B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-06

Reisekostenrecht 2014 & comma; uppsamlingsplats

Advertisement

Jag har en fråga för resekostnader 2014
Som till exempel kontroll i en busschaufför som verkligen har ingen aktivitet 1. plats när flera depåer finns i staden och han besöker dessa olika.
till exempel
En veckas bussdepå, två. Vecka Busdepot B, 3 veckor 2 dagar och 2 dagar bussdepå En depå B

Kan det finnas fler insamlingsställen?

answers

Jag har arbetat i flera år som en bygel och här helt enkelt ställa in själva körningen, som godkändes. Jag tror att det finns också flera insamlingsplatser i ditt fall.

Så vitt jag vet, finns i ändringen Reisekostenrecht att den första aktivitetscenter anges skriftligt i anställningsavtalet eller i tillägg till detta. Där är det, bestämmer arbetsgivaren inom sitt direktorat lag.

För läsning rävar: Lag om ändring och förenkla bolagsskatt protest och resekostnader rätt v 2013/02/20, BStBl 2013 I S. 188:e

Related questions

Nya Reisekostenrecht 2014

Är det nya Reisekostenrecht 2014 från 2014 för resekostnader gällande ägt rum eller de beräknas enligt den gamla lagen under åren innan? SBerater: men nej. Så en lag antas i framtiden. I princip sant. Det Reisekostenrecht gäller delvis men för resor

Självdeklaration 2014 & comma; Skillnaden totala brutto - bruttoskatten

För närvarande mig arbetsgivaravgifter uttalande finns det bara en total brutto där skattefria ersättningar för söndagar och helgdagar har ackumulerats. Jag ger detta belopp som skattefria ersättningar i efterhand skulle beskattas, vilket är felaktig

Hej Jag vill flickvän med löneskatt år ersättning under 2012 hjälp och komma; Moving 2014 & comma; som Inland Revenue & quest;

Hej här, jag vill hjälpa min flickvän vid löneskatt året ersättning vara (för 2012). Det är 2014 flyttas till en annan stadsdel, närmare sitt arbete ut vilken skattekontor nu är formen? Vid där bodde hon i 2012 eller till skatteverket på den nya bost

Som jag har märkt & comma; min skatteklass har ändrats sedan januari med 2 1 & comma; på begäran innebar FA & comma; eftersom jag var frånskild i 2014 & comma; vad kan jag göra & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Skatte klass 2 för ensamstående föräldrar. Skatte klass 1 inte skulle gälla om du fortfarande en ensamstående förälder, det vill säga leva

Abesetzbarkeit Maklercourtage 2012 vid byte huvudsakliga bostad i 2014 & comma; Andra lokala skatt och exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl;

Kära användare, Jag har arbetat sedan 2009 i Hamburg och jag pendlade dagligen från Hamburg till Mecklenburg-Vorpommern till september 2012 och rapporterades i Mecklenburg-Vorpommern med min huvudsakliga bostad. I september 2012 flyttade jag in i en

Expressions elektr & period; Lohnsteuerkarte 2014 & comma; det räcker för nya arbetsgivare och sökande;

Hej, jag letar överallt min skattsedel och inte kan hitta den .. behöver detta men dirngend morse redan att underteckna min utbildning kontrakt. eftersom tillräckligt av den utskrift av den elektroniska skattekort 2014 för min nya arbetsgivare? Tack

Måste betala för anpassningen av min änkepension från 31 & period, 03 och period, som skall beaktas i 2014 & comma; Trots att änkepensionen 31 och tid, är baserad i 2014 & quest; 05 & period;

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Är det i detalj vänligen? Du kan klicka på "Lägg till mer information" för att öppna ett fält för texten i fråga, utan att behöva pressa allt

Min skatterådgivare glömde 2 kvartal Jan-juni 2014 & comma; Så ca & period; reservera € 70.000 och period; Dessutom, jag hade i 2015 nästan 5000 € betala skatter och period; Vad kan jag göra & quest;

Totalt finns det cirka 16000.- € skatteskuld på grund av denna skatt konsult; har nu Likvidation undersökning desweitern, körde jag med min bil 2914.2015 och 2016 300.000 km, hos kunden var ingen moms, det inspelade fakturorna utan moms på resekostna

Jag fick under 2014 för bostäder och i slutet av 2015, ansökt om ny & comma; men godkändes inte och komma; Nu kräver de bostads 2014 & comma; kan det & quest;

Då har du förmodligen relaterad bostadsbidrag felaktigt, eftersom det först då kommer att återvinnas. Motiveringen var men dig informerad och tjäna beroende på hur allvarlig den är, kommer du ha tur om bara krav på återbetalning. Den tillåtna nämlige

nya Speenregelung från 2014

Hi ... Jag har läst att det finns från 2014/01/01 en ny kostnad kontroll, vilket jag har också hittills förstått. Min fråga gäller följande: vi fick 2013 från 8h € 6 skattefria och skattepliktiga enligt 8 timmar € 6. Hur som relaterar 2014? från 8h €