B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-18

reglera sjukförsäkringsavgifter för barnet som en specialutgåva & quest;

Advertisement

Hej, De sjukförsäkring krav på mig utsätta en 5-siffra summa. Det extra stödet kommer från intäkter, som jag orapporterade sedan och hade familjen försäkring omotiverad.

Om min far nu betalade fordran, kan han göra denna betalning som en särskild räkningar och spara därmed mer skatt? Vad bör övervägas? Och det finns en "gräns" av särskilda kostnader som du kan dra av varje år.

Jag var vid tidpunkten för kommersiell verksamhet under 18 år nu även jag studerar och är 20

Tack!

answers

Nej, det är era bidrag och påverkar sannolikt också intäkter som du har uppnått äldre än 18 Eftersom du redan har betalat sig, eller för att uttrycka det i förhållande till din fråga, nej, din pappa kan inte dra.

Related questions

Bibehållande av utbildningsstöd för barnet från föräldrar möjliga & quest;

Hej, har en nästan 17-årig tonåring startade denna år en utbildning som inte sker på sin tidigare plats. Det vill säga, måste den unga personen behålla sin egna hushållet på sin utbildning. Den månatliga utbildningsstöd för unga hamnar på grund av mo

Kan du lösa resor till pflegebedürfigen familjemedlemmar som en specialutgåva & quest;

Kan du fixa resor till pflegebedürfigen familjemedlemmar som en specialutgåva i deklarationen och därmed reglera, eller vad kan man bosätta sig i samband med pflegebedürfigen familjemedlemmar kontroll? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kom

Min son började undervisa - Jag kan nu barnet underhåll skära något & quest; Min ex tänker: Nej & period;

Min son har börjat undervisning i september, kan jag nu minska barn underhåll? Han bor med min ex-fru, som berättade för mig att fortsätta att betala normal. Men med mig det är ekonomiskt ganska smal. Han tjänar cirka 400 euro i månaden. Det beror på

Finns det regler och komma; vilken underhållsbidrag ska användas & quest;

Finns det bestämmelser för vilka barnbidrag skall användas? Eller spelar det ingen roll vad jag köper så länge det gäller min barnbidrag? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.experm

Unterhaltsvorschussgesetz & comma; Om barnets far mor döljer & quest;

Kan modern begära en förskott för sin 3-åriga barn, om det innebär barnets far inte vill ställa upp? Du kan inte! Jag har hört detta från en federal författningsdomstolens beslut, men vet inte källan. Byrån vägrar rätta de förskott, om namnet på fade

Vilka förändringar i avgifterna finns tillgängliga på sjukförsäkringsavgifter för 01 & period; Juli 2009 & quest;

Någon som vet hur mycket procentuell förändring av den anställdes bidrag och arbetsgivaren andel av sjukförsäkringsavgifter från den 1 juli 2009? Hur vet jag faller den 1 juli 2009, avgifterna till det lagstadgade sjukförsäkrings från 15,5% till 14,9

Krav på sjukförsäkring om barnet var fel sjukförsäkring & quest;

Hej, var min son sedan födseln om mig i SHI eftersom min man i en privat, och vi ännu inte kunde vi överlagrade laster privata kostnaden för ett barn. Nu har vi av revisor vet att vi var 2010 på bidrag taket. nu har försäkrat honom privat. Någon som

Det kan vara en av barnbidraget fonden själv bestämmer hur mycket barnet stöd varje barn & quest;

E-post: Min äldsta son 19 år 50% invaliditet inte längre är i livet, i mitt hushåll, vårdgivare har sedan naturligtvis sökt honom barnbidrag nu Teed av mitt stöd barn nummer. Nu har jag två barn får leva i mitt hushåll 2 år och 6 månader. Enligt den

Sjukförsäkringsavgifter också anpassas på EU-pension & quest;

Jag privat försäkrade sjukförsäkring och sedan 1,8 EU pensionär. Om stolparna sänkte också även på EU-pension / anpassas eller tills den faktiska pensionsåldern uppnås? hälsning Nina Hej! i privata sjukförsäkringsavgifter är alltid oberoende av inkom

Nu, om MRP intresse regleras eller kunden själv kan göra vad & quest;

Diskussionen om MRP intresse jag tycker är mycket intressant, speciellt eftersom eftersom det finns viktiga skillnader i bankerna. Om ränta nu regleras eller ändras som en kund men bättre? Jag har just läst att ministern för konsumentfrågor, Mrs. Aig