B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-30

Redovisning & comma; Redovisning & comma; öppen postlistan & comma; & Period; & period; & period; : Vilket program för små och medelstora & quest;

Advertisement

Det är en mjukvarulösning för ett medelstort företag (ca 50 anställda, IT-branschen, service) som du kan lösa vanliga uppgifter i en ekonomiavdelning, såsom bokföring, fakturor, krav, öppna poster, kostnadsställen, löner, råbalanser, interimistiska balansräkningar etc.?

Spontan slår mig Datev, men jag vet inte vad det hela kan. SAP skulle bli för stor.

Vem vet lite? Vilket program kan vara det bästa lösa?

answers

För enkla uppgifter inom redovisning är inte dåligt, i själva verket Lexware. Om bolagets utveckling under de närmaste åren, dock betydligt förväg (t.ex. avknoppning eller försäljning av ett dotterbolag), så man bör kanske nu en mer omfattande program som används för att föra (jag gjorde med FibuNet mycket bra erfarenhet). Då har du en viss trygghet för framtiden. DATEV gillar inte sättet.

Rörelse storlek jag lösa lösa eller med Lexware Office-paketet i fleranvändarversion

I Lexare där rådgivare versioner som är riktigt bra för allt du behöver.

Det finns några andra bra program, men det finns alltid en fråga om pris.

Jag vet Datev endast i den mån att jag var delvis användare (vid firma sade storlek). det mesta som du kallar är ansluten till leverantörens paket borttagbart eller upplöst, om inte alla.

Jag skulle ibland ta en titt på platsen för DATEV. Jag vet att även erbjuda kurser som är prisvärda.

som experter men jag skulle beskriva mig själv på din fråga inte.

Jag vet från min praktik i redovisning vid Campina SAP.

Related questions

Vilka publicister jag kan garantera med heders förväntar & comma; W & comma; & period; du kan hitta mitt manuskript väl & quest;

Jag vill ha min bokdesign gillar verkligen offentligt erbjudande-leden så därför endast en förläggare. Vilken utgivare betalar en garantiavgift för arbetsgivaren har någon upplevt detta? Vad bör en sådan förhandlings som en nybörjare? Be bättre i ett

Ny bil från EU återimportör köpa och period; Vilket pris avgör percnt 1, regel & quest;

Jag har möjlighet att köpa en ny bil med ett EU återimportör och det skulle vara en rabatt möjligt. Hur är denna regel i 1%? Vilket pris tas? I betala i slutändan? Eller prislistan? Vilket land (ursprungslandet av bilen eller D)? I lagen "av den inhe

du faktiskt får i Minijob sickpay v period; Arbetsgivare om du är sjuk och quest;

min vän har en mini-jobb och är nu sjukskriven. Du får dem liksom sjuklön från arbetsgivaren? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Ja, hon har rätt till sjuklön. Sjukpenning (det vill

Är det möjligt och komma; är detta avtal besparingar betalade också bara delvis & comma; & Period; & period; & period;

... Om gränsen inte har uppnåtts? Antar att det skulle fortfarande saknas en liten del, så att lånet kan utnyttjas. Kan en, i detta fall en del av de sparade pengarna ändå nehemen krav (utan lån nu)? Om ditt saldo (mer exakt: "Dina insättningar"

Finansieringserbjudande Deutsche Bank & comma; 5000 € & comma; 6 & comma, 84 & percnt; & comma; Period 72 M & period; & comma; eff period; 7 & comma, 99 & percnt; & comma; är ok & quest;

En vän gjorde ett finansierings utbudet av Deutsche Bank, 5000 Euro lån med 6,84% ränta (PA bundet), eff. Effektiv ränta 7,99%, serviceavgift 3% och Period 72 månader. Han behöver lånet för nödvändiga inköp hushålls. Han bad mig här för att fråga om

Min arbetsgivare betalar inte mer belöning & comma; och jag vill inte prata med honom och period; Har jag det ngativ konsekvenser slitage & quest;

Jag har arbetat 18 år i företaget, blev mobbad och fördömde, även om jag utförde mitt jobb över snabbt och grundligt av arbetsgivaren under de senaste åren mer och mer. Men när den sista Monatslohehn misslyckades och min ekonomiska situation nu har n

Livförsäkring Debeka betalades förra året & comma; period utan bas medverkan &;

Var vi luras eller vad är basen deltagande? Kan vi denna efterfrågan fortfarande mer än ett år? Det kommer fram till överskott. De nuvarande överskottsinnehav kredit kontraktet och stanna där. De kommer inte att minska i framtiden, men hade intresse

Som jag lägger för närvarande 25 period, 000 & comma, - euro för upp till 5 år i bästa fall & quest;

Min livförsäkring beror och jag får 25.000, - euro utbetalats. Vem kan berätta för mig hur jag för närvarande bäst att investera pengar i högst 5 år? Hur kan en eventuell portföljmix ut? Lady Owl, är en konsument eller en testare? Först måste du en g

Vad gör jag in som inkomst - Frivilliga vers och period; vid TK - till & komma; om jag nu - utan unemployable och period; & comma; inte arbetslös - från intäkterna från en Immoblie säljs levande & quest;

Jag skulle förmodligen behöva skriva mer i detalj. Naturligtvis är det att kallas "hyresgäst". Var mycket sjuk, stationär ett år sedan, då bör ta en paus på läkare, som inte var möjligt eftersom jag hade ansvaret för mina föräldrar och familjepr

Jag är Altersentnerin & comma; Man dog & comma; tjäna 60 euro till pension och period; Finns det avdrag från den änkepension & quest;

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Överstiger din nettoinkomst bidraget, den Gänseliesel du redan har nämnt, kommer endast 40 procent av det överskjutande beloppet krediteras änkepen

1
Views
0
Ccomments