definitivt något bättre. Men detta tryck också poängen under hela den period på 3 år lagring. Men du kan göra en "förfrågan villkor" fortfarande tid.

Tipp1: helt enkelt gånger få en kredit byrå kreditupplysning och se om och vilka uppgifter finns tillgängliga. kan korrigera felaktiga inmatningar.

Tip2: sparsamt leva pengar för förtida inlösen ska ha. Efter det att direktivet om konsumentkrediter 2010 (se http: //www.banktip.de/rubrik2/20329/3/vorzeitige-rueckzahlung-und-widerruf-von-v ...) förtida återbetalning är möjligt och det kan bara 1% av återstående skulden krävas som kompensation.

Tipp3: kolla kontraktet och sedan prata om och hur ledig är möjliga med banken: Varje Evakuerad Euro ger dig säkert kvasi 13% - en mycket god avkastning

LYCKA TILL

Så första gången är bonus plural av bonus. Vad tror du är uppenbarligen kredit.
Och med "återvinning" av krediten inom 2 år jag inte kan förstå helt. Titta på sidan av Schufa. Posterna är gånger efter 3 år (alltid hela kalenderår, så det kan vara betydligt längre) efter upphörandet av ledande händelsen för registrering raderas. Förutsättningarna för en för tidig utrotning finns inte på samma nivå som dina skulder:

https://www.meineschufa.de/index.php?site=12_7

Jag undrar därför vad du lovar dig om en skuldsanering. Räntan är osannolikt att vara låg, det faller till merkostnader.

Related questions

Kan man på ett step-up obligation i förtid om pengar sprang & comma; när du behöver det och quest;

Om du invetsiert i en stegad kupongobligation, kan du sedan tidigt sprang i en nödsituation på pengar eller är det låst? Har du kanske bara nackdelen med en lägre ränta? När step-up obligation är noterat (som de flesta sådana "obligationer" är i

Flickvän vill finansiera kvalifikations & comma; 3 period; 000 euro till eff period; 7 & comma, 98 & percnt; - Räntesatsen är ok & quest;

En vän till mig är ekonomiskt skär det nära - vill att deras semester finans kredit, hade de ett erbjudande om 3000 euro till eff. 7,98% - räntan är ok? Förhållandena är OK. Men en semester på kredit eftersom tar mig på allvar vad plågor. Jag vill he

Skulle en avbetalning lån från 2011 switch för dess lägre ränta & quest;

Tror du att det skulle löna sig att fakturera en avbetalning lån från 2011 och nya finish, eftersom räntorna är nu billigare? Eller är aufgrd. kostnaden är inte lönsamt? Detta beror på omfattningen av det beviljade ledig ut på detta kontrakt. Vid ber

Rekonstruktion & comma; men som & quest;

Hallå har två befintliga lån en på en bank 14.000 euro betalas ut förrän 2000 med ner hastighet av 256 och ett kreditkort med 3000 euro till och flexi hastighet på 150 euro är tjänsteman på rättegång i mellanservice. hur kan du rulla över detta bäst

Erbjudande Postbank: 5 & comma, 5 & percnt; Ränta på sparande - rekommenderas & quest;

Har sett bara reklam ett sparkonto på Postbank, 5,5% ränta fram till 20:12:08, Post Bankd kvarts besparingar - eftersom du får väl deras kvartals bonus. Är detta en bra affär? På motböcker annat är mycket mindre intresse - eller? Jo, det är ett spark

Skillnaden avistakursen & comma; Effektiv ränta och halv; Vad Konvexitet betyder precis & quest;

För mig skillnaden är inte särskilt tydlig, så jag ber om konstruktiv kritik eller förbättring. Avistakurs är den genomsnittliga räntan på en period från och med nu fram till tbc t0 - t2 = 10%, eller till och med för perioden 2010-2012 10%. Avistakur

Vollstreckungsbescheid & comma; RA kan fortsätta att ränta och kostnader efterfrågan & quest; & quest; & quest;

Hej! Jag fick en exekutionstitel. När jag fick det, betalade jag genast det viktigaste kravet. är advokat som är behörig att intressera och advokat kostnader fortsätter att kräva? Får han inte skickades till devalverat stämning? Om du inte var i stan

Kan vehandeln med sin bank genom lägre ränta DISPO & quest;

Jag har funnit att min bank har relativt hög DISPO intresse. Tycker du att det ger vad man ska förhandla med banken om lägre DISPO intresse, eller är det hopplöst från början? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade re

Old Life Insurance & comma; men ingen 4 & percnt; Garanterad ränta och komma; varför & quest;

Från vad jag lärt mig från media är sant gamla kapital livförsäkring, en garanterad ränta på 4%. Min LV av Deutscher Herold Zurich idag Insurance, som blev färdig 1991, ger mig många år en ränta på endast 3,8%. När ett samtal fick veta att den garant

Vad jag måste konstatera & comma; om någon privat utan ränta lånar ut pengar & quest;

Som formaliteter vi ska upprätthålla i deras gemensamma intresse. Jag får från min Buder övergångspension i form av ett räntefritt lån. Jag skulle hålla i alla fall skriftligen. En informell brev, som får all relevant information och båda signaturer

0
Views
0
Ccomments