B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-01

Rättslig hantering med förskingring av arv

Advertisement

Min moster har fastställt mig i en notarie testamentet och i ett tidigare handskrivna bevis på den enda arvinge.
Innan död men har en syster henne, hade tillgång till lägenheten
stulna pengar liksom hela smycken.
Eftersom detta är en stor summa pengar, som skulle beskattas, men ingenting har lämnats skriftligen och skickas även skattemässigt registrerade ingenting har aldrig nämnt att hon har gått på pengar till tredje part. Jag antar att detta är absolut gjort mot sin vilja eftersom de talade din tid med dem att jag får även dina smycken ändå.
Men syster behauptet- men endast efter döden av min moster så jag kan inte fråga, de skulle alla få betalt. Vad kan jag göra?

answers

Då berättade i notarius publicus (och även i handskrivna) endast är: "Inte min .... ensam arvtagerska," så är det nästan omöjligt att bevisa, som inte tidigare presenterats med rätt smycken och pengar.

Om men namngavs i vilja smycken UDN pengar: "Min inte att få så ensam Erbind, banktillgodohavanden, kontanter och smycken," då något skulle behöva vara vorgelgt bevis. Särskilt när moster i huset var tidigare "städas upp" UDN har.

Jag tror inte att du kan göra något där. Du kan inte bevisa att allt har tagits olagligt eller om moster faktiskt inte har ändrat sig, och saker och ting har presenterat faktiskt. Så det här är tyvärr ibland.

Related questions

Vad kan jag göra med försking förskingring mitt arv & quest;

Min far dog för tre månader sedan. Han hade gjort ett testamente, jag har två bröder med vilka jag nu vill ha en gemenskap av arvingar. Alla tre barn min far kände en hög summa pengar sparas, som hade täckt min far för att säkra hans grav underhåll f

Avslag på Carpool - pay skyldighet & quest;

Hej! Jag ville faktiskt göra förra helgen med en tur till Hamburg. Eftersom att jag i sista stund något har kommit mellan dem, men jag har kortsiktiga behov för utfärdande föraren en förnekande. Den kommer nu att ersättas av mig en del av den faktisk

Därefter änkepension för avlidna mor relatera & quest;

Det handlar om ett fall i min vänkrets. Mor till en mycket god vän till mig dog två år sedan. Mamman var hennes död sig sedan 7 år änkan, men har aldrig fått en änkepension eftersom hon inte hade ansökt om. Kan min bekantskap nu senare fortfarande hä

Vad & comma; om ett minderårigt barn är den enda arvingen av en laddad hus & quest;

Tragiskt fall i grannskapet, en ung man plötsligt dör, var inte gift och lämnar nu skuldsatta hus -. Heritage alltså sex år gammalt barn. Modern fruktade förmyndarskap domstolen kan ingripa nu eftersom barn faktiskt kan ärva någon skuld. Vilka råd ka

Om en muntlig kreditgodkännande 7 månader sedan återigen kontrollera & comma; Bankerna ger mindre kredit & quest;

7 månader sedan jag ville köpa bostadsfastigheter, inspelad finansierings banken inga problem. Jag kunde slarvig mig titta i denna prisklass som finansierar banken. Nu när du läser att bankerna tillbringar mindre och mindre krediter, frågan: tror du,

Rättshjälp - det finns möjligen & perioden; även i arvstvister och strävan;

Kan en behövande rättshjälp erhållas om man vill vidta rättsliga åtgärder i fråga om arv, eftersom en ytterligare arv är håller arvet. Ja, är rättshjälp till dig också i arvstvister. En behövande att komma till sin rätt, i synnerhet när det gäller ar

Vad är skillnaden mellan den rättsliga arv och obligatoriska delen & quest;

Jag har den sista frågan om ämnet "arv" verolgt och skulle vilja veta var den ständigt skillnaden mellan rättstradition och obligatoriska delen är. som rätts Heritage beskriver fördelningen av arvet, om den avlidne har inte ställts till förfogan

Rättslig bestämning av arv enligt testamentet & comma; om testatorn är fortfarande lever och quest;

På helgen märkte jag en obehaglig tvist. Som två bröder nämligen kolliderade eftersom alla sa att det har införts enligt testamentet till 3/4 av faderns tillgångar. Du har hittat det först nu. Fadern kan inte begära att han förvirrade bor för närvara

Arv förskingring & quest;

Hej! min far var med sina två systrar i en gemenskap av arvingar där var deras hem. Min far, men dog två år sedan och blev begraven hos sina föräldrar i graven. Nu kom i slutet av förra året till salu här huset efter mina två mostrar hade frågat om m

Måste säkras en rättslig arv & quest;

Min mamma dog och jag tillsammans med min far, eftersom Det finns ingen uttalad / Berliner testamentet en lagstadgade arvingar. Det finns ett hem och ekonomiskt arv. Jag motionerar inte mitt arv kommer till pengar konton och en framtid Anspråk på hus