B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

krävande änkepension efterlevandepension leverans äktenskap krävande & plus; Överlevande 2017-07-31

Rätt till änkor och sol, änklingspension

Advertisement

Efter min sista informationen äktenskapet måste stängas och är 5 år / ha änkepension rätt till änkor före 65 års ålder.

answers

När det kommer till en tjänstepension civil, kanske du kan vara rätt.

All information om änkans / änklingspension kan hittas här: http: //www.deutsche-rentenversicherung.de/Allgemein/de/Inhalt/2_Themen/01_rente / ...

Carlos47, här är inte korrekt information, åtminstone om du tror att änkepensionen från det allmänna pensionssystemet, här, en gift 90 år, en 18 år gammal, har bara ett år existerar äktenskap, då finns det rätt att en änkepension. Död äldre make tidigare, är grds. anta en Verso approximation äktenskap och det är då betalas överlevande. Men naturligtvis måste den avlidne 60 försäkringsmånader också ha en pension, men inte mindre. Har deponeras.

Även om jag inte ser några problem, men jag tror jag vet vad du vill.

Det finns 2 typer av änkepension (eller änkling, i förekommande fall)

En fordran på stora änkepensionen om äktenskapet varade 5 år före döden av partnern. Dessutom fortfarande ett av följande villkor vara uppfyllda:

  • de överlevande måste arbetsoförmögen
  • måste utbilda en mindre barnpension, barn
  • 45 år måste redan ha genomgått

Annars finns det en liten änkepension. Därför måste man ha varit gifta minst ett år.

Krig om vad du ville veta?

Related questions

Änkor och sol, änklingspension

Hej och god kväll, Kan någon ge information om hur mycket änka / änkling pensionen är att vänta när en make ca 935 Euro BfA pension får 330 Euro VBL pension och den andra cirka 1100 euro BFA pension? MfG Miguele Snabbare och billigare rådet om arv. K

Fråga för änkor & sol; änklingspension

Hej och god dag Jag är 48 år änkeman innan kort. Jag har ansökt om änkepension. Jag uppfyller kraven för stora änkepension. Ett beslut jag har ännu inte fått. Min inkomst är för hög för att återspegla pensionen fortsätter efter döden kvartalet. Min a

Om det vid Änkor och sol, änkepension inte kompenseras av intäkter och komma; när äktenskap tidigt & quest;

Så vitt jag vet, är någon inkomst som har en änka / änkling själv, krediteras den statliga pensionen. Om äktenskap är dock stängd mycket Gruh, inte vara så. Känner någon exakt? Jag hittade inget på nätet. Detta påverkar endast äktenskap där en förkla

har min levande separat från min fru rätt till änkor pension & quest;

vi är permanent främmande, men har inga "tvister" med varandra. Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Så länge du är lagligt gift när du dör, kommer de ha rätt till änkepension. De

Jag har som trainee rätt till underhåll och sol, barnbidrag och strävan;

Jag är 19 år gammal och utgående från augusti ett års praktik med en bruttoinkomst på 1000 € / månad i en storstad, långt borta från mitt hem. Mina föräldrar separerade, min fars förtidspension, bor min mamma för närvarande av pengar från försäljning

Underlag för änkor och sol, änklingar pension beräkning & quest; & quest;

I min nuvarande pensionsinformation, jag förstår att min fru skulle änkepension (stora eller små är här fråga) får på grundval av min förtidspension. Jag är inte i pension. Vad beräkningsgrund gäller vid hänvisning till tiden för min död redan (eget)

Registrerade samlevnad - en förvärvar änkor och sol, änklings fordringar & quest;

Om två av samma kön ingå ett registrerat partnerskap, de sedan få änkans / änklings påståenden som det är också vanligt att gifta par? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Ja, de gör (

Få frånskilda makar och LPAR, båda pensionärer och rpar; vid omgifte av samma make respektive änkan eller & period; Änklingspension & quest;

När en frånskild par gifter, är en vanlig änkans eller Witwerrentenanspruch.Das är, de måste ha varit gifta ett år. Mängden änkans eller änklingspension uppgår till 55% och totala egna intäkter skulle kredit änkans / änklingspension. Så först var jag

Underhåll för att inte kontanter änka legitima änkor

Jag är 50 år. Min make avled i juni 2010 med 71 år. Jag är inaktiverat och hänvisar en pension på 836,00. Min hyra är 686 euro. Nand kontrolleras om jag har kommit in i en matnings äktenskap efter 1 år och 4 månaders äktenskap tid. Min make bekräftad

Har du vid en kyrka äktenskap har rätt till efterlevandepension & quest;

Om MAN neuderdings möjligt- gift som nu bara kyrka och inte en civil ceremoni då man har känt, inga skattelättnader. Men hur det ser ut med Reglungen pension? Har du sedan som make som har rätt till efterlevandepension eller falla bort också? Det har

0
Views
0
Ccomments