B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pension pensionsförmåner pensionsberäkning pensionsberäkning & plus; Pensionsnivåer nya delstater 2013-03-11

Pensionsbeloppet med partiell arbete i de gamla och nya delstaterna

Advertisement

Jag arbetade 30 år i de nya delstaterna, sedan ungefär 10 år i
västra Tyskland. Nu ska jag leva igen i de nya delstaterna. beräknat
beloppet för pensionsansökan till den förvärvade punkter i de gamla delstaterna,
när jag får min pension i de nya länderna?

answers

Jag skulle säga att från de gamla delstaterna även efter det poängsystem som beräknade 10 år - och det belopp som summan av beräkningen av de nya delstaterna tillsätts.

Om jag om slog mig så, då du hör hemma i ålder till folket erhalten.Also den årliga information om sina pensionsrättigheter kasta en blick i dina dokument.

Här kan du informera dig: http://www.rententips.de/rententips/grv/berechnung/03.php

Pensionen ger också information om

Jag förstår att du, de avgiftsperioder i de nya delstaterna i knutpunkter öster kredit (och något niederiger förväntas pensionsvärdet Ost) och avgiftsperioder i de gamla länderna är du krediteras resultatpunkter West, är detta värde på studieveckor fortfarande något högre , men anpassningen kommer med åren.

Related questions

från 1 & period, 5 & period; 14 jag går i pension och komma; kan jag sedan omedelbart fullt att fortsätta att arbeta med den gamla arbetsgivaren & quest;

Jag föddes den 1.2.49. Min pension löper därefter från den 1 maj 2014. Kan jag fortsätta omedelbart arbeta med min gamla arbetsgivare, eller måste jag ta en paus? Hej tennis kristen, som jag ser det, du går från den 1 maj 2014 standard pension, i den

Gamla eller nya arv: hur ska man besluta företag Heritage & quest;

Jag har läst att företag arvingar kan avgöra om den gamla eller nya arvsskatt gäller. Först var klumpas: är det sant? Och om så är fallet, kan du ge ett allmänt råd, vilket beslut är bättre? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifie

Hur gör anspråk beräknat på ALG1 om man var någonsin tidigare arbetslös & quest; Enligt den gamla eller nya meriter och quest;

Hur anspråk beräknat på ALG1 om man var någonsin tidigare arbetslösa, enligt det gamla eller nya meriter? Jag var arbetslös på 2015/03/01. Efter 11 månader, hittade jag ett nytt jobb: 2016/01/02. Om jag till exempel efter ett år skulle vara arbetslös

Gamla och nya övertid timlön

Min fråga om till exempel abfeiert gamla övertid och det var under tiden Lohnerhöung arbetsgivaren för obetalda löner återvinner argumentera grunderna för betald övertid gammal skulle han ändå få någon löneökning. Mfg Thomas Nonsens, hur kan en sådan

Är det & comma; att det är den nya arvsskatt val & comma; mellan gamla och nya styr & quest;

Jag har hört att från 1.1.09, är arvsskatt omdefinieras, men du får inte välja vilka regler du vill ha någon gammal eller ny lag. Är det sant, och vad är förändringen i fastighetsskatt lag är då bra? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av

Dilemma i förlustavdrag från spekulativa transaktioner: gamla kontra nya & quest;

Jag märkte följande och jag vet inte juridisk synvinkel: underskottsavdrag (VV) till 2008 eller från 2009 och framåt. 2008 dessa uttryckligen anges i deklarationen kan föras över till 2013 från 2009 förluster redovisas implicit på banken, överförs i

Avdrag av löner för hantverkaren

Jag köpte min fru en 3-familjshus. Detta vi renovera närvarande Bottenvåningen Lägenheten erhålls sedan från oss. Den första våningen i dottern med kompis (Äktenskap 01:08:15). Vinden lägenhet son med flickvän. Mina frågor: Är det bättre för skatteän

Om man har ytterligare rätt till minst den gamla arbete & quest;

Är anställda rätt till sina jobb om de deltar åtminstone ytterligare utveckling, som är utformade på längre sikt. Till exempel, om någon gör en utveckling som skulle ta ett år, han skulle ha följt rätt att arbeta på sin gamla arbetsplats fortsätter o

Avlönade och frilansuppdrag period för den gamla arbetsgivaren &;

Skulle det bli problem med följande konstellation av sidan av skattekontoret: I (student) har arbetat under 3 år som student på ett försäkringsbolag. Där är jag på Lohnsteuerkarte och incitament hela min arbetsbelastning från (termin -. 20 timmar, te

byggnader och period; 02 & period; 48 & sol; Startar: 04 & sol; 64 - 45 år av arbete och sol; längre arbetsliv och LPAR, två månader och quest; & rpar;

finns det fortfarande regeln att de anställda är undantagna mer än 45 år av aktivt arbete från utvidgningen av de nya reglerna? Geb :. Febr. 1948 Startdatum: April 1964 65 år = febr. 2013 Från 65 du har rätt till ålderspension för särskilt långtids f

0
Views
0
Ccomments