B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

sjukförsäkring sjuklön privat sjukförsäkring avvisande privata sjukförsäkringar & plus; privata sjukförsäkringar 2014-02-28

Priv & period; Hälsa friskriver ökar sjukpenning från 365 dag & tid; Vad kan jag göra & quest;

Advertisement

Mitt kontrakt omfattar fortsatt utbetalning av lön vid sjukdom i 365 dagar. Då jag hävdar sjukpenning i mitt privata sjukförsäkringar. Jag har nu beräknats enligt den metod underförsäkring i fallet med 60%. Det avvisar ökningen, jag poli psykoterapi. Är detta legit? Vad kan jag göra?

answers

Hej, om du har ingen justering innefattar utan en läkarundersökning i KTG fare med några års mellanrum är det. Helt lagligt från ditt försäkringsbolag Alternativt kan det finnas en händelse beroende Nachversicherungsgarantie men om detta kan inte heller godtas, då kan du inte göra någonting.

Är detta legit?

Ja, om inte annat överenskommits i kontraktet (Nachversicherungsgarantie) innebär en ökning av den försäkrade kapacitet, en ökad risk, så hälsofrågor nödvändigtvis besvaras.

Psykisk ohälsa och sjukdomar är absolut styggelse för privata sjukförsäkringsbolag!

Vad kan jag göra?

Sätt motsvarande bidrag i stället för ett sparkonto och växla i närvaro av en bättre investering där.

När du når pensionsåldern, kan du sedan klippa pengar på hans huvud.

Ja, det stämmer. I psykoterapi privat hälsa reagerar mycket allergisk. Tyvärr är det.

Du har bara möjlighet att acceptera sjukersättning ökar erbjuds med jämna mellanrum utan en läkarundersökning.

Du kan försöka att få den saknade täckning med en annan sjukförsäkring, men i psykisk sjukdom är svårt. Hitta en fastighetsmäklare som är bekant med PHI, kan det vara något.

Naturligtvis kan sjukförsäkring avvisa en ökning när hälsofrågor inte passar. ,

Related questions

Jag får 20 period, 000 euro och behöver pengar omedelbart och tid; Vad investering väljer jag & quest;

Strax före jul fick jag en bonus på 20.000 euro. Jag behöver inte pengarna inom en snar framtid. Som jag sade till bäst? Personlig service är värt det belopp bara för konsulten. Jag har sedan personligen gått igenom en hel del så och det skulle göra

KVdR & period; Precis som i fallet med en lång tid utomlands med föregående försäkring & quest;

Jag bor i 3 år i Thailand och kommer 2017 att återspegla en vanlig pension. Samtidigt jag planera min återkomst till Tyskland. 9/10 föregående försäkring i GKV i 2: a hälften av arbetslivet som en allmän regel för att ingå i kostnaden för pensionärer

Bin 63J & comma; måste avgå & comma; vill ha en period 400, - € Job utövandet av 10.000 och tid, - € värd & comma, gör det & quest;

Bin 63J måste avgå, vill ha en 400.- € jobb utöva 10000.- är € värt fungerar det? "Måste gå i pension?": Hur ska vi förstå detta? Vad pension? Inaktive- eller sjukdom skäl? Skulle du därför faktiskt € 10.000 (per månad?) Får när du vill ha det?

Befintliga Priv & period; Pension från 2001 bidrag för att öka & quest;

Hej, jag behöver din hjälp. Min fru betalar sedan 2001 i en Priv. Pensionsförsäkring med döden fördelarna med en Provizinal. Efter alla ränte problem, kommer detta avtal förhoppningsvis har bra garanti intresse. Det kommer att betalas månadsvis bara

Hur vet jag & comma; om jag hela kostnaden för min priv & period; har redan betalat pension & quest;

Hur vet jag om jag har hela kostnaden för min priv. Pension redan betalt? Detta regleras i lag att försäkringsbolagen måste spendera en viss tid för endast eller måste jag med försäkringsbolaget förfrågan direkt och kan sedan säga hur mycket av kostn

Var kan jag kosta min priv & period; Fortsätter i deklarationen Enter & quest; & quest;

Hej Alla, Sedan oktober 2012, besöker jag en utbildning Priv.. Nu Jag ville corr. Kostnader för avsatte i min deklaration. Men det är inte så lätt som tanken. Eftersom jag gör min deklaration för första gången ensam, är det lite komplicerat för mig.

Vad gör man med dt period; Hälsa & comma; när emigrera till Österrike & quest;

vad gör du med DT. sjukförsäkring (SHI), när du flyttar och arbetar där till Österrike börjar? Om man håller sig under en viss tid i DT. SHI eller måste du omedelbart i en österrikisk. KV? För invandring till ett annat land, slutar den obligatoriska

Utgår pengar på Priv & period; Pension & comma; dör när tagarna efter pensioneringen & quest;

Hur regleras i privata pensioner? Får någon under en viss tid, teckningsrätter eller mottot "otur". Allt beror på kontraktet. Först måste klargöras före döden eller efter dödsfalls kvitto. Det tillgängliga kapitalet är mestadels avdrag för event

Betala bidrag från priv & period; pensionsförsäkring

Från mars 2013 får jag en pension Dt. Pension av ca.. 325,00 € brutto och är lagstadgade. obligatorisk sjukförsäkring. Dessutom har jag avslutat två privata pensioner på Allianz. Den första (start 1993/01/11) är i Nov.2013 med en månad. Belopp om cir

Avsättning för underhåll och komma; normal omsorg försäkring är inte tillräckligt och komma; Kombinerad Care - priv & period; Pension mgl & quest;

Kommer även rådet för vård åldern vård. Man hör alltid den normala vårdförsäkring (som debiteras på innehållet) kommer inte att räcka för vårdkostnader. Jag gillade en kombination av vård och privat pension så att stolparna borta skulle inte om du va