B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-11-16

PMF - endast små variationer & quest;

Advertisement

Hej!
Jag vill ha en andra åsikt om påståendet "i penningmarknadsfonder är växelkurserna låga och begränsar därmed risken." Håller du med det?
Hälsningar och tack,
ringo

answers

PMF i euro ia inte löna sig som ger för låg och kostnaderna är för höga. Du brukade ha mer omfattande räntefonder, men skulle du ta för detta ändamål idag dag eller insättning.

PMF i utländsk valuta har valutarisk, det vill säga när de är säkra i sin valuta låg prissvängningar, är växelkursen avgörande för framgång. Här ligger risken.

Håll ditt uttalande håller och håller inte med dig :-)

Naturligtvis beror det på vad som finns i den. Först när kriser du kommer att notera att överträffar en eller annan penningmarknadsfonder, men sedan kom från några papper, som visade sig senare vara mindre säker.

I allmänhet är uttalandet sant men. PMF har inneboende låg prissvängningar och en mycket begränsad risk.

MMF kan vara föremål för små variationer, men de också kasta bort mycket lite. Utbytena är mycket låga.

Om en annan valuta är förknippade med valutakursrisk.

En penningmarknadsfond, ser jag inte som en investering, men jag skulle ta pengar, fast pengar eller floaters.

Related questions

Där jag fortfarande få små guldmynt & quest; Slutsålda & quest;

Min bank kan erbjuda endast tackor, som är naturligtvis dyrare. Jag vill köpa små guldmynt, 1/10 uns. Är alla "slutsålt"? MDM ünzhandelsgesellschaft: https://www.mdm.de/shop/action/autodirectorder;jsessionid=50A8C6A9D495DC68B65CFC31A11AD751 Verk

Uppståndelse PMF i deflation och quest;

MMF går genom taket, om deflation föder? Slutligen, då alla vill ha tillbaka pengarna. Eller det kan också hända att PMF går i konkurs på grund av Emittenten deflation inte leva på? Det finns ingen deflation. MMF kunde bara gå i konkurs om alla oblig

I vilket sammanhang PMF är på inlåning & quest;

Vad de två har att göra med varandra då? Vanligtvis penningmarknadsfonder uppnå högre räntor än sparkonton, insättningar eller fast ränta. Bland anläggningarna i penningmarknaden inkluderar inlåning, hypotekslån och obligationer med kort löptid och b

Vad försäkring behöver jag när jag är egenföretagare men små företag & quest;

Hej, som titeln antyder jag behöver följande information: Vilken typ av försäkring behöver jag när jag är egenföretagare men driva småföretag? Eller leds att av industrin? Du har rätt - det har på industrin. Du avslutar jar-filen i alla fall en allmä

Måste jag på Online Store notera små affärsjuridik & quest;

Om småföretag lag att överväga om du vill köra endast online-handel? Måste jag peka på det nätverk som jag är en småföretagare? Informera dig målarkludd vad som är en "småföretag" och sedan svara på eventuella frågor från dig. http://www.finanzf

Finns det några skatterättsliga extra regler för små handlare & quest;

Är det någon bekant i skatte djungeln? Gibts eftersom skattelagstiftningen extra regler för små handlare? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Du har fått det nyss nämnda. Småf

korrekt faktura & comma; omsättningsskatt för små affärsjuridik & quest;

Hej alla, bli inte förvånad: Jag har förlängt min tid av personliga skäl. Jag har förra året i ett diskotek arbetade som fotograf (småföretag, så ett litet företag). Då var det dags: Jag frågade dem mitt första räkningen. Och sedan visas nedan i fakt

Översättning för förkortningar i små annonser & quest;

Jag stolthet i att hitta boende upprepade gånger om de olika förkortningar i små annonser. På vissa jag bara inte kan räkna mig. Var kan jag hitta en översättning av denna förvirrande förkortningar? Eftersom det finns Wiki ett mycket bra översikt: ht

Hur man bäst att investera i små mössor & quest;

Hallå! enligt en tidningsrapport allt för investerare 2011 var en Enntäuschung, främst på grund av eurokrisen. I den här produkten AUH talades om småbolag lager, det vill säga aktier i små och medelstora företag. Dels bör verkligen kraftiga svängning

Guldförsäljning period; Bättre en stor göt eller små mynt & quest;

Jag vill skydda mig själv och lite guld att köpa. Ska jag hellre köpa en stor bit, eller fler mynt? Det är som att spara: börja i liten skala och till en början köpa mynt, senare små och senare stora tackor! Den relativa priset per gram, men tenderar