B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter tillhandahållande kommersiell skattebefrielse skatte vinst kommersiella & plus; vinst 2017-10-17

Provision eller & period; Aktie från försäljningen av ägaren

Advertisement

Moin,

Jag spelar för att börja med tanken på ett företag, som ska byggas förrän någon gång efter att jag planerat allt.

I den kommersiella, jag har ett slags sälja plattform som jag presenterar produkter och deras försäljning är bjudet av individer. Säg individer annonsera för produkten och bör få en hög procentuell andel av vinsten - därför är det en slags provision.

Kan en privatperson skattefritt detta uppdrag acceptera? Om så är fallet, finns det ersättningar?

LG,

marcel

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om individerna används, kan de prata 410, - Euro per år tjänar helt skattefria att göra så. Kommer det att finnas mer, minskar denna summa skattefria vistelser till 820, - Euro. Från och med då ska beskattas fullt ut i inkomstskatt.

Så gnaz jag ännu inte har förstått. Vem är säljaren av varorna? Du? Eller människor som har något att sälja och du låter bara plattformen?

Related questions

Hur mycket vinst könnteda komma ut & quest; Är det värt det & quest; Avgifter och period; aktier

God kväll till alla, Jag är ny på scenen och aktier har en fråga innan jag köper något. 1. Jag behöver € 14 avgifter tas ut vid köp och försäljning. Detta bör också övervägas. Jag ville koncentrera sig på råvaror (guld) och har nu funnit en delar 0,3

Vad jag skulle vara bäst körs under de senaste 10 åren: Guld & comma; dt period; Aktier & comma; Dagars pengarna & quest;

Finns det en bra statistik, från vilken man kan se, som en skulle vara bäst körs under de senaste 10 åren? Här är ett diagram för att. I tidigare svar, diagrammet var inte så bra som jag har tagit bort och återskapas. Svaret kan hittas lätt genom att

Börse: Är en Patriot Bayern & comma; vad bra Bayer & period; Aktier ska jag köpa till min Depot & quest;

Fråga till aktiemarknaden, är jag rakt igenom Bayer och vill att jag bara bra Bayer. Aktier för min insättning att köpa. Vilka värden skulle du rekommendera? Om dax passerar, då det finns många representanter från Bayern: adidas, BMW, Siemens, du, li

Provision för platt aktie

Kan en Imobilienmakler av ett rum i en sex-rum WG förmedlad per rum en provision på 2 nettoladdning månadshyror? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de han kan. Den lagl

Jag får för min specialbeställd näringsämnen provision och period; Behöver jag denna skatt & quest;

Tillverkarens provision beräkning är relevant för skattedeklaration Menade du för kosttillskott, köpa stora själv UDN nciht till kunder att sälja? Nej, som minskar din egen inköpspris. Om du kör det kommersiellt inte redan, annars.

Laddar Tillägg plus & period; Aktier från föregående beräkningsperioden

Hej! har dagen en Vorderung få cirka 400 € Avgifter från min gamla lägenhet ordning baserad i I från 1:08:09 - 30/09 / 2011've levde. Men avser ytterligare betalning inte bara pro rata på 9 månader av den sista räkenskapsperioden (01.01.2011-31.12.20

Amazon rapporterade klart mindre vinst och komma; men stark och period aktie stiger; Obegripligt & quest; & exkl;

Jag förstår inte riktigt att priset på Amazon idag stiger så stark, men betydligt mindre intäktsförts. Jag vet: aktiemarknaden är inte en logiskt agerar marknad. Men vad skulle denna kraftiga ökningen är? Det handlar om den rika ökning av intäkterna,

Skapa säkra € 000 2-5 år, 25 & period

Hej! Jag ärvde ovanstående belopp och vill investera säkert under en period på mellan 2-5 år om möjligt, men även med visst intresse. Jag behöver pengarna i nämnda period inte - förhoppningsvis. Var gör jag som bäst, eller var kan jag hitta informati

Om aktier även ärvda & quest;

Wech åsnor aktier faktiskt på döden ägaren genom att ärvt eller de säljs till döden och sedan gå direkt till depå och sedan är helt enkelt pengar som säljs till arvingarna? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Be

Medel - Change Exposé - möjliga & quest;

Antag att en person som vill sälja sina hus, med mäklaren ett pris på huset går på marknaden, det finns en verklig körning och innan den första turnén som sticker ut: det har varit en hel del att erbjuda låga. Känd talar säljaren på om något är fel,

0
Views
0
Ccomments