B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-14

Räknar min muntliga meddelande eller min skriftliga & quest;

Advertisement

Jag har en 3-månaders uppsägningstid i lägenheten där jag bor för närvarande. Kontraktet är formulerad så att när meddelandet lämnas in, med start 3 månader i början av nästa månad. Du menar om jag till exempel. 25.07 Uppsägningen kommer filen, så finns det vid 01.08. 3 månader och jag måste vara ute kvasi vid 01:11.

Mitt problem är nu att jag berättade för min hyresvärd att jag kommer att gå ut. Detta var vid 25.07. Det skriftliga meddelandet men jag har föreslagit bara några dagar senare (i augusti) och nu vill hyresvärden att jag betalar en månad eftersom enligt hans argument endast skriftligt meddelande en och var i augusti, så det var nödvändigt att 3 månader ansetzten också från 01.09.

Vem har rätt? Jag har en ny lägenhet från 15,10 och annars måste betala vad som skulle orsaka mig stora ekonomiska behov två lägenheter på samma gång.

answers

Vem har rätt?

Den räknar bara skriftligt meddelande och om detta senast 3.8.12 hyresvärden Börjar var K sikt avkastning på 1.9.12 och slutar på 30.11.12.

bara skrivit en. Meddelandet ska tas emot av hyresvärden till den 3: e arbetsdagen, så att du är klar med utgången av den andra månaden kontraktet. I augusti var det 3,8. Att ha i slutet av oktober upp avtalet.

Detta regleras i civillagen.

Ägaren är alltid rätt, den här gången även verkligen om, ja om ..

Låt oss börja med principen: Platta uppsägningar skall ske skriftligen, § 568 BGB. I den mån slut terräng. Talat inte sant.

Men: Efter § 573E BGB det är tillräckligt att ett skriftligt meddelande närmar sig tredje arbetsdagen i månaden till den andra parten.

Och nu frågar jag dig: Vad är du i "några dagar"? Fram till och med den 3 augusti hade fortfarande 01:11. nog, då är det 1,12.

Related questions

Om oral meddelande på telefonen giltigt & quest;

Kan ett avtal muntligen meddela telefonen eller det är absolut nödvändigt i den skriftliga sätt? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Nej, det kan när som helst samtal

Brottsutredning - meddelande till tjänsten Mr & quest;

En orolig pappa är med mig, eftersom ett varuhus stöld sämre sak han anklagas. Han har därför fått en order på straff och vill veta om det kommer att märka sin arbetsgivare eftersom det är officiellt. Om en brottsutredning rapporteras till arbetsgiva

Räknar Lebensversicherung låna på H4 som intäkt & quest;

Hej! Jag vill låna mot min livförsäkring att betala av min övertrassering så. Zahle 1/4 år bara 50,00 Euro räntor, som jag inte har råd mig! Detta är naturligtvis vettigt bara om det inte skulle räknas som inkomst från arbetsförmedlingen, för då skul

Räknar Lita besparingar när ALG2 som tillgång & quest;

Jag ska göra det kort och enkelt upprepa frågan ovan: Räknar rankade besparingar när ALG2 som en tillgång? Kommer detta räknas? Jag är där själv nicnt säker och måste få olika information. Tack på förhand för alla som hjälper. om det hör till lycka j

Kan jag hitta & comma; har om någon min inlöst Underhåll & comma; då får jag ett meddelande från försonande Bank & quest;

OrderCheck i mitt namn - kan jag ta reda på om någon har min kontroll inkasserades, då får jag ett meddelande från inlösande bank? Om einlösende Bank är övertygad om betalas till höger, har det ingen anledning att ens ge det en extra meddelande om de

Köp försäkring med utländsk försäkring & comma; då ett meddelande skickas till skattekontoret & quest;

Om jag tar en försäkring med en schweizisk försäkring-som sedan rapporteras av försäkringen rådgivare till skattemyndigheterna? Varje försäkringsförmedlare är en rättslig skyldighet att rapportera försäkringsavtal utomlands. Detta har i första ögonbl

Om betalning av ett meddelande om straff, är & quest bekräftelsen av skuld;

Jag har ett möte i morgon med min advokat, men jag är ganska löst och vill ha din åsikt hörd nu. För förbi jag det faktum att advokat representerar mig i en fin sak, och betalade lika med fina meddelande när jag fick honom i början av förra veckan. A

Arbetsbyrån räknar semesterersättning för beräkning 2010 2011 till & quest;

(Var sjuk) Jag avslutade 31.12.2010 Från 1.1.2011 Jag är arbetslös. I december fick jag semesterersättning betalas ut för 2010. Arbetsförmedlingen tar det med i beräkningen för min ALG och säger att jag får bara från 28.01.2011 ALG är laglig. Tack Ma

Räknar ett bidrag till den beskattningsbara inkomsten & quest;

Måste vara ett bidrag till resultatet ingår i beräkningen? Spelar rollen av ersättning en roll? Här beror på exakt vad du menar med ersättning. Å ena sidan finns det en skattebefrielse § 3 nr. 12 (gäller till exempel folkräkningen Tilldela). Å andra

Skilsmässa - räknar inkomster den nya partnern med underhållsskyldighet & quest;

Räknar inkomsten för en ny partner i beräkningen av underhållsskyldigheten eller detta beräknas enbart från inkomsten av den tidigare maken? Underhållsskyldigheten beräknas enbart från inkomster familjeförsörjare, inte från någon ny make gäldenären.

0
Views
0
Ccomments