B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-04-20

Reklam priser och sol, två hushåll i Frankrike

Advertisement

Du ser så krångliga, utan även för att hitta någon information ...

Jag arbetar i Frankrike sedan 2010, bor min familj fortfarande i Tyskland. Här är min primära bostad. Inkomstskatt enligt DB avtalet kurs i Frankrike. Kan jag göra reklam kostnader som två hushåll, hävdat där?

Vänligen inga allmänna anvisningar, jag vet om reglerna mycket väl informerade. Precis som i Frankrike, skattelagstiftningen i detalj ser detta, jag vet inte.

Tack!

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Titta här:

http://www.slc-europe.com/xist4c/web/steuerrecht-frankreich_id_16581_.htm

Eller fråga på en ambassad efter

Related questions

Reklam priser och sol, resekostnader: ersättning på inkomst skattsedel eller skatter & quest schablon;

Hej! Jag är i samband med förhandlingarna om ett nytt jobb och behöver några råd om detta. Arbetet skulle vara 120 km bort, så jag tog upp frågan om resekostnader åtminstone för försöksperioden. Av arbetsgivaren, var detta inte först förnekade gång o

Reklam priser och sol, Pauschbetrag 102 & comma, 00 Euro & comma; där Ange & quest;

Reklam kostnader / klumpsumma 102,00 Euro där appen? Var kan jag komma in i reklamkostnader = fast belopp som pensionär? Om detta belopp av inkomster (jag får pension) eller dras av från den personliga inkomstskatten belopp? Detta relaterade kostnade

Trainee Reklam priser & sol; resekostnader

God dag! Jag är lärling i 1. Lj och har några frågor om annonseringskostnader / resekostnader etc. Tyvärr har jag ingen överblick. Om mig: - Lärarstudenter första året (september '13, sedan i 2: a) [min första utbildning] - Bruttolön: cirka 730,00 €

Terminsavgift & sol; Reklam priser & quest;

Hej, med deklarationen av min dotter, som fortfarande var i utbildning under 2012, ville jag göra (enligt beräkningsprogram skatt 2013) utbildningskostnader (resor / utbildningsmaterial) hävdade som särskilda kostnader. Skatteverket har dessa kostnad

Reklam priser & sol; & sol; dokument

God dag, Jag är gift, Kfm. Arbetare. Min fru är lärare till yrket. För några år sedan när vi var gifta, min fru behövs en bärbar dator för arbete, vi (eller de) kunde sälja annonseringskostnader framgångsrikt. Tyvärr har denna laptop nu gett upp anda

Självdeklaration & sol; Reklam priser & sol; kilometerersättning & sol; beräkning

Hej alla! Jag har en liten fråga om reklamkostnader i deklarationen. Jag arbetar för närvarande som en elektronik och ge plats för en utvecklingsingenjör i kvällskurser. När jag går på en vanlig dag till arbete och skola, det finns 100km jag sätta ti

Solarfonds & sol; Solceller Investeringar i Frankrike

Hej, som kan berätta för dig hur du kan investera i solenergi i Frankrike, och vilka svagheter har de enskilda produkterna? Främjande i Frankrike är ganska ny, och jag har hittills bara två fonder på den tyska marknaden såg (VM och Leonidas). Finns d

Passport är för begärt arbete och komma; senare personligt bruk är möjligt och period; Reklam priser & quest;

Kan jag fixa kostnaden för ett pass som ett företag bekostnad? Jag behöver honom att ansöka om yrket, men en privat bruk är inte uteslutet ... Kostnaden för identitetshandlingar Kostnaden för det allmänna livsstil. Av detta kan man dra slutsatsen att

Student & comma; Gift & comma; Reklam priser & quest;

Hej! Måste varna dig rätt, har en hel del frågor till er. Gjorde Även om en hel del, men det skulle vilja veta mer exakt. Vi har framgångsrikt fall. Jag är student och gifta sedan 02.2009. Min man är anställd och betala 7000 € skatter. Jag skriver nu

Städning kostnader Frågade Overaller & period; Reklam priser & quest; Vad & quest; Erbjudanden & quest;

Arbetarna i ett bageri butik måste nödvändigtvis här från LIDL, klädd Frågade ytterkläder. Är kostnader för rengöring, vi anser slitage och hygien i ett bageri, som företagskostnader avdragsgill? Om så är fallet, hur mycket? Paket eller mot faktura?