B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

leasing tjänstebil resekostnader penning tjänstebilar privat bruk bilförmån och plus; Leasing 2012-04-29

Privatbilismen som anställd

Advertisement

Hej!
Jag fick också en bil som arbetsgivaren vänster. Detta kommer verkligen räknas på Gahaltsabrechnung än penning. Så på något sätt.

innehåll
+ Bil privat bruk (1% av listpriset)
+ Bilar till jobb
+ Bil Pausch. St. AG

Den resulterande därifrån högre brutto sedan beskattas. Nu får jag min Nett förtjänst.
VARFÖR? då men det inneboende värdet dras igen. Så att ingen kontantförmån mer i mina ögon är verkligen tillgänglig - som även är nu tillbaka.
Kan någon förklara någon exakt tiderna?
Egentligen får jag men några ekonomiska fördelar, eftersom jag faktiskt betalar för bilen själv.

Ett annat problem är posten "bilen till arbetsplatsen" är. Jag tar tåget till jobbet. Således skulle det verkligen vara möjligt att beskatta detta tåg kostar ett schablonbelopp. Så detta skulle då öka betalningsbeloppet.

således inte någon ut ??

answers

Vid beräkningen av wfwbinder är ingenting att klaga.

Om arbetsgivaren också bara tillåter att fordon för resor hem - använd arbetsplats, måste han också betala skatt på motsvarande sätt.

Men om du vill föra register över hur många kilometer du kör totalt fordonet och han arbetsgivare säger den årliga kostnaden för fordonet, kan du errechen från den faktiska körsträcka takt.

Om du sedan föringsspetsen registrerar hur många av den totala körsträckan på privata resor och resor hem - arbetsplats konton, kan du från storleken på den faktiska privat bruk beräkna.

För att kunna be om din personliga inkomstdeklaration en justering. För detta behöver du dock ett intyg från arbetsgivaren hur mycket han har beskattas som privat bruk.

Den rättsliga grunden för detta är någonstans i riktlinjerna löneskatt de. Det är första gången hinzukriegen ett gigantiskt kamp. Även med skattekontoret tills båda sidor vet exakt vad de faktiskt behöver. Men en av mina skattebetalare minskar därmed sin bruttolön för knappa 6000 euro.

Jag försöker den med en något annorlunda förklaring än @Obelix.

Innehållet i exempel 3,000, -. den 1% 300, -

Om du nu 3.300, - Euro beskattas, måste du men 300, netto - Dra euro från ovan igen, annars skulle nciht bara bilen, men också på nätet till en annan 300, - mer i kontanter. kan ändå vara nciht.

Om du åka tåg till jobbet, skulle det innebära att du bilbranschen någonsin nciht behöver eftersom han förmodligen runt är endast tillgänglig när du hem.

Men som redan beskrivits, med den resande bidraget rätas med arbetsvägar beskattning igen ärendet.

AG kommer att betala leasingkostnaderna och eventuellt andra avgifter för dig. dessa inte överskrider din lön, men kan hittas i böcker AG. så att du får kostnadsnytto - om betalningar ditt företag - men du får det med ingenting.

lagstiftaren har i beskattning av tjänstebilar, förordningen bestämdes såsom beskrivits av dig. du versteuerst med din personliga skattesats bilen du begärt förfogande.

Sett på annat sätt kunde AG säga till dig, ska jag betala en del av bilen, du ge mig en del av det, eftersom du har också en privat fördelaktig ja. som är den utlösande-monetära förmåner.

Alternativt kan du också göra det så: du tar hand om en bil, betala något och AG betalar du för x €. detta gå till ditt innehåll. även så att du måste betala skatt.

dessa är bara reglerna för penning fördel.

varför du någonsin tjänstebil när du förmodligen inte använda den? även här är posten "bil för arbetsstället" den privata andelen av företagets vagn beskattas. att det erhålls är utrett.

ja du kan också fixera avståndet klump. det spelar ingen roll, kom med vilket medium du arbetar för.

Related questions

Hur beräkna Exc för privatbilismen som själv &;

När det gäller beräkningen av privatbilismen om jag har registrerat som en själv Utility Vehicles och men också privat bruk! Vad har jag att tänka skatt? Från en professionell användning av 50% av bilarna är ett nödvändigt affärstillgångar. Privat br

Kan korttidsbidraget kommer att betalas direkt av myndigheten till den anställde och strävan;

Jag är 100% korttidsarbete för ett par månader. Tyvärr är utbetalningen fördröjs mer så jag har fått pengar varken för april eller maj. Förmodligen korttidsbidraget redan flödade, men användes för övriga kostnader. Jag är övertygad om att jag kommer

Kan anställda hålla verkligen insamlade miles Business & quest;

Om du skickas för hans företag i affärer och därmed får betalt flygningar, är det tillåtet att hålla de ackumulerade miles eller inkludera arbetsgivaren? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermo

Tills när arbetsgivaren måste betala sina anställda lön & quest;

Finns det en bestämmelse att, fram till vilken arbetsgivaren måste ha sina arbetstagare betalade månadslön? Måste innehållet på den 1: a månaden på kontot vara? Dock bör lönerna ha nått hänsyn till den anställde senast tio dagar efter utgången av den

Om en anställd i en deltid rätten att öka sin arbetstid och quest;

Om en anställd i en deltid rätten att öka sin arbetstid? Beslut av arbetsgivaren eller det finns krav? I Tyskland finns en lag för allting. Relevant här kallas "deltid och tillfälliga arbetsrätten". Leverantören måste meddela sin önskan om längr

Har en anställd som har avslutats och komma; Men i tillkännagivandet är en bonus som skall betalas & quest;

Måste arbetsgivaren betala en bonus för att gå till alla arbetstagare och en anställd, som bolaget har sagt att han kommer att tillkännage, men fortfarande fungerar för uppsägningstiden i ditt företag? På den tiden jag inte ens få kollektivavtal julb

Har den tyska banken också sina anställda spionerade & quest;

Är det sant att den tyska banken har spionerat och anställda? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Nej, inte alls. Det var antagligen "bara" en anställd som misstänktes för att ha

Återbetala inte återkallats socialförsäkringsavgifter av den anställde och strävan;

En arbetsgivare har av misstag dras de anställdas bidrag till social trygghet från deras löner och var tvungen att betala extra för det ur fickan jämfört med försäkringsbolaget. Har han en fordran mot arbetarna? Nu här lagen bygger på eventuellt Din

Utlänningar anställd arbetskraft i Tyskland är intensiv språkkurs avdragsgill

Hej. Jag har en flickvän (bulgariska) är och sedan 2013 arbetar i TI-Tyskland sedan slutet av 2012 i Tyskland. 2013 har det på Goethe Institut intensiva språkkurser (abens) besök (total kostnad € 2500) Om dessa kostnader dras som ett företag bekostna

stämma anställda misstänkt för svartarbete och falska sjukdom

Hej! Vi har en anställd som har spelat oss arga. Den anställde var en mycket lång tid innan det blir sjuk igen. Vi hade alltid misstanken att den anställde inte är riktigt sjuk och bär i själva verket en annan aktivitet. Oss är ännu inte en orsak til

0
Views
0
Ccomments