B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-09

Prenup endast Versorgungsausgleich notarie nödvändigt & quest;

Advertisement

Hej!

min fästmö och jag vill innan vårt bröllop för att ordna en försörjningsbalansen, eftersom jag mer än de förtjänar och vi "plan" barn.

etc. Ytterligare bestämmelser om civilstånd (§1409 BGB) bör inte tas.

Behöver vi detta också en notarie? Om så är fallet, som är dimensionerat för dessa avgifter - vi har liten kapacitet (=> efter momentan innehåll?)

Tack och vänliga hälsningar

answers

David: jfr http :. //mainz-kwasniok.de/versorgungsausgleich-scheidung-und-rente/vereinbarungen ...

Notarize krävs. Värde mE minst 3 000 €, dubbel avgift.

Related questions

Innan planering - kan min blivande fru och jag Versorgungsausgleich utesluta skilsmässa & quest;

Servus, vi är i äktenskapet planering. Kan jag håller med min blivande fru som var både lätt att utesluta utbudet av ersättningen görs normalt i skilsmässa? Vi båda göra sig innan de fyllt, hon arbetar, jag arbetar, vi båda är i den lyckliga situatio

Är en Versorgungsausgleich nödvändigtvis tillämpa & quest;

Hej och god kväll jag beviljades förtidspension, har en viss grad av handikapp 50 am, gift 61 år, och för 2: a gången. Genom RV fick jag veta att det nu lagda Versorgungsausgleich första äktenskap. Jag pratade med min ex-make om mig men sedan besluta

Kan jag avbryta en notarie testamente & quest handskriven;

Jag byggde tid inte alltför länge sedan en notarie bevis med en notarie. Nu har jag inte längre som när jag använde det som arvingar. Kan jag avbryta denna testamentet genom att skriva handskrivna egen medan lokal etablering stjälpa vad jag skulle fö

Erbverzicht mot vorzeitge betalning av ett fast belopp -Notar nödvändigt & quest;

Om du uttala en skriftlig Erbvericht mot sina föräldrar, eftersom de poängsätts redan skrivs fastigheten i avkastning som är juridiskt giltig eller måste gå igenom en notarie? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Husköp - som betalar avgiften för notarie bort & quest;

Hej, jag har ett hus Köpt och jag har också beställt notarie. Nu är det så att säljaren är älkter och nu bor i ett vårdhem. Försäljare frågade notarien till en tidigare instruktion i deras hem för äldre och att underteckna köpekontraktet i deras hem

Kan föräldrarna laglott minskat med notarized kontrakt & quest;

Är det verkligen gör föräldrarna deponeras hos notarie att den obligatoriska delen efter hennes död bara hälften får från den faktiska påstående? Ett specialfall av minskning full obligatoriska delen kan vara ovärdighet om z. B. arvingen har testator

Vem betalar notarie avgifter & quest;

God dag! följande fråga: Mina svärföräldrar lever under hyran DHH. Och säljaren ringde mig och sa att han vill sälja huset. Sedan gjorde han ett möte med notarien och vi var där för att skapa ett utkast. Vi har inte undertecknat. Endast adress, namn

Vad ska betalas & quest; Underhåll - Versorgungsausgleich eller båda & quest;

Följande problem: Jag har varit skild i 1979, av försörjningsbalansen och betalas månadsvis underhåll på min frånskilda hustru var på den tid som anges. Mina pensioner därför enligt pension. BeamtVG att minska. Denna minskning uppstår inte, eftersom

Hur kan jag räkna ut notarie avgifter & quest;

Någon som vet en dator eller kan berätta för mig som notarie avgifter för följande tjänster: 1. certifiering och Druchführung ett land köpeavtal (inköpspris 300.000) 2. en inteckning (200.000 euro) för banken. Tack! Hello Derna, prova en gång med det

Kan en notarie avtal arv mellan makar utan notarie lyftas & quest;

Kan faktiskt lyftas tillsammans igen en notarius publicus avtal arv med maken utan att behöva gå igen till notarie? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Varje Beurkunung kan endast änd

0
Views
0
Ccomments