B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-28

Priset till SchKfrG

Advertisement

Hej, jag är 30 km på klockan i skolan, men jag bara 9,4 km lämnades in och för resten av kollektivtrafiken skulle återbetalas till mig.

Det är dock så att jag har gjort ansökan enbart för bilar bara för att jag inte köra bussen.

men sedan 9,4 km * 0,25 * * xtage 4 turer ersätts)

Varför 4 resor? då täcker av det belopp som jag får häätte grund av kollektivtrafik?

answers

Detta är uppenbarligen en bayersk problem ser du här:

http: //www.gesetze-bayern.de/jportal/portal/page/bsbayprod.psml showdoccase = 1 & am ...?

Denna typ av återbetalning kommer att fastställas i resepolicy i skolan. Jag antar att detta är en statlig institution. De gör det på det sättet.

Min arbetsgivare behandlade några år sedan också. Om kostnaden för allmänheten. Transport var låg, kan du bara få. Resten, dvs. km x 0,30 ./. AG-återbetalning så kan man argumentera retur / annonseringskostnader inkomstskatt. Om du inte i alla fall under AN ersättning.

Om jag har rätt i mitt antagande, måste du acceptera det så.

Related questions

Vad händer när Protector certifikat när priset faller och quest;

Vad händer när Protector certifikat om priset faller? Vad blir konsekvenserna? Certifikat är bara vadslagning och innehavarskuldebrev. De representerar inte verkligt värde. De är mycket svårt att förstå att säkerheten är endast beroende av emittenten

Vad är priset på en hund i månaden & quest;

Vi tror att för längre tid att ge oss en hund och fråga oss vad som är priset på en månad som. Genom detta kommer förvärvet inte misslyckas. Är rent informativ! Snabb och billig hjälp för din hund. Kompetent, av certifierade veterinärer. Begär nu: ww

köpte markvärdet enligt det nuvarande priset, eller som fastigheten och LPAR, 37 år sedan och rpar;

Jag vill beräkna markvärdet på en fastighet. Jag tar som dagens markpriset för beräkning eller tillämpar de betalda 37 år sedan, priset per kvadratmeter? som regel, den nuvarande --- BORIS.de Om du frågar priset på 37 år, hittar du en hel del köpare.

Vad är det med köpeavtal & comma; Om priset inte talat & quest;

En vän ville köpa en begagnad bil och har muntligen säljaren lovade att köpa sin bil. Om priset var inte talat. Nu säljaren kommer plötsligt € 5,000.00. Om köparen är bunden till köpeavtalet, vill bilen till detta pris i alla fall? Nej, eftersom inge

Om du har verksamhet anspråk på priset och komma; där varorna är utmärkta & quest;

Någon som vet om du har rätt till priset i en butik, där varorna är utmärkt? Jag åkte dit i dag med en skjorta som. Det annonserades i fönstret med ett annat pris, handlaren hade inte vid denna prismässigt. Snabbare och billigare rådet att din juridi

MAN levererar super siffror & comma; Men faller och tid priset, Jag förstår inte och exkl;

MAN levererar super siffror, höjde sin prognos och priset har sjunkit från cirka 98e till nu knappt 82e. Hur kan det vara? Det är inte bara en "sälja på goda nyheter" effekt, eller hur? MAN är inte lika spännande när en komplett övertagande av V

Jag tänker Hotel för 295.000 € att köpa och period; som jag räkna som säljaren på priset kom

Jag planerar att köpa ett hotell. För € 295.000 I en bank kalla mig rådgivare har sagt att det finns en möjlighet att beräkna hur den nuvarande ägaren kom till pris. Han har visat att inköpspriset är så låg kan ha berott på de låga försäljningssiffro

Hur kommer priset på guld påverkas & quest;

Vad bestämmer priset på guld? I Asien, verkar efterfrågan att öka, med oss, skyltarna är på försäljning, så det ser ännu Goldman Sachs och George Soros. Det finns alltid människor som agerar anti-cykliskt. Priset på guld själv bestäms av de stora akt

Ändra leverantörer på grund av dålig service som flyttar dig att ändra priset o & period; Service & quest;

Jag läste att företaget under så illa ut, eftersom tjänsten är så dålig i Tyskland u. Många aufgrd. vars byta leverantör. Men gånger Handen på hjärtat, vad som motiverar dig att vara otrogen: pris eller tjänst? Så klart det inte kan delas i svart ell

Hur hanterar jag ner och strävan priset;

Jag vill köpa en 50-scooter, ny från leverantörer. Har jag inte göra vissa valda, men förvänta ett pris mellan 1200 - och 1700 -. Enligt min mening kan man med dealern bestämmer förhandla, men vad är det förmodligen den bästa "mesh"? Jag skulle