B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

avdrag utbildning Inland Revenue Tax Form särskilda kostnader yrke arbetskraft och plus; Skatteverket 2017-09-29

pilotutbildning

Advertisement

Kan jag eftersom när deklarationen inte anges än 5000 € särskilda kostnader? Gå till bildandet av dotterbolaget. Har det få svar från skattemyndigheten att det inte går enligt punkt 10 punkt 1 nr. 9 Men jag kommer inte att få barnbidrag för sin dotter. Förstår inte ???

answers

Skattekontoret är rätt, eftersom de finansiella rapporterna som pilot är inte en allmän examen lika. Det skulle vara nödvändigt för tillbakadragandet. Du behöver bara "barnbidrag" läsa och inte till slutet.

Om din dotter är avsedd för trafik pilot, är kostnaden förväntade reklamkostnader för denna verksamhet.

Du kan även lämna in en skattedeklaration och dra av dessa förluster från utbildningstiden genom förlusten efter § 10 d EStG under de följande åren där från intäkter som särskilda kostnader.

Kan jag eftersom när deklarationen inte anges än 5000 € särskilda kostnader?

Varför skulle detta vara din särskilda kostnader? Kostnaderna för utbildning fortfarande tjäna inkomst, skulle alltså troligen EHR sina reklamkostnader och driftskostnader.

Men jag kommer inte att få barnbidrag för sin dotter.

Hö? I vilken underhållsbidrag beror en fråga? Den erhållna, så det skulle vara om någon inkomst: o

Så jag sa, Barnbidrag betalas också endast om utbildningen redovisas! Och varför är den utbildning som erkänns av underhållsbidrag organet och om inte skattebyrån! Detta motsäger ner!

Har du inte läst stycket?

Särskilda problem har ingenting att göra med barnbidrag.

Related questions

Kostnad pilotutbildning senare avdragsgill & quest;

Jag finansierade min utbildning som yrkespiloter kredit. Jag har gjort i USA och i Irland, utbildning, kommer krediten från Tyskland. Om jag börjar snart jag kan fungera som en pilot för att reglera dessa kostnader (cirka 80.000 euro) för år från ska

Jag betalar 60 period, 000 € en utbildning och få ett deltidsjobberbjudande på 800 euro Gleitzone & period;

God dag. Kort beskrivning av min ståndpunkt: Jag är 26 och examen från utbildning till yrkespiloter (Detta är min andra utbildning jag har redan genomgått utbildning innan). Detta (pilotutbildning) Jag måste betala själva. Kostnad: Cirka 60.000 €. De

Spara skatt med lön förväg & quest;

Hej Alla, till följande fakta så långt jag kunde inte hitta ett svar och fråga varför gånger i runda: (Förenklad) Sammanhang: Lön 2014: 36,000 EUR Underskottsavdrag 2013-2014: 36,000 EUR Lön 2015: 36,000 EUR Underskottsavdrag jag betalar i 2014 skatt

0
Views
0
Ccomments