B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-22

Praktikanter mat och logi make & quest;

Advertisement

Hej!

Jag ombord i en klubb som har varit aktiva inom ungdoms välfärd. Nu har vi en praktikant under en praktikplats på hans universitet utomlands 8 månader, med vilken vi har kommit överens om (och inom ramen för programmet hade wg visum etc.) för att förse honom med mat och logi. Dessutom får han från universitetet i utlandet 405 € i månaden, vilket naturligtvis inte är tillräckligt för livet i Tyskland. Vi att vi kan honom nu betala hyran och betala pengar för ombordstigning? Måste vi att underteckna det ändå och hur vi måste betala skatt på henne då? Vi är en ideell organisation och belöna oftare på tränare paketet, men det är allt jag vet, bara om man frilansar?

Jag skulle vara mycket tacksam för ett svar!

answers

Vanlig make löner för honom.

Alternativt, du betalar honom mängd "brutto för netto" och skriver i det avtal som han har att ge för beskattning själv.

Fram till 950, - Euro per månad. faller ändå ingen inkomstskatt.

Men som student han skulle behöva betala pensionsförsäkringar (9,35% avdrag UDN dig samma som AG aktie).

Related questions

Mitversteuerung av mat och Logi på livspartner

När jag avgick som mitt liv partner med livet i mitt hus och äta (ett år) med mig som hushåll och städhjälp i 3 lägenheter med 400,00 euro justera månad, måste jag att beräkna och betala skatt på mat och Logi? Mat och husrum: http://de.wiktionary.org

Jag får underhåll och komma; om jag tar hand om barnen och komma; men de fortsätter att leva med min make & quest;

Eftersom jag vill skilja mig från min man, jag letade efter en lägenhet. Tyvärr har jag bara pengar för en liten lägenhet. Mina barn 14j. och 18J. Taggar skulle på vara med mig och sova bara med min man i huset. (Vi skulle då leva på samma plats). Mi

Blir Frilansare Riester när ett jobb är make & quest;

Kvinnan är berättigad till stöd. Nu, om en egenföretagare den gör med mini jobb, han kan då få ännu Riester bidrag? Jag vet från vänner att han har rätt som en själv ens Riesterrente sedan hans fru anställning och försäkring. En ren Minijob beror int

En Eheppaar hänför Hartz IV & comma; som är bostadssituationen efter döden av en make & quest;

Hej! X och Y är makar. X är kvinnan, och Y är ter man. X är 62 år gammal, Y är 67 år gammal. X hänvisar ALG II och Y folkpension. Sedan 7 år de bor i en lägenhet eller 5 år de bara zuzweit i denna lägenhet efter hennes son flyttade ut. Lägenheten är

Vilket kontor får jag hjälp med eller efter separationen från min make & quest;

Så jag vill skilja mig från min make och måste nu också fortfarande inom en månad från våra vanligare plana ut eftersom uppsägning utan förvarning har kommit. Min fråga skit nu som kontor jag få stöd och vilken typ av stil? Jag får stöd att snabbt hi

Har överlevande make quest nackdelarna med Riester kontrakt avliden &;

Om du förlorar pengar om maken dör och hade en Riester kontrakt? de överlevande kan ingå avtalet eller överföra saldot i sin Riester pensionsavtal före pensioneringen. Efter pensioneringen, det beror på vilken typ av avtal du har. Maken med spararen

När får jag min frånskilda make & quest pensions aktie;

Jag var skild från år och fick från min ex-make pensions fordringar på försörjningsbalansen. Om detta belopp redan beaktats när jag får pension, eller det beror endast när min ex-make i pension? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompeten

Får fru omedelbart efter separationen till underhåll från sin make & quest;

Kan vara säker på att det får underhåll från sin make en gång en kvinna? Hon vill få en skilsmässa och det är först separat från honom. Paret har inga barn. Hon har redan en separat lägenhet, där de kommer att flytta inom kort. Mannen tjänar bra, är

Ärver främmande make & quest;

Hej, jag har en fråga. Min morfar dog och nu min mor ärver. Men livet för min far separerade (4 år) är inte frånskild. Är det fortfarande pengar från arvet efter min farfars också trots att så länge levt separat? Tack :) Han skulle geeerbt ingenting

Hur kort efter modifiering av äktenskapliga tillgångar kan ge make & quest;

Men om du har separata egendom makars egendom på Zugewinngem. vill ändra, sedan att kunna ge bort tillgångar skattefria, vilket begränsar gyltor här måste vi omedelbart få ett försprång genom att ändra förmögenhetsförhållanden med donation till beach