B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-03

Primat Life bekräftelse

Advertisement

Hej, jag har undertecknat kontraktet Primate Life 2 vecka.

Nu min fråga är, kontraktet är endast lyckad transaktion när jag loggar kvittot och skicka tillbaka.

Om jag i kontraktet, hur får jag ut allt igen? Det var en idiot überstürtzte åtgärd.

answers

Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Var tror du att ingå avtal eller undertecknat en konventions? Jag misstänker att den förra. I grund och botten har du en 14-dagars avboknings:

http://dejure.org/gesetze/VVG/8.html

Om du inte längre vill, skicka istället för erkännande av tillbakadragande.

Efter min juridiska lekman förståelse blir effektiv med leverans av försäkring är ett avtal mellan dig och Primat Life. Ett mottagningsbevis är m. E. inte längre behövs. Min gissning är att Primate Life vill ha en bekräftelse på att alla dokument har kommit med dig, just på grund av ångerrätten. Jag skulle inte skriva.

avslutades med kontraktets undertecknande.

Om du nu inte får den ursprungliga politik inte erkänner och bekräftar hinschickst, kommer du helt enkelt på nytt skriva ut och skicka igen.

Som du bör tänka två gånger innan så småningom vänder hjärnan från kontraktets undertecknande.

Varifrån du frågar, hur som helst? Från Tyskland eller från ett grannland? Frågan uppstår eftersom det är en försäkringsgivare Liechtenstein. Beroende på var du bor, kan en annan rättslig situation skulle uppstå.

Related questions

Signatur strävan att acceptans protokoll för bekräftelse av korrigerande åtgärder av hyresgästen &;

På min acceptans rapport 10-åriga mattor och pentry noterades som i behov av renovering. Jag har undertecknat detta protokoll eftersom jag antar att det var bara en bekräftelse på de befintliga bristerna och jag sedan kan ytterligare smugits ännu int

Hur länge är jag som en hyresvärd skyldig & comma; För att skapa en hyra skuldfrihets bekräftelse & quest;

En hyresgäst som gick 2 år sedan med mig skulle nu ha en hyresskulder Freedom bekräftelse från mig. Jag undrar verkligen vad behovet är nu u. Om jag har att göra riktigt mitt arbete, eftersom han redan har flyttat 2 år sedan. Gibts denna tid som ska

Tills när måste skicka mig en bekräftelse på min annullering & quest sjukförsäkring;

Jag har 15,3 avbröt min sjukförsäkring och noterade i brevet som jag skulle vilja ha omedelbar bekräftelse på Künsigung. Det är allt jag gör för det nya kontot i ett annat register. Finns det en tidsfrist när musten har skickat mig bekräftelse? Tidsf

Är det vettigt & comma; av egen bank bekräftelse att kräva & comma; att insättningar är säkra där & quest;

Jag fick min granne säger att han har fört en skriftlig bekräftelse från sin bank, att dess insättningar är säkra där. Gör du att alltför skolen man göra det? Hur mycket bekräftelsen i nödfall är värd? Är finansinstitut i allmänhet inte säkert att 10

Bekräftelse - Jag behöver ett kontrakt eller tillräcklig bekräftelse & quest;

Om jag lever längre än 3 månader i ett annat europeiskt land och måste underteckna en bekräftelse på registrering i staden, jag har till min anställning med föreslagen eller en enkel bekräftelse från min arbetsgivare? Snabbare och billigare rådet Lab

Passbook & plus; Bekräftelse bort pengar och exkl;

Har ett litet problem. Unzwar min mormor hade då där jag har ett sparkonto var mindre tillämpas när det har alltid betalat små mängder det! Ca 900 € upp till min 18!. sedan ca 6 år sedan var jag 12 min mamma ville dra tillbaka mitt sparkonto från min

Belönas med GEZ en skriftlig bekräftelse på annulleringen & quest;

Belönas med GEZ en skriftlig bekräftelse på uppsägningen? Om så är fallet, hur länge du måste vänta? För min omregistrering bekräftelse varade cirka tre månader. Detta gjordes via hemsidan för GEZ. Min flickvän har avslutats skriftligen samtidigt. Be

måste bara utlänningar med kreditbegäran lön & sol; lämna arbetsgivaren i Bank & quest innehåll bekräftelse;

en bekant (Turk) har nyligen bett min bank för ett lån. De gav honom samma tider med en anteckning om att han måste bekräftas av arbetsgivaren om. Innehåll. För mig är det inte krävdes. "Är det för att han är en utlänning? Snabbare och billigare råde

Skattefria inkomster på Life Forestry Group & quest;

Hej. Vet du företaget Life Forestry Group. Om man kan investera i ädelträ, som påstods ekologiskt odlade kooerkt och en god avkastning med sig. De annonserar att intäkterna från investeringen också skulle vara skattefria. Hur kan det vara? Förklaring

Kanada Life

Har någon erfarenhet med Kanada Life pension? Finns det någon som får pengarna ännu? Vi har genomfört 10 år sedan och välbetalt än 30.000. Nu oroar vi om det hade varit ett steg i rätt ... Hej, Kanada Life ekonomiskt sunt position än många tyska förs