B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-15

Plötsligt styrklämma och period; 1 eftersom frånskilda fru flyttade till Östrreich

Advertisement

Hej!

Jag har följande fråga:

Min frånskilda fru har börjat arbeta i Östrreich 2009 och rapporterade det. Sedan 1.1.2010 Jag har återigen skatteklass 1, eftersom de faktiskt sedan förra året
rapporteras i Österrike, där hon bor och arbetar. Skilsmässa är igång på ...
Kan jag nu göra retroaktivt för 2010 fortfarande hävdar skatteklass 3?

Tack på förhand för svar!

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Nix, har det bor permanent separeras och därför är skatteklass ordentligt. Change Control klasser i efterhand inte går.

Men är lika bra. Skatte klass III och individuell bedömning gör efterskotts regel.

Det förvånar mig att du trots äktenskap (om än i skilsmässa levande) Skatte klass 1 och 4 inte redan har, men bra. Eftersom du kommer då förmodligen eh faktureras som en unik ställning i din självdeklaration, det spelar ingen roll om du fortfarande vill ha det hanteras genom klass 3, eftersom de jämnar att förklara va igen.

Related questions

Måste separerade lebener make för frånskilda fru betala underhåll och quest; Hon bryr period ca 2 år och barn;

Vill ens fråga vad: måste det separerade levande make betala underhåll för frånskilda fru? Hon tar hand om för närvarande cirka vanlig 2-åriga barn, därför fungerar inte. Om man tjänar mer än kvinnan, naturligtvis! De tar också hand om sitt barn. Fad

Kan frånskilda fru människans smarta efterfrågan & comma pengar; eftersom de sökande av honom svininfluensa &;

Någon vet att han har svininfluensa. Men risken för infektion egentligen inte bryr sig. Så han håller sig till frånskilda fru eftersom han diskuterar skilsmässa med henne. De lider också, och faktiskt ganska hård. Kan de ber om smärta och lidande? Sn

Skilsmässa och exkl; I det gemensamma huset, vill frånskilda fru med två barn bo & exkl;

Min frånskilda fru vill inte sälja huset och jag vill ha det, men så att jag kan ge mina underhållsbidrag mot mina barn. Genom sjukdom och arbetslöshet, jag är inte att betala underhåll i helskärm kapabel, skulle det vara, men om det här huset slutli

Hus reparation av frånskilda fru

Min lever åtskilda från min fru (skilsmässa lämnas in) bebor två av oss i hälften tillhör hemma med barnen. Jag bidrar till 50% av sakförsäkringar samt fastighetsskatt. Tydligen enda spak bröts i köket, en dusch var ersatt med en koppling för duschdr

Om jag hade bidraget från Musikverein föreslagna underhåll för min frånskilda fru & quest;

Om jag får ersättning från Musikverein, skulle jag behöva betala dem underhåll för min frånskilda fru? FYI: separation är på, har 2 barn och förtjänar långt endast € 1300 netto. Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierad

Harz4 & plus; Kommersiell Börja med Foundation & plus; plötsligt 14 och period; 000 & comma, - uttalande av skattemyndigheten 2008

Jag har en oväntad inbjudan till deklaration för 2008 get (trots närvarande Harz4 + Spontan låga inkomster + Underhåll Betald 2 barn) I detta avseende har jag bett om uppskov !! (Skattemyndigheterna men fortfarande vill ha en 2008 självdeklaration me

Avdrag för underhållsbidrag till frånskilda fru i PIT deklarationen

Om en man avgör underhållsbidragen till frånskilda hustru i sin inkomstdeklaration, hustru måste beskatta som intäkt dessa underhållsbidrag. Den skatt som kommer ut i sin tur man har att betala. Följande fall: frånskilda hustru har en högre beskattni

Jag måste betala som en pensionär för frånskilda fru Underhåll & quest;

Jag bor i 15 år separerade från min fru, men inte frånskild och har varit tvungen att betala underhåll på den. Nu hänvisar jag sedan förra månaden nästan 900 € pension. Jag får arbetsförmedlingen idag ett brev. Detta innebär att min fru får nu arbets

Skilsmässa petition frågade - avlidne make - ärver frånskilda fru ändå & quest;

Min syster har ansökt om skilsmässa - maken är nu död - hon har en ärftlig krav, även om sen man beviljade vilja till förmån för sin flickvän? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermon

Skatterätt i underhåll till LEL och period; Barn från frånskilda äktenskap

Hej Alla, Jag har en 3-årig son som bor med min ex-fru. För naturligtvis betala jag varje månad underhåll. Nu skulle jag vilja att lösa detta underhållsbidrag från skatt. Mitt ex vill inte formen U fyller / tecken eftersom de måste också ange när de

0
Views
0
Ccomments