B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-02

Privat betal dubbelrum tillägg på sjukhus avdragsgill från skatt & quest;

Advertisement

Som extra börda? Om du eventuellt kan bevisa att en tvilling var bättre för återvinning?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Boendet på sjukhuset hör hemma i min mening till de sjukvårdskostnader, och under förutsättning att de inte tillbaka, det är exceptionella.

Det är inte avdragsgill. Det är din egen njutning, om du har beställt ett dubbelrum. Det spelar alltså ingen roll för skattebyrån, antingen genom din återhämtning var snabbare.

Hur är en att behaga bevis ????

Related questions

Tjänstebilar: kan trötta lagring privat betalas kommer att dras av från den skatt & quest;

Hej! Jag har en tjänstebil med "all-round bekymmerslös paket". Men jag måste betala privat lagring av sommaren / vinterdäck. Kan jag göra kostnaden för deklaration? Bästa hälsningar och tack på förhand! Snabbare och billigare rådet att din jurid

Arbeta från sotaren avdragsgill från skatt & quest;

Kostnaden för en fackmannen, så en installatör målare etc. är faktiskt avdragsgilla. Är det också sant för sotaren? Det skulle verkligen vara densamma. Eller var jag med min bedömning nästa? Tack! Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompeten

Hem kostnaderna för beroende förälder avdragsgill från skatt & quest;

Min mamma är först efter en svår stroke flera år i ett vårdhem. Jag var tvungen att ta vårdnaden om dem på grund av ökande demens. På hennes begäran, har jag sålt sitt hem och investerade pengar för deras behov på ett konto för att betala ränta. Lyck

Medlemsavgift i en idrottsförening avdragsgill från skatt & quest;

Jag tror faktiskt inte vad jag sa en lagkamrat hat.Deshalb Jag ber försiktighetsåtgärder gånger efter igår: han sade att en Vond medlemsavgiften av en idrottsförening han kunde lösa skatt. Sant eller falskt? Tack Snabb och billig hjälp för din skatte

Är artificiell insemination avdragsgill från skatt & quest;

Hej! En vän överväger bara lämna befrukta artificiellt eftersom hennes man är impotent. Tyvärr, inte vill betala summan av försäkringsbolaget. Finns det åtminstone mängden i någon form av avdragsgilla? Hej! ja artificiell insemination är avdragsgilla

Använd programvara u & period; Handy också privata som sedan en icke kassapåverkande förmån & comma; Skatt & quest;

Jag kan tacka min chef vissa program och även min smartphone förmåns- privat nu sade en kollega, men att vi förmodligen skulle ha präglat naturaförmån u. Detta skulle kunna bana sett Fiscally eventuella problem. Kan jag ge någon detta korrekt rådgivn

Räntebetalning från privata lån - det år då betalning eller generera skatt & quest;

Hello community! Faktiskt en dum fråga, men vad är situationen i skattehänseende exakt: Jag låna ut pengar till en bekant i 2010 (med ett kontrakt och årliga räntebetalningar). Första räntebetalning (för 2010) går med mig en i januari 2011. Jag Verst

Hur mycket skulle behöva betalas för att få fullt grundavdrag av Riester & quest;

Kan någon räkna ut exakt mig? Om du St.kl. 1 har 3200 euro brutto verdient- hur mycket skulle betalas månadsvis till max. få befordran? Det har 4% inkl. Ersättningar från föregående års brutto rentenversicherungspflichtigem betalas, min. € 60 bidrag

Hur bokar jag ett avdrag godkänt i en heltäckande skada betalas av mig skatt & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de då skall jag nettovärdet av 5000, - att boka som intäkt, annars skulle jag behöva stå detta belopp även när EKST som produktion? Na på avdr

Varför inte betala utan handel skatt & quest;

Kära gemenskap, varför betala Est. betalda människor för alltid handla skatt, om det kan dras i inkomstdeklarationen? Frilansare betalar redan länge ingen bolagsskatt => Varför inte lekmän? Vad är skillnaden mellan Avdrag för icke-professionella och