B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-17

Putzhilfe än 400 euro jobb - där du måste underteckna det & quest;

Advertisement

God morgon,

Jag måste placera en 400-euro jobb som städerska och även valt en kandidat. Var ska jag registrera dem?

Tack

answers

på Mini Job Centre:

http://www.minijob-zentrale.de/sid_3D9933F151F5C6097D496E88765A1BAD/DE/0 Hem / navNode.html? nnn = sant

Eftersom allt ingår.

http://www.minijob-zentrale.de/nn 10152 / sid 7E1B07B0E7D5554E5F598622A5E635FC / nsc_true / SV / 2 AG / navNode.html? nnn = sant

I Mini Job Center.
Fler tips se länk;
http://www.anwalt.de/rechtstipps/minijobs-und-niedriglohn-muss-ich-meine-putzfrau-anmelden_000063.html

Related questions

400 euro jobb till ett annat namn motion & quest;

En vän kan inte leva på sin 400-euro jobb och min fru frågade om hon (flickvän) inte kan arbeta för den andra 400-euro jobb hos samma arbetsgivare i namnet på min fru ... Jag har så min oro - och det med rätta? Något som kallas helt enkelt social try

Skatt och social 400 Euro Jobb & LPAR, ringa omfattning och rpar; & quest;

Hej! en elev har en € 400 jobb, så går en marginell anställning efter. Arbetsgivaren gör den anställde möjligt att han ofta måste arbeta annorlunda per månad eftersom det bara totalt standard är inte att få mer än 4800 euro / år till honom. Eftersom

Hur många 400-euro jobb med globala avgifter kan ha & quest;

hur många av dessa jobb kan ha parallella? Och från femtielfte behöver en inkomst skattsedel? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Om du har en dag jobb, kan du bara bredvid ha

Om min fru 400 euro jobb godtogs & comma; ökar deras pension & quest; Men han är befriad från försäkring & comma; eller & quest;

Hur då skulle situationen om min fru får en 400-euro jobb? Har sina pensioner av vad? För som sidojobb, men är undantagna från försäkring, eftersom du alltid höra. Tack. Även om 400-euro jobb är en försäkring fritt sysselsättning (för arbetare), men

Minijob gränsen bör vara 450 Euro Change & comma; faller 400 euro jobb i 2013 med obligatorisk försäkring & quest;

Mini Job gräns bör höjas till 450 euro från och med januari. Vad händer med min 400 euro jobb, faller under den obligatoriska försäkringen? Är det bra för mig? Hittills har jag bara något om det tjänat för familjen budget, jag försäkrad med min make.

Är 400 Euro jobb som omfattas av socialförsäkringen och quest;

Jag hade precis ställt frågan om Krankenverswicherung och Hartz IV. Ett svar var att jag när jag arbetade sozialversicherungspflichitg i studierna och / eller att studera början, har jag fortfarande en rätt till arbetslöshetsersättning. Nu undrar jag

I ALG II: Om inkomst av 400-euro jobb med kostnader från egenföretagande offset & quest;

Hej! Jag har en 400-eurobaserade jobb + egenföretagare, och hänvisar ALG II. Den här månaden har jag följande intäkter och kostnader: Intäkter (400-eurobaserade jobb): 390 Euro Intäkter (själv): 0 euro, kostnader (egen): 270 Euro Eftersom jag har den

Huvudkontor & plus; 400 Euro Jobb & period; Att tänka på och quest; & quest; & quest;

Hej alla, ursäkta om jag nu frågar dumma frågor, men styra ämnet jag helt okunnig. Följande fall: Jag Heltid 40 timmar i veckan servering och har en brutto månadslön på 1.800 euro. Jag vill nu att driva en ytterligare sekundär aktivitet i restaurangb

400 Euro Jobb Student & period; När det bedöms & quest;

hur är det med en 400 Euro jobb? Om ärendet någonstans anses barnbidrag Sjukförsäkring (lag om familj) BAföG Eller är "flat rate" och ingenstans med i beräkningarna sådana påståenden? Om jag har bara, då jag måste göra en deklaration - jag menar

Skulle jag av en 400-euro jobb min hälsa fara i föräldraledighet & quest;

Eftersom det är ekonomiskt för närvarande mycket snäv, måste jag ta en 400-Euor jobb, kanske min mor ta hand om mitt barn för ett par timmar. Med risk för 400-Euor jobb min bidragande sjukförsäkring genom föräldraledigheten? Snabbare och billigare rå

0
Views
0
Ccomments