B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-10

PKV kostnader för yrke

Advertisement

Hej, kan någon ge mig ett exempel på ett yrke eller aktivitet, vilket leder till högre kostnader i sjukförsäkringen på grund av dess användning? Så något liknande en riskpremie.

Tack

answers

Yrken med ökad risk för olyckor, såsom: ställnings. Men konstnärer, detektiver, kiosker etc. Ofta är dessa yrkesgrupper är också lika avvisas.

So. Bidraget från en KV är helt oberoende av yrket. En jämnåriga Roofing betalat en lika hög nivå av bidrag som revisor. Men, försäkrade jag varje PKV företag alla yrkesgrupper.
Riskpremier och uteslutningar det bygger på hälsorisker. Men detta får inte förbli för evigt och kan tas bort igen vid behandling och symptom.
Endast i området BU försäkring professionella kommer att påverka nivån på bidragen.

En arbets riskpremie är i privata sjukförsäkringar, men inte okänd, men är inte så vitt jag vet används. Företagen är mer benägna att inte försäkra medlemmar i olika yrken, eller i de anställdas status. Särskilt populära är påståendet "försäkrings, men ingen sjukdom ersättning" - så bör missbruk inom olika yrken en bult föras fram .... Hälsningar från tvärstycket

Related questions

Måste jag stanna efter slutet av mina studier i PKV eller i GKV & quest;

Hej, är situationen följande: Jag gick i slutet av mina studier i PKV. I en elev hastighet. Nu ska jag avsluta mina studier. Jag fortsätter nu att vara försäkrad i privata sjukförsäkringar eller behöver jag på SHI försäkra? många tack Hej! i GKV du s

innan arbetet påbörjas pkv & comma; därefter GKV

Hej Alla, Jag har en liten fråga för skatteavdrag för PKV kostnader. Fram till slutet av april 2012, var jag en student i PKV och så småningom flyttade på med arbete med början i maj i GKV. För 2012 självdeklaration, kan jag maxhen PHI kostar fram ti

Är det värt att överväga regeringsskiftet nu i PKV förändring & quest;

Jag tror att någon förändring i de kommande fyra åren i vården kommer att bli. Är det därför nu även vettigt att byta till privata sjukförsäkringar, eller ska vi vänta först vilka nya förhållanden uppstår? Vad innebär förändringen av regeringen att t

Folkpension mi PKV

Jag är nu 84 år gammal och få månatliga grundtrygghet. Vad kan vara min PHI så att kostnaderna täcks? I grund och botten, bör byrån ta över PKV kostnader, men endast till mängden av grundavgiften, det vill säga nivån på allmän sjukförsäkring. Om du f

En privatperson kan inte dra leasingavgifter für privat begagnade bilar från kontroll eller & quest;

En privatperson kan inte dra leasingavgifter för privat begagnade bilar från kontroll eller? Nej, det kan du inte. gäller endast om arbetsrelaterade kostnader (eller turer som kostar med skatterelaterade), sedan bil kostar avdragsgill - om 30ct / km.

Jag använder min Internet professionellt och exkl; Hur stor andel av det jag kan då nöja & quest;

kom ihåg, det måste vara möjligt att tillhandahålla bevis på yrkeserfarenhet. Man kan också, till exempel låt räkningen Internet utställning på operationen, lösa dem och ange en "privat bruk" av 40% (som är trovärdigt) och dra bort. Separat: är

Måste betala en frånskild far till sjukförsäkringskostnader barn & quest;

Ska vi betala så en far i skilsmässa för kostnaden för privata sjukförsäkringar av barnet om familjen var försäkrad privat innan skilsmässan? Det är som det skrev smart grävling. I Düsseldorf tabellen, är kostnaden för privata sjukförsäkringar inte.

Gilla 1600 € & quest; & quest;

Vem kan hjälpa mig. Föräldrarna till en god vän har registrerat både personlig konkurs, lever på en pension på 1200 euro. Båda föräldrarna är alkoholister med begynnande demens. Är det sant att min vän kan hålla sin nettoinkomst endast € 1600 som avd

PKV - UCT förnekade ersättning av kostnader för fokal lins

Jag måste genomgå en ögonoperation mig snart. Eye Clinic erörtetete mig att en multifokal grund verchiedener fakta skulle vara bra för mig. Det finns dock de 2-3ahren bara varit omkring. kundtillfredsställelse är mycket hög i Gegens. till den gamla,

Kan jag, där tillstånd från PKV individuella prestationer i healing u & period; Kostnad planen från ZA & comma; på min begäran & comma; utelämna & quest;

Har för en tid sedan fick en ganska omfattande ICP av tandläkaren för en krona leverans. Har dessa men ännu inte på min SHI och PHI. Nu vet jag inte om jag vill ge bort så att jag kanske vill inte vara allt som finns på den, gör. Jag skulle behöva lä