B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-22

Rättshjälp & plus; Egenskapen & plus; New vigsel och plus; Ny egenskap och tid, och tid, och tid, och tid, och tid, och tid; del 2

Advertisement

Del. 2

För ungefär en vecka får jag ett brev från tingsrätten, som vill kontrollen med PKH. Jag misstänker att de alla 18.000, - Euro reclaim av oss (mig).

Vi med min fru är på väg att köpa ett billigt boende för oss (mer än 50.000 euro, dubbelt så mycket skuld jag inte vill).

Ska jag köpa en lägenhet nu ännu, låt 50/50 med min fru eller helt enkelt ignorera det eftersom staten kommer att få sina pengar på ett eller annat sätt? Vi ville ha min 20.000 - tuck in i lägenheten, 10,000, - min fru, och återigen 20.000 - vi ville att pumpa från våra föräldrar. Om jag bevis för att jag fortfarande 20.000 - skyldig till föräldrar som vill backa då fortfarande PKH?

Det ska sägas att jag är säker på att betala tillbaka pengarna i sådana fall är det motiverat. Det enda jag inte förstår och inte ett före kostnaden för skilsmässa.

answers

Ja, men om du och din fru bor i dig inte kommer att be dig att sälja dem till bezahlen.Außerdem PKH Du har skuld du abzahlst dina föräldrar varje månad (nedskrivna?). Om den totala skilsmässa 18 T € kostnad som är för dig "bara" 9T € .Och där är ditt meddelande av tingsrätten? Vänta tills gånger och inte göra dig galen eftersom allt finns det en lösning som kannst.Kopf du arbetar med tingsrätten hög (egen erfarenhet)!

Se till att domstolen senast 48 månader - men oftast förr - vet hur finanz.Situation är nu. Men du använde för din del av kostnaderna för skilsmässa. Var du tvungen att betala amorteringar för PKH? Hur många? Vad som redan betalats ut? € 18.000 tycks redan mig mycket hög, eftersom advokaterna tillåts för alla lära PKH en mycket låg hastighet i synsätt du har en rörelsefastighet och gemensamma skulder då också berücksichtigt.Problematisch det kan vara att du var vätska i mellan.

Hålla sig borta från hela köpet innan du inte bara titta på från kannst.Was ger dig en som om du "du" du är Verschudet är bättre liv då? Betala dina skulder tills tillbaka särskilt dina föräldrar, då kan du se dig i god tro bist.Ich it've precis bakom mig (utan skilsmässa, kostnadsbesparingar), bor det bättre, och kan bara se alla i ögonen.

Jag antar att tingsrätten görs av hemma försäljning Wind av de "nya" tillgångar.

Här är vad jag utdrag lånat Wikipedia:

"Ändringen av rättshjälpsbeslutet inom fyra år efter ingreppet är möjligt. Under denna period, de personliga och ekonomiska förhållanden, beroende kan kontrolleras på nytt. Från resultatet av översynen, kan domstolen återkalla godkännandet av rättshjälp eller ordna eller ändra en delbetalning. A underrepresenterade i granskningsförfarandet kan leda till en ogiltigförklaring av rättshjälp. " Om de framtida skulder är rika med föräldrarna, men att avskräcka registrator på en återhämtning av PKH är mer än tveksamt. Jag skulle vilja kalla registrator ganska djärvt gånger och frågar vad han gör, eller vad resp. vilka bevis kunde hindra honom konkret genom. Dock verkar det rimligt att mig på grund av oförutsägbarheten möjliga återhämtning när först kvinnan eller ens föräldrar köper lägenheten / köp. Den privata pengar kan ge eller låna föräldrar eller hustru till finansiering. Om AG sedan verkligen fortfarande vill tillbaka pengarna för PKH, skulle jag om alls möjligt enas om en långsiktig delbetalning.

Gå till Wohnungsbaugenossenschaft Genotec, hittar du i Google ,,, Kooperativet köper lägenheten, har du ingen banklån, fastigheten inte vara överlåtbara och 25 år fasta priser. I fastighetsregistret du står som optionsköpare i Division 2
och har 25 års tid ...

Related questions

Rättshjälp & plus; Egenskapen & plus; New vigsel och plus; Ny egenskap och tid, och tid, och tid, och tid, och tid, och tid; del 1

Kära Internet-samfundet. Jag har något mycket komplicerat (IMHO) och hoppas på några goda råd. Nämligen: 5 år sedan, kan vi bygga med min dåvarande fru ett hus. Credit: 230 tusen. 2006 berättade min fru, hon ville skiljas. Du sedan tillämpas för skil

övning stege trots korttidsarbete och strävan;

just nu jag satt i mitt företag på korttidsarbete. De senaste två åren har jag varit chef tränings ett juniorlag (klubb a) och får i gengäld en donation kvitto i mängden 1200 € / år. Nu har jag ett erbjudande som en tränare för en män laget (klubb b)

Vad rider-fonds & quest;

Jag vet inte vad det är för en fond? Har du hört det förut? Som redan förklarats, ett börsnoterat fastighetsbolag AG. En korsning mellan en fastighetsfond och ett företag har egenskapen. Under en normal aktiebolag med egenskaper kan också göra andra

Vad är det minimalt underhåll och kommer Titelerrichtigung of Youth Office & quest;

En frånskild mamma sa ungdoms socialen att hennes ex-make skulle vara villiga att betala minimalt underhåll för den gemensamma 10 år gammalt barn och frågade dem om det är att bygga en titel. Vad säger du? Vad är det minimalt underhåll? Är i alla pro

Investeringar i materiella tillgångar - Är fastighetsfond ett alternativ till egenskapen & quest;

Om en fastighetsfond är ett alternativ till ett riktigt hus, om du vill investera i fastighetsvärden? Fonden egendom bör skilja på öppna och slutna fonder. Båda är (sinne. Indirekt) inga reala tillgångar, utan snarare investeringar. Som investerare h

Kan du teckna försäkring för rättshjälp & quest;

Rättshjälp får ja bara människor med mycket låga inkomster. Men en process också vara mycket dyrt om du måste betala honom. Kan du ta en försäkring som deltar i processen kostnad? Är det i en rättsskyddsförsäkring? För det rättsliga skyddet är för. D

Kan rättshjälp beviljas i ett brottmål & quest;

För en Freudin kör en brottsutredning. Det omfattar bara Shopping stöld. Kan rättshjälp beviljas för att hjälpa den representerar en advokat och deras kostnader bärs av staten? § 2 mom. 2, mening 2 Endast konsult Representation om obligatorisk försva

Finns det några Barclay New Visa dolda kostnader & quest;

... Eller någon annan fallgropar i avtalet? Nej. I princip inte. Men vad som verkligen är den nominella räntan är mycket hög. Och när utlandsbetalningar tilläggsavgift. En detaljerad uppdelning kan du läsa här: http://www.kreditkartekostenlos.de/barc

bra Exchange News

Moin Moin, Jag skulle vilja ta mig på en dag och Knoff-hoff vinst i saker och utbyta aktier. Vad ska jag göra här? Vilka nyheter aktiemarknaden kan du rekommendera? Var är tillsammans hängande och principer förklaras väl? Kanske finns det också en st

Ansökt om lämplig advokat om rättshjälp eller jag måste göra det själv & quest;

Jag har en fråga. Tillämpas för motsvarande advokat, rättshjälp eller måste jag göra det själv? Om så är fallet, där söker jag det? Så länge gör något till domstolen tills höjden av beslutsseparations underhåll? Älskar dig för din Abtworten. Snabbare

1
Views
0
Ccomments