B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-14

reglera donation Club & quest ;: Av-

Advertisement

Kära gemenskapen,
Vi har nyligen fått en donation som en välgörenhetsorganisation, som ska skrivas ut till avskrivnings tabeller faktiskt över fem år. Är detta sant för donationer? Måste jag skriva av enheten så eller inte, eftersom det var en donation? Kan någon kanske förklara vad bakgrund betyder detta? Och vilka konsekvenser det skulle göra om jag får en öronmärkt donation och generera en avskrivning betald enhet Procure? Jag kan verkligen då inte ens skriva min donation ...?!
Jag skulle vara mycket tacksam om du kan hjälpa mig, är avskrivnings inte så vår styrka ....

Tack!

answers

Ta donation Doche if gånger isär:

Hur skulle du hantera det om du inte skulle ha fått en donation men en donation från klubben skulle ha köpt denna specifika tillgångar?

Till skillnad från resultatet här men också inte ser.

Related questions

Donation reclaim & quest;

Hej! Jag har med min mor och min fru 4 år sedan ett hus gekauft.Sie ​​bekahm 1/4 del av huset, jag halv aktie och min fru igen och 1/4. Mening, betalade du henne 1/4 betalat ett kvartal du gav mig (som ingår i den notarie kontraktet) och min fru och

Basel III: varför uppmanar Tyskland att mindre stränga regler i Tier & quest;

Även om jag läser om och om igen att bara Tyskland till mindre stränga regler i kärnkapital i form av Basel III dränt, men uppenbarligen är inte mig det. Vilka är orsakerna? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revi

Import av varor från utlandet - reglera speditörer tullfrågor & quest;

Efter en resa Sydafrika en bekant till mig vill importera lampor därifrån till Tyskland. Detta är allt fortfarande i sin linda och han skulle vilja veta hur det skulle gå med tullfrågor. Regler som de speditörer som levererar varorna, eller måste sjä

Är många semesterdagar som faktiskt alla arbetstagare u & period; Anställda som regleras av lag & quest;

Eller är grds. efter beslut av arbetsgivaren, hur många betald semester som erbjuds? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Det finns en minsta möjliga reglering enligt lagen om federala

Är det motiverat & comma; när politiker nu offentligt kläcks donation samtal & quest;

Vad tycker du om detta försök av några politiker i medierna - denna uppmaning nu offentligt till de rika i Tyskland och be dem att donera generöst och "ta sitt ansvar" som. Tycker du beteendet hos dessa politiker här lämpligt? ... Rich kunde lös

Parti donation gilla & quest;

kan jag som frilansare part donation till en lokalt aktiv part i mängden. 250 Euro avdragsgilla? Nej. Utan frilansare. Men som en donator kan du göra det - precis som alla andra givare. § 34g EStG: http://www.buzer.de/s1.htm?a=34g&g=estg&kurz=GmbH

Donation deklarera & quest;

Tach kommun, idag har jag en fråga för gåvan: Mor vill ge en € 25.000 vardera till sina barn B, C, D och F. Dessa pengar ska betalas via banköverföring till respektive konton. Nu min fråga: ska du på något sätt särskilt deklarera betalningen som en d

Som har erfarenhet av Kofler Energy Club & quest;

Kan man verkligen upp till 1000 Euro spara i 2years? Genom att spara energi, jag har en hel del erfarenhet, men inte med dessa "stora" klubb, sedan titta här: http://www.biallo.de/finanzen/Energie/energiesparclub-clevere-idee-mit-haken.php Klubb

Vad bör jag tänka och komma; om jag vill ta hänsyn till viljan hos djuret club & quest;

Vad kan jag göra, att skydd kommer att ärva tillförlitlig, lätt att skriva testamentet? Eller klubben det ska nu ta del av så det är vattentätt vid min död? Diverse Obs: Om SPCAEN enda arvinge? Sedan kan det finnas problem med obligatoriska delen leg

Det som räknas allt donation avgifter & quest;

Kära Foraner / yrkesverksamma Jag har några fler frågor att ställa till ett användbart svar: Fråga 1: Vilka kostnader i samband med en donation avgifter påverkar för mottagaren av butiks minska ?. Fråga 2: Har en färdig om ett donations livförsäkring

0
Views
0
Ccomments