B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-27

Program för självdeklaration operation

Advertisement

Hej, kan någon ge mig ett tips som program är lämpligt för en (liten) bolag för nettoresultatet metod för skattekontoret?
Bästa med många riktlinjer och tips (som i programmen för ester klargörande på individer).

Tack! :-)

answers

Taxman Intuit

Om det skulle vara mycket lätt (några dokument per år) kan du även bygga några Excel själva.

hjärna 1,0
Kunskap 0,8 Beta

Utan dessa två program du behöver inte bara att börja. Och med dessa två program, kan du också använda Excel.

Skattmasen eller andra program är bara verktyg. Om jag köper en skalpell, jag är därför långt ifrån en neurokirurg.

Påskynda Intuit.

ledsen dubbel post

Related questions

Program för självdeklaration

Jag använder för år TAXMANN, men som alltid dyka upp igen bugg, jag letar efter en enklare och säkrare program. Vem kan rekommendera ett bra program? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.exp

Kontrollera skatteutgifterna

Jag fick i år för första gången av skattebyrån en anmälan om skatteskulder. Nu skulle jag vilja åtminstone kontrollera de viktigaste funktionerna i beslutet, men känner mig alls från fältet. Finns det någonstans på nätet för att hjälpa? För skattekat

Affärs självdeklaration och tid, och tid, och tid; Du kan rekommendera ett program & quest; Gern gratis & period; & period; & period;

Hej! Jag letar efter ett datorprogram för att beräkna den kommersiella och inkomstskatt. Kan du rekommendera vad? Tack! Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de För inkomstskatt dä

Självdeklaration 2012 - Bevis på Nebengewerbe operation

Hej Alla, Min fråga gäller inlämnandet av min Steuererkärung, har som arbetstagare eller en liten sida har kommersiell drift av luftburna en ca 5000 euro einahmen och ca 3990 utgifter hade därmed en vinst på 1.100 euro. Nu ska jag bara tillägga att b

Självdeklaration skyldighet förstod verkligen & quest;

Vill jag bara försäkra er om jag har förstått allt rätt, när jag flitigt läst här bidragen till ämnet. Min situation: gift 2007 Man kontroll klass 3, jag sedan inte längre är anställd och utan inkomst. Så vi är inte nödvändigtvis inkomstskatt tullpli

Självdeklaration

Jag försöker mitt självdeklaration på datorn för att skapa för första gången ensam. För detta använder jag ett program som är faktiskt ganska bra. Endast i vissa situationer och viktiga punkter i Tysklands finansminister Jag behöver en förklaring. Ka

Vilket program rekommenderar ni & quest;

Kommer att växa mig ett program för skattedeklarationer. Vilket program rekommenderas? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de ELSTER är förmodligen den mest kända programmet för

Program för inkomstdeklaration & quest;

Snart är det dags igen för den årliga självdeklarationer. Hittills har jag alltid gewurschtelt mig igenom, nu undrar jag om jag kan få mer tillbaka med ett program. Men vem har valet, är bortskämda ... kan någon rekommendera ett program speciellt lön

Första självdeklaration

Hej, jag redan är registrerad på Elster och vill nu in min deklaration. Dessutom har jag ett antal frågor. 1.Ist också en skattsedel nödvändigt? Är detta den federala centrala Skatteverket är inte tillgänglig eller för vilka Elster och SteuerID det a

Student & plus; Student lån och plus; Self Employed självdeklaration & quest;

Hej! Jag är för närvarande 22 student vid RWTH Aachen. För närvarande jag få studielån, men skulle vilja äga vissa tjänster (inklusive PC reparationer). Men dessa inte ske på affärsmässiga grunder men som frilans. Naturligtvis arbetstiden överstiger